Skip to content

Vrouwen scheren gezicht

Scheren bij vrouwen komt vrij vaak voor. Elke vrouw na de overgang krijgt gedurende de jaren meer haren in het gezicht. Bij vrouwen met gezichtsbeharing verschilt dit ook. Vrouwen met een getinte huid hebben over het algemeen meer haargroei dan vrouwen met een blanke huid.

Hoe ontstaat gezichtsbeharing?

Haargroei in het gezicht bij vrouwen wordt veroorzaakt door een teveel van het mannelijk hormoon testosteron. Voor veel vrouwen is haargroei in het gezicht heel vervelend. Ze kunnen zich onzeker, lelijk en minderwaardig gaan voelen. Sommige vrouwen gaan onterecht twijfelen aan hun vrouw zijn. Haargroei in het gezicht is voor de meeste vrouwen met name een cosmetisch probleem, omdat zij het hebben van haartjes in het gezicht als erg ontsierend ervaren. Er is een methode waarmee u de haartjes kunt verwijderen.

Dermaplaning

Allereerst: wat is dermaplaning precies? Het is een huidprocedure waarbij je een scherp mesje gebruikt wordt om het oppervlak van je huid te exfoliëren, terwijl je ook kleine, fijne haartjes verwijdert. Kortom, een schoonheidsspecialiste zal een klein scalpel nemen en heel voorzichtig het oppervlak van uw huid schrapen met lichte, vederachtige bewegingen.

Het doel van Dermaplaning, de huid scheren is om je huid een peeling te geven voor een stralende gloed die twee a drie weken aanhoudt. De voordelen zijn een bedauwde huid, snellere celvernieuwing en een gladdere textuur. De Filler Kliniek beveelt dermaplaning, de huid scheren aan bij iedereen die op het punt staat een laserbehandeling of diepe chemische peeling te ondergaan, zodat de producten dieper in de huid kunnen doordringen. Bovendien verwijdert de lichte “scheerbeweging” lichte gezichtsharen terwijl het scrubt.

Wie heeft het meeste profijt van Dermaplaning

‘Iedereen die ongewenst gezichtshaar heeft en iedereen die scrubben wil, kan hiervan mooie resultaten verwachten. Dermaplaning is ook geweldig voor iedereen die bepaalde producten of exfoliërende behandelingen niet kunnen gebruiken, zoals zwangere vrouwen of mensen met een supergevoelige huid.

Is dermaplaning hetzelfde als dermabrasie

Dermaplaning lijkt op geen enkele manier op dermabrasie, een mechanische exfoliatie die microkristallen en zuigkracht gebruikt om exfoliatie te creëren. Dermabrasie wordt nu nog maar zelden gedaan vanwege complicaties zoals infecties en littekens. Dermaplaning daarentegen is snel, gemakkelijk.

Doet Dermaplaning pijn

Dermaplaning is vrijwel pijnloos. De enige mogelijke bijwerking is een lichte roodheid is, die bijna onmiddellijk vervaagt.

Waar kan ik een dermaplaning behandeling krijgen

De Filler Kliniek geeft zowel opleidingen in dermaplaning als behandelingen. de door de Filler Kliniek opgeleide schoonheidsspecialiste krijgt een gedegen opleiding als hij of zij de cursus bij de Filler Kliniek volgt. Het belangrijkste is om iemand te vinden die ervaren, bedreven en bekwaam is.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.