Training permanent ontharen

In deze 1-daagse cursus permanent ontharen leren cursisten alles wat ze moeten weten over de vaardigheden en technieken om een permanent ontharing behandeling uit te voeren. Onze cursus permanent ontharen, voor het verminderen van haren met de IPL omvat theorie les zodat cursisten voorbereidt zijn op de grondbeginselen van laser- en IPL behandelingen.
Deze cursus biedt ook een presentatie en praktijk behandelingen met een permanent ontharings praktijk model. Behandelingen worden uitgevoerd op modellen in een med-spa voor de detailhandel. We gebruiken laser- en Intense Pulsed Light (IPL) -technologie. Laser veiligheid training is bij deze cursus inbegrepen.

De eerste 3 uren worden in de klas doorgebracht om cursisten voor te bereiden op behandelingen en training voor laserbehandelingen. Zodra dit deel van de les is voltooid, zullen cursisten zich op hun gemak voelen met hun nieuw verworven kennis van laserveiligheid en -procedures.
De laatste 3 uren van de training voor IPL permanent ontharen omvatten een presentatie en praktijkervaring. Op dit punt zullen cursisten zich comfortabel genoeg voelen om dit praktijkgerichte deel van de les op zich te nemen. Cursisten hebben hands-on ervaring met modellen, om ervaring op te doen met de laser ontharing. Er zal te allen tijde een docent van de Filler kliniek opleidingen aanwezig zijn om de cursisten te begeleiden en ervoor te zorgen dat ze de behandeling efficiënt uitvoeren.

ipl cursus ontharen

Met het gebruik van zowel lasers als Intense Pulsed Light (IPL) -technologie, zullen cursisten ervaring opdoen die onvergelijkbaar is met enig ander lasertrainingscentrum in het land. Al met al zal deze cursus permanent ontharen cursisten voorbereiden op hun carrière als laserspecialiste op het gebied van permanent ontharen.

Bekijk onze Permanent Ontharen opleidingen

 Waarom permanent ontharings specialist worden?

Omdat permanent ontharen tegenwoordig een van de meest populaire behandelingen is, heeft de industrie voortdurend ontharingsspecialisten nodig. Behandelingen voor het verminderen van haar met de ipl laser nemen tussen de 15-45 minuten in beslag (afhankelijk van het behandelde gebied of de behandelde gebieden) Omdat een permanent ontharing behandeling een seriële behandeling is (wat betekent dat klanten er meer dan één nodig hebben om resultaten te zien), hebben ontharingsspecialisten het potentieel om honderden euro’s te verdienen aan slechts één klant.

Loopbaan ontwikkeling

Wanneer je de cursus permanent ontharen hebt gevolgd, heb je de mogelijkheid om te werken in spa’s, schoonheidssalons, praktijken, dermatologische klinieken en elke plaats waar permanent ontharen wordt aangeboden! We geven u tips en advies over hoe u uzelf op de markt kunt profileren bij potentiële werkgevers, uw eigen bedrijf kunt openen en klanten kunt aantrekken.