Best beoordeelde beauty opleidingen

In Nederland draait alles om individuele stijl, elegantie en steeds meer glamour. Van de dansvloeren van de salsaclubs tot de perfecte lichamen in de sportscholen – er goed uitzien en je goed voelen is een traditie geworden. De beauty opleidingen die in Nederland worden geven, helpen deze traditie in leven te houden door getalenteerde schoonheidsspecialisten te maken die klaar zijn om de klant voor klant te behandelen vanuit hun praktijk of in de drukke salons die in elke provincie en stad in Nederland te vinden zijn.

Beauty opleidingen zoals de Huidspecialist Opleidingen

De Huidspecialist Opleidingen is het opleidingsinstituut van Nederland in het geven van gespecialiseerde beauty opleidingen. Hier vind je de keuze van onze studenten voor de beste en meest gekozen opleidingen van de De Huidspecialist Opleidingen.

6 daagse mesogun allround opleiding

Programmaduur: 6 dagen

Met deze 6 daagse mesogun allround master cursus gaan de cursisten vol zelfvertrouwen na de opleiding aan de slag. Na deze 6 daagse mesogun allround cursus kunnen ze met de mesogun, skinboosters, haarboosters, anti-cellulite en vetoplossende injectables behandelingen werken. Ook worden alle skinbooster behandelingen van het gezicht besproken. Met deze mesogun cursus krijgen de cursisten ze onmiddellijk de erkenning als mesogunspecialiste!

Meld je nu aan voor een 6 daagse Mesogun Allround opleiding

Fibroblasting beauty opleiding

Programmaduur: 2 dagen

Medic lason plasmapen is de naam van de medisch plasmapen en is het meest innovatieve apparaat voor verstrakking, verjonging, en verwijdering van overtollig huid. Tijdens de cursus wordt met deze pen gewerkt. De plasmabehandeling cursus is het meest effectieve alternatieve behandeling voor chirurgische ingrepen waarbij tijdens de cursus de volgende elementen behandeld worden:

  • Ooglidcorrectie en lifting
  • Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc
  • Verstrakking van de kaaklijn, marionetten en neus-lippenplooi
  • Full facelift

Een plasmapen behandeling geeft uitstekende resultaten en is bijzonder geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals de oogleden, vanwege de niet-ingrijpende aard van de behandeling.

De Huidspecialist Opleidingen helpt de vaardigheden voor deze behandeling te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden een voorsprong krijgen op de zakelijke kant van plasma behandelingen, terwijl ze een fibroblastopleiding volgen die ongeëvenaard is.

4 daagse cursus tattoo verwijderen

Kosten € 2400

Programmaduur: 4 dagen

Met de juiste gecertificeerde training en vereisten, kun je op een professionele manier tattoos en permanent make up verwijderen door middel van een laser behandeling met de picolaser. Door training in theorie en klinische toepassing, zal de cursist leren om met de laser te werken en de klinische protocollen leren voor het verwijderen van tatoeages en het verwijderen van hyper gepigmenteerde melaninevlekken van de huid. De cursist zal ook consulten, op maat gemaakte pre & na-zorg en laserveiligheid bestuderen en toepassen om de bescherming van de cliënt en zichzelf te waarborgen. Cursisten ontvangen een certificering bij succesvolle afronding. De kernwaarden van De Huidspecialist Opleidingen zijn integriteit, respect en uitmuntendheid – en die waarden komen tot uiting tijdens de opleiding tattoo verwijderen

Permanent make up powder brows

Kosten € 994

Programmaduur: 2 dagen

De cursus van De Huidspecialist Opleidingen leert beginnende pmu behandelaars hoe ze de perfecte powder brows kunnen maken. De powder brow cursus is een cursus ontworpen om aan de behoeften van elke cursist te voldoen. De Huidspecialist Opleidingen zorgt er ook voor dat, voordat de cursus zelf begint, elke leerling volledig is voorbereid op de praktijkleerdag. Als zodanig zal elke student al een grondige theoretische kennis hebben van micropigmentatie voordat de praktijk cursus begint, wat je vaardigheden zal verbreden en het zelfvertrouwen zal vergroten. Tijdens de praktijk wordt er door de docenten van de De Huidspecialist Opleidingen veel tijd besteed om ervoor te zorgen dat elke student de cursus verlaat met de mogelijkheid om de perfecte powder Brow te maken. De Huidspecialist Opleidingen is niet alleen doelgericht. De huidspecialisten streven ernaar om plezier en creativiteit in hun lessen te brengen.

Permanent ontharen met de diode laser

Kosten € 375

Programmaduur: 1 dag

Om professioneel te werken met de diode ice laser, moet de cursist de theorie achter de procedure begrijpen, zodat alle vragen tijdens een eerste consult met een klant kan worden beantwoorden. Het is belangrijk om een cliënt gerust te stellen dat de diode ice laser werkt en dat de cliënten behandeld worden door een specialist op het gebied van permanent ontharen. De klasgroottes worden klein gehouden, waardoor de docenten van De Huidspecialist Opleidingen studenten kunnen klaar stomen met persoonlijke aandacht die iedere cursist nodig heeft. De school krijgt erkenning voor waarde dankzij de ondergemiddelde kosten, en wordt ook erkend voor een sterke opleiding in zakelijke vaardigheden.

Meld je nu aan voor een opleiding Permanent make up Powder Brows

Meld je nu aan voor een opleiding Permanent ontharen met de Diode Laser

2 daagse allround mesogun specialiste

Kosten € 1750

Programmaduur: 2 dagen

De Huidspecialist Opleidingen is de plek om naartoe te gaan als je absoluut een schoonheidsopleiding wilt doorlopen van hoge kwaliteit: 100 procent van de studenten studeert op tijd af van De Huidspecialist Opleidingen 2 daagse mesogun allround programma! Dit komt voor een groot deel door het boetiekkarakter van het Kaizen-onderwijs. De klasgroottes worden klein gehouden, waardoor docenten studenten kunnen onderwijzen met persoonlijke aandacht. Met deze praktijkgerichte cursus leer je om rimpels, contourvorming en lipomgeving en lippen op te vullen, de huid steviger te maken en de structuur en je gezichtsvorm mooier maken. Het voordeel van skinboosters is dat ze het natuurlijke karakter van het gezicht en de vorm niet aantasten. Je kan er gelaatstrekken juist heel mooi en natuurlijk mee accentueren, zoals je lippen of jukbeenderen”Je leert de Mesogun in te stellen en gebruiken, het kiezen van de juiste naald of naaldmodules en om de correcte hoeveelheid te gebruiken, de diverse soorten en merken. Daarnaast leer je om diverse behandelingen uit te voeren op een model.

Allround wimperstyliste

Kosten € 564

Programmaduur: 2 dagen

De Huidspecialist Opleidingen-studenten noemen het graag Fun Huidspecialist Opleidingen, omdat het bij deze academie draait om jezelf opnieuw uitvinden, regels overtreden en plezier hebben in het proces. De school heeft een breed scala aan opleidingen beschikbaar voor aanstaande studenten.

Tijdens de opleiding Allround Wimperstyliste leer je alle technieken om wimpers te verlengen en voller te maken. Alle onderdelen van deze opleiding kan je ook los volgen.
Tijdens de opleiding Allround Wimperstyliste leer je verschillende technieken. Je leert wimperextensions russian volume te plaatsen. Deze extensions bestaan uit plukjes van meerdere wimperhaartjes. Met deze plukjes creëer je snel mooie, volle wimpers.

Meld je nu aan voor een 2 daagse opleiding Allround Mesogun Specialiste

Meld je nu aan voor een cursus Allround Wimperstyliste

Cursus professioneel tanden bleken

Kosten € 1147

Programmaduur: 1 dag

De cursus professioneel tanden bleken wordt erkend voor waarde dankzij het lesgeld dat onder het gemiddelde ligt met een hoge kwaliteit. De school is er trots op studenten te helpen hun doelen en dromen te bereiken door een opbeurende, maar professionele omgeving te bieden waar studenten worden aangemoedigd en geïnspireerd.

Een opleiding bij De Huidspecialist Opleidingen staat garant voor een professionaliteit! Een stralend witte glimlach. Een schoon, fris en wit gebit geeft een gezonde uitstraling. Van nature heeft eigenlijk niemand sneeuwwitte tanden.

Leer alles over de methoden van succesvol en veilig tanden bleken.

Meld je nu aan voor een cursus Professioneel Tanden bleken