Een eenvoudige, niet-invasieve exfoliatiebehandeling voor een gladde, stralende teint.

Direct een gladde, stralende huid

Dermaplading is een andere fantastische optie voor wie op zoek is naar een gladdere, helderdere teint. Dermaplading is niet-chirurgisch en er worden zelfs geen naalden gebruikt. Het is tegelijkertijd een exfoliatiebehandeling en een manier om ‘perzikpluis’ gezichtshaar te bestrijden, terwijl het een betere penetratie van uw huidverzorgingsactieve stoffen en een gelijkmatigere basis voor uw make-up om er onberispelijk uit te laten zien.

Er is ook geen downtime en de resultaten zijn direct zichtbaar bij het verlaten van onze kliniek. Het is geschikt voor de meeste huidtypes, inclusief vettig, gevoelig en zeer droog, maar ook voor mensen met zichtbare tekenen van veroudering die ze willen aanpakken. Als onderdeel van een holistisch behandelplan voor huid en huidverzorging, werkt dermablanding goed met onder andere chemische huidpeelings, HIFU,  en mirconeedling , om uw gezondste, meest stralende huid bloot te leggen.

Zoals altijd beginnen we met een persoonlijk consult en onze getrainde schoonheidsspecialisten zullen een plan op maat aanbevelen, speciaal voor jou en je huidbehoeften.

Bekijk onze cursus voor dermaplading

Hoe wordt dermablading anders genoemd?

Je hebt misschien gezien dat dermablading wordt aangeboden onder namen als dermaplaning, epidermal leveling, epiblading en epidermal scraping, aangezien de behandeling helemaal draait om het exfoliëren en verhelderen van de epidermislaag van je huid.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een niet-invasieve, exfoliërende en gladmakende behandeling met een speciaal mesje dat zachtjes in een hoek van 45 graden over het huidoppervlak wordt geschraapt, waarbij dode huidcellen en fijn vellus-gezichtshaar worden verwijderd. Aan het einde van de behandeling kunt u zelfs zien hoeveel dode huidcellen en onzuiverheden uw schoonheidsspecialiste heeft verwijderd.

Wat zijn de voordelen van dermaplaning?

Onze dermaplaning cliënten genieten van de onmiddellijke verwijdering van ongewenst fijn gezichtshaar (ook bekend als ‘peach fuzz’), een verbeterde helderheid van de huid en een vermindering van fijne lijntjes. Hun huid is direct gladder, helderder en stralender omdat de oude huid wordt afgestoten voor de nieuwe.

Dermaplaning kan helpen om de effectiviteit van lokale productabsorptie te vergroten en wordt vaak aanbevolen om de huid voor te bereiden en de resultaten van een chemische peeling te optimaliseren.

Hoe vaak moet ik een dermabladingbehandeling doen?

We raden cliënten gewoonlijk aan om vier tot zes weken te wachten tussen boekingen voor behandelingen. Hierdoor kan een natuurlijke, gezonde huidcelregeneratie plaatsvinden. 

Voor wie is dermablading geschikt?

Dermblading is het meest geschikt voor droge en normale huidtypes, en wordt niet aanbevolen voor een acnegevoelige huid met actieve laesies, of als u huidig ​​exceem of psoriasis heeft.

Het is vooral gunstig voor de rijpere huid, omdat het een gelijkmatige huid en verjonging bevordert wanneer de celvernieuwing van de huid is vertraagd door veroudering

Wat is het verschil tussen dermaplaning en microdermabrasie?

Zowel dermaplaning als microdermabrasie werken als een fysieke exfoliator – bij dermaplaning wordt een steriel mesje gebruikt om de bovenste huidlaag weg te scheren, terwijl bij microdermabrasie een in de hand gehouden pen met een diamanten punt wordt gebruikt om het oppervlak te polijsten.

De resultaten en kosten zijn vergelijkbaar en richten zich beide op fijne lijntjes en schade door de zon door een collageenopbouwende reactie in de huid op gang te brengen. Als vellushaar (of perzikhaar) ook een probleem is, is dermaplaning zeker de beste optie.

Wat kun je verwachten tijdens een dermaplaning behandeling?

Nadat we samen met u hebben gewerkt aan het opstellen van uw huidbehandelingsplan op maat, beginnen we met het reinigen van de huid om ervoor te zorgen dat alle make-up en dagelijkse onzuiverheden uit het milieu worden verwijderd.

Secties van de gezichtshuid worden vervolgens door de behandelaar vastgehouden, voordat een dermatoom chirurgisch mes zachtjes over de huid wordt gestreken, in een hoek van 45 graden – het vellushaar en de buitenste lagen van de dode huid worden weggeschoren.

De pijnloze, klinische procedure duurt gewoonlijk ongeveer 30 minuten en kan vier tot zes weken worden herhaald. De resultaten zijn vrijwel onmiddellijk en de huid voelt onmiddellijk verjongd, stralend en jeugdiger aan.

Wil je ook leren om deze behandeling in je salon uit te voeren? Volg dan de cursus dermaplaning bij Huidspecialist opleidingen