Skip to content

Wat is het verschil tussen de hifu apparatuur

HIFU staat voor Hoge Intensiteit Gerichte Ultrasound

HIFU is een niet-invasieve techniek om de huid die ouder wordt aanzienlijk en veilig te verstevigen en contouren . Bij De Huidspecialist Opleidingen gebruiken we de medische kwaliteit en -goedgekeurde 10D Cool Glamour HIFU-technologie. We hebben voor dit apparaat gekozen omdat we hiermee Micro Focused Ultrasound EN Macro Focused Circular Ultrasound (10D HIFU) kunnen gebruiken.

10D Cool Glamour HIFU gezichtscartridge

De 2,0 mm of “MF2”-cartridge van de 10D Cool Glamour HIFU is ontworpen om fijne lijntjes en rimpels op het voorhoofd van de cliënt en rond de ogen en mond aanzienlijk te verminderen. Bij stevig contact
met de huid kan deze verrassend dunne transducer de smalle gebieden en contouren van het gezicht targeten,een eigenschap die te speciaal is om na te bootsen.

Wat zijn de voordelen om de 10D Cool Glamour HIFU behandeling uit te voeren in je kliniek of beautysalon?

VOORDELEN VOOR DE PRAKTIJK

  • Niet invasief
  • snellere en gerichtere toepassing
  • Effectieve en minder pijnlijke behandeling
  • Multifunctionele cartridges
  • Hoog piekvermogen
  • Micro- en macrogerichte ultrasone (MMFU) dieptecartridges voor maximale resultaten
  • Gegarandeerde tevredenheid van cliënt en beautyspecialist
  • MF2-dieptepatroon richt zich op de smalle en gevoelige gebieden op het gezicht met hogere schotsnelheden en een slankere transducer
  • Veilig en effectief alternatief voor Botox of invasieve chirurgie
  • Vult andere aangeboden esthetische behandelingen aan
  • Zeer winstgevend

 

Macro, micro, wat?

Laat me het voor je proberen uit te leggen! De micro- en macro-ultrasounds hebben verschillende doelen. De micro -gerichte ultrasound richt zich op de bovenste en middelste huidlagen. Hierdoor kan het zich richten op het stimuleren van collageen en dus het versterken en verstevigen van de huid. Terwijl de macro -gerichte ultrasound zich richt op de diepere huidlagen (waar ons vet zich bevindt!). De macro-gerichte ultrasound is wat ons in staat stelt om ongewenst vet te targeten en te verdampen. Door zowel micro- als macro-ultrasounds samen te gebruiken, kunnen we vet verwijderen en tegelijkertijd verslapping voorkomen.

Hoe 10D Cool Glamour HIFU werkt

Zonder dat ongewenste gebieden of weefsellagen tijdens de behandeling worden aangetast, richten de door MMFU aangestuurde cartridges nauwkeurige bundels ultrageluidsenergie op doelgebieden van het huidweefsel om het gezicht te liften en strakker te maken. Ook onderhuidse vetlagen worden gelift en verstevigd om samentrekkingen te induceren en hardnekkige vetcellen uit het lichaam te verwijderen.

Zoals eerder vermeld, gebruikt HIFU ultrasoon om hardnekkig vet en slappe huid te behandelen. Meer specifiek gebruikt het 10D Cool Glamour HIFU HIFU-apparaat 65-75°C HIFU om uw specifieke probleemgebied aan te pakken. Deze temperatuur zorgt voor huidcoagulatie naar het beoogde weefsel en triggert uw huid om een ​​wondgenezingsreactie te stimuleren. De wondgenezing heeft drie afzonderlijke fasen die allemaal bijdragen aan de afbraak van vet en het verstevigen van de huid. Deze fasen zijn:

Ontstekingsfase

Ultrageluidenergie die rechtstreeks in de lederhuid wordt overgebracht, veroorzaakt een ontsteking van het huidweefsel, gevolgd door een natuurlijk proces van fibroplasie of migratie van nieuw bindweefsel voor wondgenezing. De Client krijgt een Rode, warme, licht gezwollen huid die direct na de behandeling optreedt en tot 48 uur kan aanhouden.

Proliferatieve fase

Vanaf de derde dag tot de 6e week na de behandeling. Dit zal een snelle productie van nieuwe huidcellen veroorzaken en het weefsel in kleine deeltjes breken. Hierdoor zullen de gewonde cellen samentrekken en de collageensynthese stimuleren.

 

 

Remodelleringsfase

De derde en laatste fase van het wondgenezingsproces is de remodelleringsfase. Tijdens deze fase worden de collageenvezels sterker en herschikken ze zichzelf. Deze herschikking zorgt ervoor dat de huid zichtbaar wordt opgetild en strakker wordt, en de vetlaag wordt verminderd. Deze herschikking zorgt ervoor dat de huid zichtbaar wordt verbeterd en strakker wordt, en de vetlaag wordt verminderd. Aan de buitenkant zal de cliënt merken dat rimpels verminderen en dat de teint strakker wordt na een periode van 3 weken tot 6 maanden.

Welke behandelingen kan 10D Cool Glamour HIFU uitvoeren?

10D Cool Glamour HIFU kan de meeste gebieden op het gezicht en lichaam behandelen waar overtollig vet wordt opgeslagen en waar verlies van elasticiteit het meest voorkomt. Deze gebieden omvatten:

  • Voorhoofd en periorbitaal
  • Wenkbrauwen
  • Rimpels
  • Wang-, kaaklijn en v-lijn
  • Kin en dubbele kin
  • Decolletage
  • Rug en flanken
  • Buikspier
  • Binnen- en buitenkant van de dijen

Met precisie ontworpen

MMFU-aangedreven cartridges zijn ontworpen om zowel geconcentreerde als stabiele ultrasone energie over te brengen naar het focale gebied. De 10D Cool Glamour HIFU is gebouwd om een ​​gelijke warmteverdeling uit te zenden en richt zich nauwkeurig op brede of smalle aandachtsgebieden zonder het omliggende weefsel te beschadigen tijdens aangepaste procedures.

 

Micro gericht

Cartridges met zeer geconcentreerde ultrasone stralen leveren nauwkeurig en precies vermogen in het opgegeven brandpuntsgebied.

Macro gericht

Cartridges met lagere frequenties zorgen voor een diepere penetratie in het brandpuntsgebied met een grotere energiedichtheid.

Behandeling van lichaam versus gezicht

Hoewel het opwindend is dat we verslapte huid kunnen verstevigen en hardnekkig, ongewenst vet kunnen verwijderen, is het niet voor iedereen op alle delen van het lichaam gunstig. Velen van ons zouden graag volume verliezen op plekken zoals de binnen- en buitenkant van de dijen, de buik en de achterkant van onze armen. Maar niet ons gezicht!

Volume in het gezicht zorgt voor die jeugdige, verjongde en stralende uitstraling waar velen van ons naar streven en die we niet willen verwijderen.

Met de 10D Cool Glamour HIFU kunnen we specifieke gebieden aanpakken door de cartridges (en dus de diepte) voor elk gebied te kunnen veranderen. Het is belangrijk om de diepte van de HIFU te regelen om te kunnen bepalen wat we in de huid willen veranderen. Zo wordt bijvoorbeeld een diepte van 6 mm gebruikt om de onderhuidse laag van de huid te bereiken en specifiek vetcellen aan te pakken. Als we de huid echter willen verjongen zonder volume te verliezen, gebruiken we maximaal 4,5 mm, wat ons in staat stelt om de huid te verstevigen en te liften terwijl het volume behouden blijft. Door de verschillende verwisselbare cartridges kunnen we een niet-chirurgische facelift bereiken, ook wel bekend als de Hollywood-gezichtsbehandeling!

Wat maakt dat de 10D Cool Glamour HIFU de beste Hifu van 2024 is

  1. De 10D Cool Glamour HIFU heeft een contactsensor: De cartridge stopt met werken om schade te voorkomen wanneer deze niet in contact komt met de huid
  2. Gyroscoop (Wat is een gyroscoop? Gyroscoopsensoren worden gebruikt voor het meten van draaibeweging, hoeksnelheid of rotatiesnelheid zonder dat een vast referentiepunt vereist is): De bewegingssensor met gyroscoop voorkomt opeenvolgende opnames op één plek
  3. Oscillator (Een oscillator is een apparaat dat trillingen produceert) Het is ontworpen om opeenhopingen en interferentie te voorkomen bij het uitzenden van gefocuste energie. een perfecte balans tussen verbeterde prestaties en onverwachte resultaten!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.