Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Heb je interesse in non-gecrosslinkte fillers of skinbooster trainingen met de Dermashot? Het team van de Huidspecialist opleidingen biedt grondige cursussen aan, inclusief hands-on training met relevante tools en Dermashot apparatuur. Onze getrainde docenten helpen enthousiaste cursisten om een ​​uitgebreid begrip te ontwikkelen van verschillende skinboosters, haarboosters, anti-cellulite en vetoplossende procedures. Deze lessen zullen u voorbereiden om behandelingen uit te voeren bij cliënten die de tekenen van veroudering willen omkeren en zich zelfverzekerder willen voelen.

Onze haarbooster en skinbooster trainingen bestaan uit kleine klassen die zich richten op elke cursist, zodat hun vaardigheden en talenten worden ontwikkeld. We zorgen ervoor dat u begrijpt hoe u  haarserums en skinbooster injecties met de dermashot veilig en effectief kunt gebruiken. Dit zal optimale resultaten voor cliënten geven.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we up-to-date kennis van cosmetische behandelingen en hebben we toegang tot de nieuwste cosmetische technologieën. U kunt op ons vertrouwen voor het geven van niet gecrosslinkte filler en skinbooster training met de Dermashot van het allerhoogste niveau.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.