Skip to content

Over Cursus laseren schimmelnagels

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Oorspronkelijke prijs was: €470,00.Huidige prijs is: €340,00. incl. 21% BTW

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • huur van de laser voor behandeling schimmelnagels
 • Opleidingsboek
 • nazorg producten model
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik alle materialen & producten tijdens de cursus
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Cursus schimmelnagel verwijderen

Wil je graag leren hoe je schimmelnagels effectief kunt verwijderen? Dan is de cursus schimmelnagel verwijderen perfect voor jou! In deze uitgebreide cursus zullen we alle aspecten van schimmelnagels behandelen. We beginnen met het begrijpen van hoe schimmelnagels ontstaan en wat het verschil is tussen schimmelnagels, zwemmerseczeem en kalknagels. Daarna zullen we diverse behandelmethoden bespreken, met speciale aandacht voor het gebruik van lasers. Ten slotte zullen we je leren hoe je deze kennis kunt toepassen in de praktijk. Deze cursus zal je alles leren wat je moet weten over het verwijderen van schimmelnagels.

Ontstaan van schimmelnagels

Om schimmelnagels effectief te kunnen behandelen, is het essentieel om te begrijpen hoe ze ontstaan. Schimmelnagels worden veroorzaakt door een infectie met schimmels, meestal dermatofyten. In dit hoofdstuk zullen we dieper ingaan op de verschillende factoren die bijdragen aan het ontstaan van schimmelnagels, zoals blootstelling aan vochtige omgevingen, verminderde immuniteit en trauma aan de nagel.

 Verschillen tussen schimmelnagels, zwemmerseczeem en kalknagels

Schimmelnagels worden vaak verward met andere nagelaandoeningen, zoals zwemmerseczeem en kalknagels. Tijdens de cursus zullen we de verschillen tussen deze aandoeningen bespreken. Zwemmerseczeem is een schimmelinfectie van de huid, terwijl schimmelnagels worden veroorzaakt door een schimmel die de nagelplaat aantast. Je zult leren hoe je schimmelnagels kunt onderscheiden van deze andere aandoeningen.

Behandelmethoden voor het verwijderen van schimmelnagels

Nu we een goed begrip hebben van schimmelnagels, zullen we verschillende behandelmethoden bespreken die je kunt gebruiken om ze te verwijderen. Een van de meest effectieve methoden is het gebruik van lasers, die specifiek gericht zijn op het vernietigen van de schimmels. We zullen de werking van lasers bij de behandeling van schimmelnagels uitleggen en andere behandelopties zoals antischimmel medicatie en nagelverzorgingstechnieken bespreken.

Praktische toepassing van kennis

Na de theorie zullen we de geleerde kennis toepassen in de praktijk. We zullen case studies bespreken en je laten zien hoe je de technieken en behandelingen die je hebt geleerd kunt toepassen op verschillende cliënten. Je zult de mogelijkheid hebben om je vaardigheden te oefenen en te verbeteren onder begeleiding van ervaren professionals. Met de cursus schimmelnagel verwijderen zul je een grondig begrip ontwikkelen van verschillende aspecten met betrekking tot schimmelnagels. Van het ontstaan van schimmelnagels tot het verschil met andere nagelaandoeningen en de behandelingen die beschikbaar zijn, zul je een uitgebreide kennis hebben om cliënten effectief te kunnen helpen. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze waardevolle cursus!

Inhoud schimmelnagel laser opleiding:

Zeer praktijkgericht:

Theorie:

 • Oppervlakte desinfecteren
 • Instellen schimmelnagellaser
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Toestemmingsformulier en protocol
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne

Praktijk:

 • 2 modellen

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.