Een van de veel gestelde vragen die wij krijgen is, wat het verschil is tussen de collageen goud draden van Musthaves en de draden van dsv line.

Om hierop antwoord te geven zullen we eerst induiken op waar de draden van gemaakt zijn en waar ze ontwikkeld worden. De draden zijn ontwikkeld in Zuid Korea. Zuid-Koreaanse schoonheid is misschien het best bekend om zijn ietwat veeleisende huidregimes en hoge betrokkenheid bij het huidverzorgingsproces. De meest beruchte hiervan was de 10-stappenroutine die vrouwen (en misschien ook mannen) dagelijks moesten ondergaan. Koreaanse schoonheid richt zich meestal op het verbeteren van de huid en biedt producten aan die vrij uniek zijn voor Korea, zoals essences en ampullen. De innovatieve draden van Musthave zijn de orginele, patent houdende draden afkomstig van de zijderups.

Zijde fibroïne draden van Musthaves worden gewonnen uit zijdeproteïne met de hoogste zuiverheid. Deze zijdefibroïne hebben een sterke elasticiteit en zijn zeer consistent met de lichaamseigen huid structuur.

Het is een soort van lytische enzym gewonnen uit het lichaam van de zijderups. De draden voor deze behandeling zijn gemaakt van het zijderupseiwit fibroïne. Dit is het hoofdbestanddeel van zijde en zo groot als nanodeeltjes. (Lytiseren is het laten uiteenvallen van cellen om DNA of eiwitten te extraheren.)

Bekijk onze cursus voor collageen goud draden

Waarom zit er goudpoeder op de collageen goud draden?

Omdat goud een van de zachtste metalen is, wordt het gemakkelijk opgenomen door de huid. Een van de vele voordelen van goud voor de huid, is dat het de bloedtoevoer naar het te behandelen gebied stimuleert. Dit versnelt het cellulaire proces en activeert de regeneratie. Een verbeterde bloedsomloop helpt ook om het vochtgehalte van de huid te herstellen.

Goud zorgt voor een stralende huid, herstelt de elasticiteit, vertraagt het collageenverlies en de afbraak van elastine. Het stimuleert ook de celgroei om gezonde, stevige huidcellen te regenereren en voor een verstevigend effect. Het heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen en herstelt gebroken cellulaire verbindingen. Wat zich vertaalt in fijne lijntjes en rimpels die worden verminderd.

Het Eerste verschil tussen de collageen goud draden is dat de draden van Musthaves dikker en langer zijn dan de DSV line draden. Hierdoor kun je met de Musthaves collageen goud draden diepere rimpels opvullen. Daarnaast zit er bij de Musthaves draden meer goud poeder op, wat meer effect heeft op de doorbloeding en opname van de draden. Wat zich resulteert in een mooier en beter resultaat.

Mocht je meer informatie willen of een training willen volgen van de collageen goud draden? De medewerkers van Huidspecialist opleidingen staan je graag te woord