Haaruitvalbehandeling met Revitacare bio-revitalisatie

Microneedling is een behandeling die de haargroei stimuleert door middel van een product genaamd Revitacare. Microdruppels van de Revitacare worden langzaam opgenomen in de bloedstroom; de resultaten worden meestal zichtbaar na de eerste behandeling.

Tijdens de cursus haar mesotherapie werken we ondermeer met de cyj en revitacare. Revitacare bevat hyaluronzuur dat de huid hydrateert, de interne omgeving herstelt en helpt om de natuurlijke functies in de huid en het haar te behouden. Vitaminen en anorganische zouten verbeteren de microcirculatie, cellulaire ademhaling en uitwisseling van voedingsstoffen. Het bevat ook aminozuren die de bouwstenen zijn voor de synthese van eiwitstructuren in bestaande cellen, evenals voor het creëren van nieuwe cellen. DMAE stimuleert ook de activiteit van fibroblasten en myofibroblasten, waardoor de haargroei wordt bevorderd.

De Filler Kliniek opleidingen gebruikt een precieze methode voor micronaald-injecties met behulp van de Mesogun Pri. De pneumatische kracht van de Mesogun pri scheidt dit apparaat van alle andere in het veld. Het toegevoegde vermogen zorgt voor een snellere injectie en een snellere naaldbeweging. De Mesogun pri heeft ook een innovatieve functie genaamd naaldspuitscheiding, een proces waarbij alleen de naald en de spuit als één geheel bewegen. Dit zorgt voor extra stabiliteit en minder trillingen tijdens het injecteren. Er is ook geen druppel of verspilling van product, dus u krijgt het volledige gebruik van het product.

Revitacare

Microneedling met Revitacare is een geweldige optie voor iedereen die meer haaruitval, dunner wordend haar of haaruitval ervaart. Er is ook geen pijn geassocieerd met deze behandeling.

Bekijk onze Mesogun opleidingen

Mesotherapie Haarverzorging

HAIRCARE van Revitacare is een specifieke formule die is ontwikkeld om haaruitval te vertragen en de haarvezel te herstructureren, wat resulteert in algehele verbetering en kwaliteit van het haar.

Mesotherapie voor haarverzorging is de procedure voor het toedienen van groeifactoren, vitamines en eiwitten in de hoofdhuid van patiënten met haar- en hoofdhuidproblemen.

Deze stoffen worden geïnjecteerd in mesoderm, een laag onder de huid, die een verband is tussen de weefsels van de huid en de vetlaag. Het helpt bij het verbeteren van de bloedverdeling, het stimuleren van het celmetabolisme en het versnellen van de heropleving van haarzakjes. Het is nuttig gebleken bij veel cliënten die lijden aan actieve haaruitval.

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een behandeling die al jaren wereldwijd wordt toegepast. Het maakt gebruik van pijnloze micro-injecties van een samenstelling van vitamines en actieve ingrediënten in de huid, wat resulteert in een verbetering van de kwaliteit en structuur van het gezicht en lichaam, vooral rond de meest gevoelige gebieden zoals de oogleden, nek, borst en handen.

De procedure wordt gebruikt bij de preventie en behandeling van haaruitval, behandeling van cellulitis en striae, het is ook een methode om het verouderingsproces te remmen.
Revitacare – Herstructurering van haarbooster

Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van verschillende hoofdhuid- en haarproblemen voor zowel mannen als vrouwen.

Het Hyaluronzuur & Herstructurerende Haarcomplex RHB resulteert in de algehele verbetering en kwaliteit van het haar van de wortels tot de punten.

Hydratatie van de hoofdhuid
Afname van haaruitval
Herstructurering van haar
Bescherming tegen oxidatiemiddelen
Voeding van dermis en haarzakjes
Vermindering van roos
Haar krijgt weer zachtheid en helderheid

Haarverzorging – Revitacare Mesotherapie Voordelen:

Revitalisering van de haarzakjes – Arginine, Glutamine, Glycine en Ornithine zijn essentieel voor celproliferatie. Deze voedingsstoffen versterken de wortel om robuust haar te laten groeien.

Versterking en bescherming van de capillaire vezel – cysteïne en zink, twee hoofdbestanddelen van keratine die de capillaire vezel vormen, worden gebruikt om het haar gezond en mooi te maken.

Groeistimulatie – De vitamine B-groep stimuleert de vernieuwing van de haarzakjes en speelt een rol bij de stimulering van de haargroei.

Voeding en hydratatie van de hoofdhuid – De hydraterende eigenschap van hyaluronzuur voedt en beschermt tegen het uitdrogen van de weefsels rond de haarzakjes en bijgevolg tegen het verschijnen van roos.

REVITACARE combineert verkwikkende, voedende en stimulerende elementen die nodig zijn om de haarstructuur te verbeteren, seborroe te reguleren, hergroei te stimuleren en haaruitval te vertragen.

Het voorkomt het opnieuw verschijnen van roos doordat het het intercellulaire cement herstelt en de beschermende functie van de hoofdhuid voorkomt. Haar wordt stralend met kracht en vitaliteit, body en dichtheid.

Net zoals hyaluronzuur je huid, spieren en gewrichten ten goede kan komen, kan het je haar ook gezonder maken. Hyaluronzuur is al aanwezig in je hoofdhuid, dus door een product te gebruiken dat er nog meer van bevat, zoals REVITACARE, wordt het verder opgenomen in je hoofdhuid en ervaar je nog meer van de voordelen ervan.

Heb je interesse om een cursus haar mesotherapie te volgen, neem dan contact op met de Filler kliniek opleidingen. De huidspecialisten staan je graag telefonisch of persoonlijk te woord.

Bekijk onze Mesotherapie opleidingen