Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

online beauty cursus

Leer online zonder limiet!

Huidspecialist opleidingen is een campus zonder grenzen – online cursussen en certificaten stellen docenten, programma’s en de opleidingen in staat om nieuwe studenten in  Nederland, België en de rest van de wereld te bereiken. Onze investering in online onderwijs vergroot de mogelijkheden voor succesvolle afronding van diploma’s, programmagroei en onderwijsonderzoek. Dankzij technologie en innovatieve onderwijstechnieken kunnen beauty studenten zoals jij bij ons studeren op het niveau van de hoogste kwaliteit, nauwgezetheid en studentenbetrokkenheid die kenmerkend zijn voor de Huidspecialist opleiding-ervaring.

Huidspecialist opleidingen innoveert in online beauty onderwijs

We investeren in diversiteit voor onze online inspanningen. Er is geen “one size fits all”-benadering. Omdat elke discipline en gemeenschap zijn eigen behoeften heeft, hebben onze online beauty cursussen en programma’s veel verschillende benaderingen. Elke beauty cursus en elk programma wordt samengesteld door de docenten van onze beauty school en op maat gemaakt voor de studenten die aanwezig zijn. Gedurende het hele proces verbeteren onze onderwijsonderzoekers onze cursussen en programma’s door middel van data-analyse.

Online beauty certificaat

Ontdek alles wat we online te bieden hebben op het gebied van schoonheid, of je nu bij ons komt voor een nieuwe pmu opleiding van veraf of filler cursussen volgt om op schema te blijven terwijl je in het buitenland bent

Afgestudeerd beauty specialist

We maken het voor jou mogelijk om een ​​Huidspecialist -certificaat te behalen en je carrière vooruit te helpen terwijl je overal studeert. De mogelijkheid om een ​​Huidspecialist -certificaat te behalen en je professionele vooruitgang voort te zetten, wordt door een breed scala aan studenten als een groot voordeel gezien.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.