Skip to content

Nieuw!

Cursus permanent ontharen met de Eos ice Diode laser

Cursus Definitief ontharen met de EOS diode ice laser 4 golflengtes

Wil je als beautyspecialiste definitief ontharen met de krachtigste laser die er op dit moment is? Dan mag je de Eos Diode ice met 4 golflengtes niet missen!

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur en de meest moderene technieken, zonder de grote uitgave.

PLASMA-LIFT of fibroblasting is een revolutionaire huidverstrakkingsprocedure die geen enkele vorm van chirurgie vereist. Oorspronkelijk ontwikkeld voor medische toepassingen, is plasma nu naar voren gekomen als een esthetische behandeling en biedt het een niet-invasieve route naar resultaten die wedijveren met cosmetische chirurgie.

Deze Fibroblasting / Plasma cursussen zijn ideaal voor schoonheidsspecialisten die deze revolutionaire huidverstrakking behandeling willen aanbieden en die de esthetische industrie verovert.

De Huidspecialist wil dat de cursisten de juiste training krijgt voor deze intensieve behandeling en bieden meerdere plasma/fibroblast trainingen aan. Van basis tot master trainingen, waarbij de fibroblasting theorie wordt besproken en de praktische onderdelen van een fibroblast behandeling. Tijdens je trainingsdagen ga je zowel op oefenhuid werken als op een model. Natuurlijk onder begeleiding van een docente, die tijdens de behandeling niet van je zijde af wijkt.

Na succesvolle afronding van deze Fibroblasting / Plasma cursussen ben je gekwalificeerd om de behandelingen op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren en resultaten te bieden van het hoogste niveau

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.