Skip to content

Wat is het verschil tussen de gentle max pro en de diode laser?

Bij de Huidspecialist Opleidingen krijgen wij ontzettend vaak de vraag wat is het verschil tussen de Eos ice Diode laser, de Soprano laser en de Gentle max pro laser?

De Soprano ice laser is net als de Eos ice laser een diode laser. Het verschil zit in de merknaam. Het zijn beide Diode laser met een in-motion techniek en een ingebouwd koelsysteem. Beide diode ice laser hebben 4 golflengtes wat betekend dat zij 4 verschillende haartypes en dieptes kunnen bereiken in de huid. De Gentle max pro is de merknaam van de ontharingslaser met een Alexandrite besturingssysteem als ontharingslaser. De Gentle max pro is een ontharingslaser met twee verschillende golflengtes en heeft een stationaire werkingsmodus.

Vergelijken van de verschillende soorten lasers

Definitieve laserontharing is een geweldige oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. Hier zijn wat punten om te overwegen bij het vergelijken van de Soprano, GentleMax Pro en de Eos Diode Ice Laser:

Verschillen tussen de GentleMax Pro, Soprano en de Eos Diode Ice Laser:

  • De Eos Diode Ice Laser biedt een bijna pijnloze  laser ontharingsbehandelingen.
  • Met een gekoeld handstuk van -15 graden Celsius zorgt de Eos Diode Ice Laser voor optimaal comfort,
  • De Eos Diode Ice Laser staat bekend om zijn krachtige werking op zelfs de kleinste donshaartjes.
  • De Eos Diode Ice Laser bevat een 4-wave laser met golflengtes van 808 nm, Nd: Yag (1064nm), Alexandrite (755nm) en 940 nm voor donshaartjes en ingegroeide haren.
  • De Eos Diode Ice Laser wordt gezien als een van de krachtigste lasers ter wereld en staat bekend om zijn snelheid en effectiviteit.
  • Beide lasers zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de meest donkere huid.

Het is belangrijk om te weten dat zowel de GentleMax Pro als de Eos Diode Ice Laser kunnen helpen bij het bereiken van een haarvrije en gladde huid. Na een intakegesprek en een proefbehandeling zal een persoonlijk behandelplan worden opgesteld om het beste resultaat te garanderen.

kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Als je nog twijfelt over het aanbieden van permanente ontharingsbehandelingen in jouw kliniek of salon, nodigen we je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Onze specialisten staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en eerlijk advies te geven over het aantal benodigde behandelingen en de kosten.

Met de hoge kwaliteit en efficiëntie van onze lasers, zoals de Eos Diode Ice Laser, hebben klanten gemiddeld slechts vijf tot zes behandelingen nodig, waardoor ze kosten besparen en kunnen genieten van een haarvrij bestaan. We streven ernaar om laserontharing voor iedereen betaalbaar te maken, dus onze prijzen zijn scherp geprijsd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.