Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

Cursus tanden bleken

Volg de Cursus Tanden Bleken bij de huidspecialist opleidingen. Wil je je eigen bedrijf starten of een nieuwe behandeling aanbieden in je praktijk of salon? Word een tandenbleektechnicus in slechts één dag! Laat u trainen door ons team van professionals om alle tips, trucs en veilige methoden te leren om uw toekomstige klanten een stralend witte glimlach te bezorgen.

Tanden bleken Cursus

Een stralende glimlach is een van de eerste dingen die iemand opvalt bij een persoon; velen zijn zich hiervan bewust geworden en willen dat hun uiterlijk er op hun allerbest uitziet. Het bleken van tanden heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en is gemoderniseerd, vereenvoudigd en herzien om het aan te passen aan de gemiddelde persoon, en de behandeling wordt niet langer alleen beschouwd als een behandeling voor diegenen die het zich echt kunnen veroorloven om veel geld uit te geven aan de cosmetica. procedure om hun tanden te bleken. Er zijn nu veel variaties op het bleken van tanden, van thuiskits tot behandelingen in de kliniek.

Onze opleiding voor het bleken van tanden in Eindhoven is geschikt voor iedereen en leert je de vaardigheden om met succes een laserbehandeling voor het bleken van tanden uit te voeren en om tevreden klanten bij je terug te laten komen voor verdere opwaardeersessies en om hun vrienden en familie aan te bevelen.

Deze tandenbleek cursus stelt u in staat om de behandeling vanuit uw klinische setting uit te voeren en zou een geweldige aanvulling zijn op niet-invasieve cosmetische behandelingen die u al uitvoert of zelfs als u de behandelingen alleen wilt uitvoeren. Onze tanden bleken behandeling is geschikt voor bijna iedereen met gezonde tanden en tandvlees.

De behandelingen kunnen worden gegeven vanuit een vaste kliniek, maar u kunt ook als mobiele therapeut aan de slag gaan en behandelingen geven vanuit verschillende klinieken en salons. Wanneer u een opleiding volgt, staat u onder toezicht van een docente die vele jaren ervaring heeft met het uitvoeren van tandenbleek behandelingen.

Trainingsoverzicht voor het bleken van tanden

De training wordt gegeven in een eendaagse cursus, op de trainingsdag krijg je theorie en praktijktraining op klanten. Alle invalshoeken van de behandelingen worden met u besproken en indicaties en contra-indicaties worden aangeleerd. Theorie en praktijk zullen beide bij de training worden betrokken, en de dag zal tussen de twee worden verdeeld. Tijdens onze training leer je tanden bleken met een non-peroxide gel; de non-peroxide die we gebruiken, voldoet aan de huidige EU-wetten.

Er is veel verwarring in de tandheelkundesector over het bleken van tanden en wie het kan uitvoeren, maar we kunnen ervoor zorgen dat onze trainingsmethode u zal helpen om binnen het wettelijke kader van de EU te werken. We zullen u opleiden en informeren vanuit een juridisch perspectief over de belangrijke zaken in de cosmetische niet-tandheelkundige tandenbleekindustrie op dit moment.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.