Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Permanent make up cursussen

De Huidspecialist opleidingen is de toonaangevende trainingsfaciliteit voor permanent make up cursussen in Nederland. We hebben de meest ervaren PMU specialisten van Nederland die onze trainingen overzien. Wordt jij ook een huidspecialist op het gebied van pmu?

Ons doel is om de beste permanent make up cursussen te blijven bieden op alle niveaus, van beginners tot gevorderden en van opfriscursussen tot permanente allround make up cursussen. Wilt je pmu als behandeling toevoegen aan je salon of kliniek of bent je op zoek naar een nieuwe en winstgevende carrière, wat de reden ook is, bij de Huidspecialist opleidingen ben je voor de permanent make up cursussen op de juiste plek.

Door nuttige, goed onderbouwde en onbevooroordeelde informatie aan te bieden, is ons doel jou te informeren over en te begeleiden bij de meest populaire PMU-behandelingen, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen. Ontdek de behandelingen, krijg alle nodige info, kies wat het beste bij je past en vind de juiste PMU-artiest!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.