Skip to content

Over Masterclass fibroblastspecialiste

Eindhoven

380,00 incl. 21% BTW

In het masterclass pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Lesboek
 • Certificaat
 • Huur apparatuur tijdens de cursus
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus zoals oppervlakte reiniging, diepte reiniging, nazorg gel.
 • gebruik Hygiëne producten en materialen ( Sterillium, wattenschijfjes, tissues, dental towels, handschoenen, wegwerpstoelhoes, non steriele gaasjes, schaartjes, pincetten)
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes, wegwerphoes
 • Nazorg gel & crème voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding:
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

fibroblasting / plasma is de nieuwste generatie innoverende en revolutionaire beauty apparatuur die de wereld van de schoonheid snel doet veranderen. Plasmapen of fibroblastpen is de naam van de pen met de meest innovatieve werking voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid.

Kwaliteit is prioriteit!

we willen dat je je klanten de hoogste kwaliteit kunt bieden na een training bij de Huidspecialist opleidingen. Hiervoor is het belangrijk dat je 100% begrijpt hoe de huid werkt tijdens een plasma / fibroblast behandeling, dat je de parameters begrijpt en het apparaat kent.

Heb jij het fibroblast certificaat behaald en wil jij je verder specialiseren. Volg dan de masterclass fibroblast / plasma specialisatie. Tijdens deze vervolgcursus leer je om alle gespecialiseerde behandelingen uit te voeren met de plasmapen. Je leert de fijne kneepjes en technieken waardoor je verbluffende resultaten zult bereiken bij de behandeling van o.a. striae, oorlifting, bovenooglidcorrecties. Een fibroblast / plasma behandeling voorkomt littekens in het gezicht doordat er geen operatie of cosmetische ingreep nodig is, zoals bijvoorbeeld bij een boven of onderooglidcorrectie. Het hersteltermijn is veel korter.

Inhoud masterclass opleiding Plasma Lift “fibroblasting”

Zeer praktijkgericht:

 • facelifting: onderooglidcorrectie, bovenooglidcorrectie, wenkbrauwlifting en mondhoeklifting
 • pigmentvlekken verwijderen en andere huidoneffenheden, zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken, acne
 • fijne rimpeltjes verwijderen (frons, bovenlip rimpeltjes, kraaienpootjes)
 • behandelen van huidaandoeningen, zoals  fibroompjes  en kleine tatoeages verwijderen
 • couperose
 • combinatie microneedling & plasma
 • littekenvermindering

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.