Skip to content

Over Online cursus skinbooster

120,00 incl. 21% BTW

Inhoud online cursus skinbooster:

 • Anatomie
 • Product en materiaalkennis
 • Soorten hyaluronzuur en vitamine / peptide cocktails
 • Toepassen van niet gecrosslinkt hyaluronzuur
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Skinbooster cocktails
 • Naald keuze en toepassen van naald bij de dermashot
 • Instellen dermashot
 • Na het succesvol afronden van een door de Huidspecialist Opleiding online cursus ontvangt u een certificaat van voltooiing.

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Wat zijn skinboosters?

Skinboosters, ook wel bekend als vitamine cocktail injecties. Dit is een eenvoudige, snelle behandeling zonder hersteltijd om vitaminen en mineralen rechtstreeks in de huid te stimuleren. Met de Dermashot een handapparaat met een 5 punts naaldmodule waar microscopische kleine naaldjes aan zitten, breng je een ​​cocktail van vochtrijke vitamines, waaronder niet gecrosslinkt hyaluronzuur en mineralen, onder het huidoppervlak om een ​​verhelderend effect te creëren en de hydratatie te verbeteren. De behandeling activeert de microcirculatie en behoudt de hele huidskleur. De applicatie vindt plaats op de perfecte diepte van de huid, de vochtrijke formule bereikt de cellen die nodig zijn om je huid de perfecte boost te geven, terwijl het huidbeschadigingen door intrinsieke factoren, huidstress en omgevingsfactoren herstelt.

Een skinbooster behandeling kan overal op het gezicht, lichaam of haar worden gebruikt, zoals:

 • Gezicht – Hyperpigmentatie, fotobeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, donkere kringen, acnelittekens.
 • Lichaam – plaatselijke vetophopingen, cellulitis, slechte bloedsomloop, vasthouden van vocht, losse huid en striae.
 • Haar – Dunner wordend haar en een droge hoofdhuid.

 

Voor wie zijn de skinboosters geschikt?

Een skinbooster behandeling is voor klanten die een instant glow en boost van vitamines en mineralen willen. Het is een geweldige behandeling voor een snelle “oppepper” voor een doffe huid, aangezien de skinboosterbehandeling de hydratatie bevordert, natuurlijke voedingsstoffen en huidcollageen activeert. Deze behandeling vereist geen downtime en helpt huidverjonging binnen 30-45 minuten.

Met de meso behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • Haarverbetering
 • anti-cellulite behandelingen geven

Cursus online Skinbooster behandeling

Met deze praktijkgerichte cursus leer je om de huid te verbeteren door middel van haar serums in de huid te stempelen met de dermashot.  De innovatieve kop van de dermashot bevat 5 micronaalden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de toegediende substanties, en zorgt voor een hoge prestatie en is bijna pijnvrij, dankzij de reductie van de naaldlengte (1,5 m) De dermashot is vergelijkbaar met de Dermapen. Bij een microneedling behandeling worden de serums in de huid gesluisd, door middel van roterende bewegingen en kleine vibrerende naaldjes die in de huid penetreren. Met de Dermashot stempel je met de naaldmodule de actieve serums in de huid en zit het serum al in het apparaat.

Tijdens de online cursus skinbooster geven we les met de dermashot.

 

Voordelen online cursus skinbooster

Met een online skinbooster cursus kun je leren op afstand. Je hebt dus keuze uit een veel groter aanbod wat naadloos aansluit bij jouw leerdoelen of om bij te blijven op je vakgebied in de beautybranche. Afstand is geen issue meer. Maar het biedt vooral ook gemak en flexibiliteit. Je kunt leren in je eigen tempo plus bespaar je ook nog een kosten en het is comfortabeler. Heb je na het theorie gedeelte toch nog twijfels of je de behandeling zelf kunt geven, dan is er altijd de mogelijkheid om een praktijkles te boeken en je theorie in de praktijk te brengen samen met een docent.

Verplichtingen behandeling Skinbooster: Bij het uitvoeren van behandelingen met naaldjes of  invasieve apparatuur zoals lasers of de Dermashot is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je verder te helpen!

YouTube video

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.