Skip to content

Over Masterclass fibroblastspecialiste

194,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

In het masterclass pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Lesboek
  • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

fibroblasting / plasma is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire beauty apparatuur die de wereld van de schoonheid snel doet veranderen. Plasmapen of fibroblastpen is de naam van de pen met de meest innovatieve werking voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid.

Kwaliteit is prioriteit!

we willen dat je je klanten de hoogste kwaliteit kunt bieden na een training bij de Huidspecialist opleidingen. Hiervoor is het belangrijk dat je 100% begrijpt hoe de huid werkt tijdens een plasma / fibroblast behandeling, dat je de parameters begrijpt en het apparaat kent.

Heb jij het fibroblast certificaat behaald en wil jij je verder specialiseren. Volg dan de masterclass fibroblast / plasma specialisatie. Tijdens deze vervolgcursus leer je om alle gespecialiseerde behandelingen uit te voeren met de plasmapen. Je leert de fijne kneepjes en technieken waardoor je verbluffende resultaten zult bereiken bij de behandeling van o.a. striae, oorlifting, bovenooglidcorrecties. Een fibroblast / plasma behandeling voorkomt littekens in het gezicht doordat er geen operatie of cosmetische ingreep nodig is, zoals bijvoorbeeld bij een boven of onderooglidcorrectie. Het hersteltermijn is veel korter.

Inhoud masterclass opleiding Plasma Lift “fibroblasting”

Zeer praktijkgericht:

  • facelifting: onderooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie, wenkbrauwlifting en mondhoeklifting
  • pigmentvlekken verwijderen en andere huidoneffenheden, zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken, acne
  • fijne rimpeltjes verwijderen (frons, bovenlip rimpeltjes, kraaienpootjes)
  • behandelen van huidaandoeningen, zoals  fibroompjes  en kleine tatoeages verwijderen
  • littekenvermindering

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen:

  • Gratis theorieboek
  • Kleine groepen met gecertificeerde docenten
  • Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen

Startpakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om de beste resultaten te behalen werken wij met de producten van Lason beauty groothandel. Door de hoge kwaliteit van de schoonheidsproducten kunnen we onze cursisten opleidingen bieden van het hoogste niveau. De fibroblast praktijk pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle producten die jij nodig hebt tijdens de lessen. Je leert direct werken met alle producten die alleen in professionele salons gebruikt worden.  www.lasongroothandel.nl 

Let op: Diverse plasmapennen, apparatuur, producten en materialen hebben wij niet in de startpakketten verwerkt, zodat jij tijdens de praktijk les zelf een keuze kan maken welke kwaliteit apparatuur en producten jij wilt aanschaffen. 

Volg jij een fibroblast opleiding of cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wil je graag de plasmapen uitproberen voordat je deze koopt. Huur dan de plasmapen voor gebruik tijdens de cursus. Lason groothandel zorgt ervoor dat de plasmapen klaarstaat bij Huidspecialist opleidingen op de dag dat de opleiding van start gaat.

Annuleringsvoorwaarden