Skip to content

Het belang van goede nazorg en lasertechnologie bij een schimmelnagel

Bij opleidingsinstituut De Huidspecialisten weten we dat het behandelen van nagelschimmel een veelvoorkomend probleem is. Daarom bieden wij een effectieve oplossing met behulp van lasertechnologie. Onze cursus nagelschimmelbehandeling met de laser is een geavanceerde methode die de nagelmatrix helpt bereiken. De laserstralen dringen diep door in de nagel en maken deze poreus.  Na de laserbehandeling maken wij gebruik van de combinatie van producten, zoals Tea Tree Olie, vitamine C, paardenkastanje-extract en pepermuntextract. Deze producten voeden, versterken en regenereren de nagels.

Lasertechnologie combineren met de juiste nazorgproducten

Door de lasertechnologie voor schimmelnagels te combineren met de juiste nazorgproducten, bieden wij bij De Huidspecialist Opleidingen een complete behandeling tegen nagelschimmel. We pakken niet alleen de oppervlakte van de nagel aan, maar richten ons ook op de oorsprong van de schimmel in de nagelwortel.

Wij begrijpen dat nagelschimmel een vervelende aandoening is die invloed kan hebben op je dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om onze cliënten een succesvolle en langdurige oplossing te bieden met onze geavanceerde lasertechnologie en de juiste combinatie van verzorgingsproducten.

Het belang van de nagelwortel

De groei van een nagel begint in de nagelwortel, ook wel bekend als de nagelmatrix. Helaas kan nagelschimmel hierin binnendringen en zich snel verspreiden door de nagel. De schimmel nestelt zich in de nagelwortel, waar het de nieuwe groeiende nagel infecteert. Dit betekent dat zolang de schimmel aanwezig is in de nagelwortel, de nagel telkens weer met schimmel zal groeien.

Hier ligt echter het probleem: traditionele huismiddeltjes en apotheekproducten bestrijden nagelschimmel alleen op het oppervlak van de nagel en niet bij de wortel. Bepaalde lakjes uit de apotheek proberen bijvoorbeeld de schimmel op het nageloppervlak te verwijderen. Hoewel de schimmel tijdelijk kan verminderen door deze lakjes, dringen de werkzame stoffen niet door tot de nagelwortel (de nagelmatrix). Het probleem is dat de oorsprong van de schimmel nog steeds in de nagelmatrix aanwezig is. Hierdoor blijft de nagel steeds weer terugroeien met schimmel, zelfs na pogingen om het te behandelen.

Schimmelnagelproducten

Tea Tree Olie is een van de meest effectieve natuurlijke middelen tegen schimmel. Helaas bereikt tea tree olie de nagelmatrix niet vanzelf, dus het is niet voldoende om alleen tea tree olie te gebruiken. Een combinatie met vitamine C is nodig, omdat dit eerst de nagel “opent”. Alleen op deze manier kan de Tea Tree Olie de nagelwortel bereiken en de schimmel effectief doden. Er zijn nog meer natuurlijke ingrediënten die van meerwaarde kunnen zijn voor de verzorging van je nagels en huid.

Paardenkastanje-extract en pepermunt extract

Paardenkastanje-extract en pepermunt extract zijn echt een geheim wapen als het gaat om huid- en nagelverzorging. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de nagel zich kan regenereren. Door het vochtgehalte in het nagelbed en de nagelwortel te verhogen, worden de nagels gevoed en versterkt. Dit is vooral gunstig voor droge en broze nagels, omdat ze kunnen regenereren en gezond en sterk kunnen terugroeien. Bovendien helpen paardenkastanje-extract en pepermunt extract de doorbloeding te verbeteren, wat de nagelgroei stimuleert. Hierdoor kun je sneller afscheid nemen van oude, afgebroken nagels.

Kortom, door de combinatie van lasertechnologie en Tea Tree Olie met vitamine C, paardenkastanje-extract en pepermunt extract, biedt ons opleidingsinstituut de Huidspecialisten een effectieve en natuurlijke behandeling voor nagelschimmel die de oorsprong bij de nagelwortel aanpakt.

Wil je meer weten over de cursus laseren schimmelnagels dan staan de medewerkers van de Huidspecialist Opleidingen je graag te woord.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.