We krijgen regelmatig de vraag of we een cursus wimperlifting hebben. Nu biedt Huidspecialist opleidingen goedkope trainingen aan voor LASH LIFT & TINT.

De Huidspecialist werkt met het merk van Mrs.Highbrow lift je de wimpers en wenkbrauwhaartjes, waardoor de wimpers en wenkbrauwen natuurlijk en voller ogen. Dat gebeurt in 3 stappen. Het gelifte wimper en wenkbrauweffect is vergelijkbaar met een permanent voor de haartjes. Het is de populaire behandeling van dit moment.

Met de goekope training van wimperlifting & Tinten van de huidspecialisten kun je de natuurlijke wimpers van je klant verbeteren en het uiterlijk van wimpers maximaliseren zonder mascara of extensions.

Bekijk onze cursus voor wimperlifting

Lash Lift van de huidspecialist opleidingen gebruikt de nieuwste versie van de permanentoplossing die veiliger, effectiever en mooier is dan de traditionele wimperpermanent. De nieuwe technologie maakt het mogelijk om natuurlijke wimpers vanaf de wortel soepel naar boven te krullen, zodat je wimper tot de maximale lengte kan worden gelift. Omdat de service geen lijm vereist, maar een crème permanentoplossing gebruikt, is deze zeer veilig en gemakkelijk te onderhouden. Daarom is een Lash Lift en Tint behandeling erg populair bij liefhebbers.

Een Lash Lifting behandeling duurt 45~60 minuten en duurt tot 6~8 weken.

Een Lash Tinting behandeling duurt 20~30 minuten en duurt tot 3~4 weken.

Het is erg belangrijk om de stappen van elke behandeling te begrijpen. Het is belangrijk om te leren wimpers te analyseren en de techniek uit te voeren zonder slechte gewoonten. Tijdens de goedkope wimperlifting training van de Huidspecialist opleiidngen zullen we alle ‘Can do’ en ‘Can’t do’ uitgebreid uitleggen.