Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

massage cursus

Massage is een van de eerste keuzes geworden om stress te verminderen en om je verfrist te voelen. Als je overweegt om een ​​massage cursus te volgen, overweeg dan enkele van de meest populaire en meest basale massage cursussen, zodat je kunt zien welke van deze je echt wilt leren en praktiseren.

Het volgen van een massage cursus is de eerste stap om een ​​gecertificeerde massagetherapeut te worden. Veel voorkomende cursussen zijn diepe weefselmassage, hotstone massages, ontspanningsmassages, reflexologie, aromatherapie, Zweedse massage en sportmassage. Deze cursussen worden vaak aangeboden in massagescholen. Als je studeert om massagetherapeut te worden, wil je misschien enkele van de verschillende soorten massages overwegen en de nodige massage cursussen volgen, zodat je klaar bent om je klanten een unieke en ontspannende ervaring te geven.

Diepe weefselmassage

Deze therapeutische massagetechniek is gericht op het opnieuw uitlijnen van pijnlijke bindgewrichten en weefsels. Het bestaat uit langzame slagen met diepe druk die sommige cliënten in het begin een ongemakkelijk gevoel kunnen geven, maar dit verdwijnt na een tijdje.

Hotstone massage cursus

In de volksmond beter bekend als Hot Stone Massage, is steentherapie. Een soort Zweedse massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde basaltstenen. Soms worden ook koude stenen gebruikt. De stenen worden gebruikt om warmte over te brengen naar de lichaamsspieren en weefsels om ontspanning en verlichting te bieden, terwijl de therapeut nog steeds glijdende bewegingen op het lichaam toepast.

Het is mogelijk om al deze verschillende soorten massage te leren, maar het zou ook geweldig zijn om een ​​expertise of een specifieke cursus te hebben om je in te specialiseren, omdat dit je voorsprong als massagetherapeut zal vergroten. Bekijk eerst al je opties en zorg ervoor dat je voldoende interesse hebt in de cursus voordat je je inschrijft, zodat je net zoveel passie hebt bij het leren en uiteindelijk toepassen van wat je hebt geleerd.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.