Skip to content

Werkt microneedling tegen haarverlies

Is microneedling effectief bij haaruitval?

Microneedling staat bekend om zijn voordelen voor de huid en huidcelregeneratie en de behandeling wordt steeds populairder bij haaruitval. Onderzoek heeft aangetoond dat Microneedling op de hoofdhuid helpt bij het stimuleren van stamcellen in de haarzakjes, wat kan leiden tot haargroei.

Hoewel Microneedling vooral bekend staat om zijn voordelen voor de huid en de regeneratie van huidcellen, wordt de behandeling ook steeds populairder voor haarherstel!

Werkwijze microneedling

Het proces van Microneedling omvat kleine naalden die een wondje in de dermis creëren, waardoor de wondgenezingsreactie wordt bevorderd om de productie van collageen en elastine te stimuleren. Langdurige effecten van Microneedling-huidbehandelingen zijn onder meer de verbetering van fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, chirurgische littekens, open poriën en nog veel meer.

Naarmate de jaren vorderen en er meer onderzoek is gedaan naar Microneedling, omdat een behandeling is ontdekt, is ontdekt dat Microneedling op de hoofdhuid daadwerkelijk kan helpen stamcellen in de haarzakjes te stimuleren, wat kan leiden tot haargroei.

Microneedling alleen is een geweldige behandeling voor haarherstel, maar we kunnen deze methode zelfs combineren met een zeer voedzaam serum om de effectiviteit van de resultaten nog verder te vergroten.

Haar Serum

Haircare Serum is een actueel product dat naast het EPN Pen Microneedling-apparaat wordt gebruikt. Het biedt verbeterde resultaten voor haarregeneratiebehandelingen dankzij de cocktail van inbegrepen ingrediënten. Met verschillende groeifactoren, aminozuren en een combinatie van vitamines en mineralen kan dit serum gebruikt worden om:

  1. haarzakjes te Revitaliseren
  2. Proliferatie van haarcellen bevorderen
  3. Herstel hoofdhuidbeschadiging.

Naast de verhoogde bloedcirculatie naar de hoofdhuid, stimuleert deze combinatiebehandeling ook het proces waarbij het haar van de telogene naar de anagene fase gaat, daarom is de kans groter dat we tijdens toekomstige behandelingen een hoger percentage haarzakjes in de anagene fase hebben. Hierdoor kunnen verdere sessies zich concentreren op het versterken en verdikken van deze haren.

Aantal behandelingen 

Klinisch gezien is haarherstel door middel van Microneedling een zeer effectieve behandeling en het is ook zeer kosteneffectief. De behandeltijden zijn kort en het wordt aanbevolen om een ​​kuur van 5 tot 10 behandelingen te volgen met tussenpozen van 1-2 weken. Niet alleen zullen klanten langdurige resultaten behalen, maar uw bedrijf zal ook hoge inkomsten uit deze boekingen genereren.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.