Wat is een behandeling met de Plasmapen? Het maakt effectief gebruik van de fijne laag geïoniseerd gas of plasma die langs het oppervlak van de huid bestaat. Plasma-apparaten zenden energie uit die onmiddellijk een precieze plek op de huid sublimeert. Er wordt een verzegelde wond gemaakt en er wordt een schok afgegeven aan het onderliggende weefsel om de fibroblastactiviteit te stimuleren die collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. De punt van het plasma-apparaat raakt de huid nooit echt, maar het is de kracht van de moleculaire fysica die deze behandeling zijn magie geeft.

Welke gebieden kunnen worden behandeld met een plasma pen? De meest populaire gebieden om te behandelen zijn:

  • Rond de ogen (zowel boven als onder)
  • Peri-oraal (rond de mond)
  • Voorhoofd
  • Kaaklijn
  • Decollete
  • Nek

Wie kan behandeld worden met de plasma pen?

De meeste cliënten zullen in aanmerking komen voor deze procedure, maar sommige huidtypes kunnen na de procedure een risico lopen op pigmentatieproblemen. De Docenten van de Filler Kliniek Opleidingen zullen deze contra indicaties tijdens de opleiding met de cursisten bekijken en de geschikte procedures voor de cliënten aanbevelen.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de procedure hangt af van het gebied dat je behandelt. Het is belangrijk om een ​​consult met de cliënten in te plannen om de aandachtspunten te bespreken en een specifiek behandelplan op te stellen. De toestemmingsformulieren krijg je tijdens de cursus digitaal aangeleverd om deze bij iedere cliënt door te spreken.

Welke nazorgstappen zijn vereist?

Elke cliënt krijgt speciaal samengestelde nazorgproducten en instructies om het gebied droog te houden om te helpen bij het genezingsproces. Het is belangrijk om lang na de behandeling zonbescherming te gebruiken en dit in de dagelijkse huidverzorgingsroutine op te nemen.

Resultaten na plasmapen

De resultaten zijn direct na de behandeling zichtbaar en zullen tot 6 maanden na de behandeling blijven verbeteren. Wil je graag meer informatie over de cursus plasma behandeling of jezelf aanmelden, neem dan contact op met de Filler Kliniek Opleidingen. Mail: huidspecialistopleidingen.nl

Wat kun je verwachten van een plasma behandeling met de plasma pen

Omdat het plasma-apparaat onmiddellijk een wond op de huid creëert, zullen er kleine korstjes ontstaan ​​die 5-10 dagen kunnen duren voordat ze eraf vallen. De korstjes zijn een natuurlijke en beschermende barrière tegen de magie die beneden plaatsvindt. Omdat het te behandelen gebied onmiddellijk wordt afgesloten, is er een zeer laag risico op bijwerkingen, maar de huid kan strak aanvoelen en jeuken als het gebied geneest. Zodra de korstjes eraf vallen, kan de huid eronder roze lijken. Dit is een vernieuwde huid en elke roodheid zou geleidelijk moeten vervagen.

Veel Gestelde Vragen

Waarom wordt het een plasmapen genoemd? De plasmapen of fibroblastpen wordt een pen genoemd, simpelweg omdat het een handgereedschap is dat eruitziet als een pen. Alleen is het technologisch veel geavanceerder dan een gewone pen, het kan resultaten opleveren die vergelijkbaar zijn met een operatie zonder snijden!

Wat is plasma? Ik dacht dat het met bloed te maken had? Dit is een ander plasma. Er is bloedplasma dat we ook gebruiken wanneer we PRP-hoofdhuidbehandelingen uitvoeren om het volheid en volume van uw haar te herstellen. Dit plasma is eigenlijk de vierde staat van materie. De eerste 3 zijn gasvormig, vloeibaar en vast. Plasma is vergelijkbaar met gas, maar geleidt elektriciteit. Plasma bestaat al langs het oppervlak van de huid en met de uiterst geavanceerde technologie van de plasmapen van de Filler Kliniek Opleidingen is het in staat om de ruimte tussen de punt van de pen en de huid van de cliënt om te zetten in een plasmavonk. Het klinkt als iets uit een sciencefictionfilm omdat het zo geavanceerd en cool is! De punt van de pen maakt zelfs nooit contact met de huid. Dit apparaat is ergonomisch superieur en is eigenlijk gemaakt van lichtgewicht materialen die worden gebruikt door NASA en Airbus.

Hoe zorgt de plasmatechnologie ervoor dat je er jonger uitzie? De plasmapen stimuleert de fibroblastactiviteit die vervolgens collageen, elastine en hyaluronzuur stimuleert. Het verstrakt en trekt ook de opperhuid samen, wat resulteert in een stevigere en jeugdiger huid. De plasmapen is het eerste door de FDA goedgekeurde handplasma-apparaat en het gebruikt een exclusieve laagfrequente technologie en energie om tekenen van veroudering aan te pakken. Omdat het een laagfrequent apparaat is, betekent dit dan dat de plasmapen niet zo krachtig is als andere plasma-pennen? Nee helemaal niet! De lage frequentie van de plasmapen van Filler Kliniek Opleidingen betekent niet dat er weinig energie is. plasma-energie zorgt in feite voor meer controle, wat resulteert in nauwkeurigere resultaten met een kortere genezingstijd.