HIFU

Er is een verbazingwekkende niet-chirurgische behandeling genaamd High-Intensity Focused Ultrasound (HiFU) die kan helpen bij het verstevigen en verstrakken van de huid op zowel het lichaam als het gezicht. Naarmate we ouder worden of door gewichtsschommelingen, kan onze huid haar elasticiteit verliezen, wat kan leiden tot een slappe en losse huid.

HiFU biedt een alternatief voor chirurgie om probleemgebieden op het gezicht en lichaam te contouren en te verstevigen waar sprake is van huidverslapping. Het maakt gebruik van high-intensity focused ultrasound, waarbij radiofrequentie-energie in het slappe huidweefsel wordt gestraald om de temperatuur te verhogen en gericht huidweefsel te verwijderen.

Bekijk onze cursus over HIFU

Waarom kiezen schoonheidsspecialisten voor HIFU?

Schoonheidsspecialisten kiezen voor HiFU vanwege de huidveiligheid en niet-invasieve aard, waarbij radiofrequente ultrasone behandelingen helpen bij het verjongen en verstrakken van de huid, evenals het verminderen van huidverslapping. De behandeling kan bijvoorbeeld helpen om een slappe huid te verminderen en rimpels en diepe lijntjes te verfijnen.

De voordelen van een HiFU gezichtsbehandeling kunnen tot ongeveer een jaar aanhouden. Voor langdurige resultaten worden HiFU-behandelingsintervallen van 1 tot 3 maanden aanbevolen. Over het algemeen wordt HiFU als veilig beschouwd en de behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

HiFU kan ook helpen bij het verminderen van lichaamsvet op gebieden zoals de buik, dijen en armen. Het kan vetcellen afbreken en elimineren, waardoor een strakkere en gelift uitziende huid ontstaat.

HIFU combineren

Als u overweegt om HiFU te combineren met andere cosmetische behandelingen zoals Botox, fillers of Profhilo, is het belangrijk om de juiste tijdlijnen en consultaties te volgen voor optimale resultaten. Het is mogelijk om HiFU te gebruiken in combinatie met deze behandelingen, maar het is altijd verstandig om advies in te winnen van een professional.

HiFU is een veelzijdige en effectieve behandeling om uw lichaam en gezicht te verjongen en te verstevigen. Als u overweegt om deze behandeling te ondergaan, bieden de experts van Huidspecialist Opleidingen gedegen advies, Hifu opleidingen en behandelingen om uw esthetische doelen te bereiken.