Skip to content

Samenwerking Permablend & Huidspecialist Opleidingen

Perma Blend

Perma Blend is een expert op het gebied van PMU pigmenten met meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van duurzame en veilige pigmenten. Met de introductie van de Luxe serie kunnen PMU specialisten zonder beperking werken. Alle pigmenten van Perma Blend Luxe voldoen aan de REACH en EU richtlijnen.

Microbeau

Microbeau is een Amerikaans merk welke machines ontwikkelen voor pigmentatie behandelingen. De penstijl-machines zijn samen met ervaren pigmentatie specialisten ontworpen voor cosmetische en medische pigmentatie behandelingen. De pmu pennen van Micrbeau en Permablend zijn te gebruiken voor elke stijl of techniek binnen de pigmentatie en permanente make-up technieken. Hoewel de Apollo SMP ontwikkeld is voor Scalp Pigmentatie behandelingen, kan hij zeker ook voor overige PMU behandelingen gebruikt worden. De Microbeau machines zijn compatibel met veelal alle standaard naaldmodules, zodat u uw favoriete naalden kunt blijven gebruiken.

Samenwerking tussen De Huidspecialisten en Permablend & Microbeau: Voor Veilige en Hygiënische PMU-behandelingen

Bij de Huidspecialist Opleidingen geven wij verschillende pmu opleidingen zoals pmu powder brows, permanent make-up lip blush, pmu eyeliner en microhaarpigmentatie. Om ervoor te zorgen dat permanente make-up specialisten veilig en hygiënisch kunnen werken, zijn de Hygiënerichtlijnen voor permanente make-up opgesteld door het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze richtlijnen zijn verplicht om op te volgen en dragen bij aan het voorkomen van ontstekingen, infectieziekten en andere gezondheidsproblemen bij klanten, terwijl ze ook bijdragen aan een snellere genezing van permanente make-up.

Essentiële PMU-benodigdheden voor Professionele Behandelingen

Om professionele permanente make-up behandelingen uit te voeren, is het van cruciaal belang om te beschikken over de juiste PMU-benodigdheden. In het uitgebreide assortiment van Lason Groothandel vind je alles wat je nodig hebt voor een soepele, hygiënische en deskundige PMU-behandeling.

Diversiteit aan PMU-benodigdheden van Lason Groothandel

Als ervaren PMU-behandelaar is het essentieel om te werken met de juiste benodigdheden voor nauwkeurige en professionele behandelingen. Het assortiment van Lason Groothandel is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan deze behoefte. Van verschillende pmu startpakketten, mapping strings tot wenkbrauwmessen en potloden, bieden wij een uitgebreide selectie producten om te voldoen aan de eisen van elke PMU-professional.

Naast essentiële benodigdheden heeft Lason Groothandel ook aanvullende PMU-producten om ervoor te zorgen dat je altijd voorzien bent van de nodige materialen. Van inktcupjes en ringen tot doekjes voor reiniging, microbrushes voor precisiewerk en afvalbakjes voor veilige afvalverwerking.

Permablend PMU-pigmenten voor Duurzame Resultaten

Lason Groothandel biedt ook PMU-pigmenten van het topmerk Permablend aan om ervoor te zorgen dat je werkt conform de REACH richtlijnen en hoogwaardige behandelingen kunt uitvoeren met langdurige resultaten voor je klanten.

Profiteer van Betrouwbare Merken en Deskundige Ondersteuning

Als professionele PMU-behandelaar wil je werken met betrouwbare en duurzame merken. Lason Groothandel heeft zorgvuldig gerenommeerde merken geselecteerd die zich hebben bewezen in de PMU-industrie, zodat je met vertrouwen de beste producten en service aan je klanten kunt bieden.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je PMU-benodigdheden bij Lason Groothandel om te zorgen voor een schone, hygiënische en professionele werkomgeving voor je PMU-behandelingen. Met ons uitgebreide assortiment en deskundige ondersteuning ben je verzekerd van hoogwaardige materialen voor succesvolle en nauwkeurige behandelingen.

Verbeter je PMU-vaardigheden met Opleidingen en Workshops

In samenwerking met De Huidspecialisten biedt Lason Groothandel ook diverse opleidingen en workshops om je PMU-vaardigheden te verbeteren. Leer hoe je wenkbrauwen en lippen perfectioneert, bied je klanten de best mogelijke behandeling en service, en laat je bedrijf groeien met de expertise van ervaren trainers.

Bij Lason Groothandel vind je alles wat je nodig hebt voor succesvolle PMU-behandelingen en de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Bestel vandaag nog en geef je klanten de professionele en hoogwaardige PMU-behandelingen die ze verdienen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.