Bereken uw maandprijs gemakkelijk & snel
Lease je beauty apparatuur via Lason lease. Lason Lease is financial lease. Hiermee ben je eigenaar van de nieuwste apparatuur zonder in een keer een grote uitgave te hoeven doen.

Om u direct een indicatieve maandprijs te kunnen geven kunt u het beautyapparaat kiezen waarin u wilt investeren en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Je kunt kiezen uit financial lease en operational lease. Je profiteert dus meteen van fiscale voordelen als renteaftrek, btw-teruggave en afschrijving.

Investeringsaftrek, hoe zit dat nu eigenlijk?

U kunt als ondernemer in aanmerking komen met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek als u hebt geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen voor uw praktijk. Het bedrag dat u van de winst mag aftrekken, is afhankelijk van het soort onderneming dat u heeft en of u dit jaar al heeft geïnvesteerd in bedrijfsmiddelen.

Voor het aanvragen van een financierings voorstel kunt u het contact formulier invullen of direct klikken op: financieringsvoorstel.

Vermeld hierbij voor welk product u een financierings voorstel wilt ontvangen. Wij doen u graag een passend financierings voorstel toekomen.