Skip to content

Cursus wimperextensions

Wil jij je salon uitbreiden of een salon starten met het zetten van wimperextensions?

Dan is het eerst belangrijk om een Cursus wimperextensions te volgen. Leer tijdens de cursus wimperextensions hoe je de kunst van one by one wimperextensions kunt perfectionere tijdens onze  cursus wimperextensions. Het is de eerste stap in je professionele carrière als wimperstylist of een fantastische aanvulling in je salon.

Onze cursus wimperextensions bestaat uit zowel theorie- als praktijkmodules. Het eerste deel van de theorie wordt afgerond via persoonlijke les, gegeven door onze deskundige trainers, waarbij de praktische training in de klas wordt gegeven bij de huidspecialist opleidingen in Valkenswaard (in de buurt van Eindhoven en Lommel België). Je bent met succes gekwalificeerd als je beide modules en een case study-assessment hebt voltooid.

Overzicht cursus wimperextensions

Met behulp van onze innovatieve one by one  cursus wimperextensions, worden individuele wimpers één voor één op de natuurlijke wimper aangebracht voor een onberispelijk, natuurlijk ogend effect dat het uiterlijk van de ogen tot 8 weken lang verbetert. Je leert om op maat gemaakte wimpers te maken die geschikt zijn voor alle oogvormen van je klanten, van subtiele verbeteringen tot een meer glamoureuze look. Deze luxe behandeling duurt vanaf 90 minuten en is zowel ontspannend voor jouw cliënt als winstgevend voor jezelf. Je kunt tijdens de  cursus wimperextensions kiezen uit ons assortiment behandelings- en retailkits om jouw kosten te verlagen, je inkomsten potentieel te maximaliseren en je bedrijf te laten groeien met tevreden, loyale klanten die elke 2-3 weken terugkomen voor opvulling.

De  cursus wimperextensions prijs is inclusief de kosten van training en kits kunnen afzonderlijk worden gekocht – we bieden een reeks kits aan om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Wil je meer weten over de cursus wimperextensions staan onze docente van de Huidspecialist opleidingen je graag persoonlijk te woord om al je vragen te beantwoorden.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.