De techniek van de Powder brows cursus Eindhoven bootst het ‘effect’ na dat je bereikt als je een wenkbrauwpoeder of potlood gebruikt. Het biedt een ‘gepoederd’ effect als het pigment wordt aangebracht met een pmu apparaat en een techniek die de wenkbrauw in één poederkleur bedekt. Het voegt diepte toe en resulteert in een meer natuurlijke volle look. In plaats van de haarstreepjes die typerend is voor microblading. Na de Powder brows cursus Eindhoven leren de cursisten een permanente, gedefinieerde maar zachte poederachtige look aan te brengen.

Powder brows cursus Eindhoven bij de Filler Kliniek opleidingen, is een ééndaagse, intensieve cursus met theorie en met live modellen inclusief een inleiding in de kleurentheorie. Doordat onze Powder brows cursus Eindhoven met klassen van hooguit 3 cursisten les wordt gegeven, wordt er persoonlijke aandacht geschonken aan alle cursisten die bij de Filler Kliniek opleidingen de cursus volgen.

Meld je nu aan voor een cursus Powder Brows

Inleiding tot Powder brows

Als het gaat om moderne schoonheidstrends, blijft één stijl echt essentieel: de wenkbrauw. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke, volle look of de nieuwste en beste trend van de prachtige powder brows volgt, hoe je je wenkbrauwen draagt, kan je gezicht bepalen.

Velen van ons hebben nog steeds te maken met de gevolgen van de dunne wenkbrauwen van de jaren 90 – hoe krijgen we de mooie, volle wenkbrauwen van onze dromen zonder uren van onze tijd te besteden aan het invullen ervan elke week? Voor veel vrouwen is het antwoord eenvoudig: semi-permanente powder brows

 

Wat zijn powder brows?

Powder-wenkbrauwen zijn een nieuwe stijl van semi-permanente make-up die kan worden gebruikt om je te helpen die volle mooie wenkbrauwen te bereiken, die je overal op Instagram ziet. Deze stijl heeft gesimuleerde make-up in plaats van gesimuleerde haren, zoals je vindt in gepoederde wenkbrauwen. De powder brow pmu specialist vult de wenkbrauwen in met een vervaagde techniek die donkerder begint in de wenkbrauw uiteinde en lichter wordt naar het midden toe. Het resultaat is volle en mooie gepoederde wenkbrauwen die tot wel 2 jaar meegaan met minimaal onderhoud.

Dit proces is in hoge mate aanpasbaar aan het individu en kan worden gebruikt om zowel de wenkbrauwen vorm te geven als het gewenste ombre-effect te geven. Omdat pigment wordt gebruikt in plaats van traditionele inkten, kan de pmu specialist de tint op het individu afstemmen op basis van de huidskleur en haarkleur. Het resultaat is een meer solide look dan de traditionele procedures.

De procedure van de powder brows

De powder brows procedure is eenvoudig van aard en praktisch pijnloos. Voorafgaand aan de procedure wordt een plaatselijke verdoving op het wenkbrauwgebied aangebracht om de huid te verdoven. De pmu specialist gebruikt vervolgens een kleine pmu-pen om in de wenkbrauwvorm te etsen en een met poeder gevulde wenkbrauwlook na te bootsen. Vaak beginnen ze met een lichtere hand om te peilen hoe de huid op de pen reageert, voordat ze uw wenkbrauwen opvullen met een donkerder effect. Dit proces duurt ongeveer 1 uur tot 2 uur, afhankelijk van de vaardigheid van de pmu specialist en het gewenste effect van de wenkbrauwen.

Voorafgaand aan de behandeling

Voordat de client een semi-permanente powder brows procedure ondergaat, zijn er verschillende stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat het proces een succes is: Zorg er allereerst voor dat je vóór uw procedure een afspraak met een specialist maakt om het gewenste effect te bespreken. Zorg ervoor dat je praat over de vorm en stijl die je zoekt en ook over de kleur. Zo weet je zeker dat jouw pmu specialist precies begrijpt wat je zoekt. Tijdens de cursus powder brows Eindhoven leer je wat je klanten nodig hebben en de beste technieken om een mooi en naar tevredenheid van je klanten, de behandeling uit te voeren.