Skip to content

Nieuw!

Cursus vet oplossende mesotherapie

Cursus vet oplossende meso therapie

Wil je als beautyspecialiste bij de tijd blijven? Dan mag je de cursus vet oplossende mesotherapie  niet missen. Ideaal voor de extra vetjes. Zoals de onderkin

Huidverbetering & anti-aging

De Huidverbetering & anti-aging cursus is bedoeld voor beautyspecialisten en schoonheidsspecialisten om hun kennis uit te breidden.

Deze Huidverbetering & anti-aging cursussen zijn ontworpen om de hoogste normen in de branche te stellen en om onze studenten een uitgebreid keuze aan opleidingen te bieden van de door hen gekozen behandeling (en) in de schoonheidssalon.

perfecte mix

Deze Huidverbetering & anti-aging cursussen vormen de basis van de cosmetische gespecialiseerde behandelingen. Een perfecte mix van theoretische kennis en praktische Huidverbetering & anti-aging cursus over de nieuwste huidproducten en huidbehandelingen maken jou een huidverzorgingsprofessional. Volg een Huidverbetering & anti-aging cursus bij de Huidspecialist opleidingen en wordt getraind om klanten de felbegeerde esthetische looks te geven.

Basis kennis van de huid

Elke huid- en schoonheidscursus is onvolledig zonder de basis van huid, huidwetenschap, huidfunctie, huidaandoeningen en de behandelingen ervan, en geavanceerde gezichtsbehandelingen te kennen. Huidspecialist opleidingen biedt de juiste training op specifieke gebieden van huidgezondheid en schoonheid, zoals huidanalyse, anti-verouderingsbehandeling, acnebehandeling, gebruik van huidverzorgingsproducten en huidadvies.