Skip to content

Diode ice laser ervaringen

Als het gaat om het wegwerken van ongewenst haar, is laserontharing met de diode ice laser een van de veiligste en meest populaire opties. Terwijl opties zoals harsen en scheren op korte termijn resultaten opleveren, biedt laserontharing een oplossing voor de veel langere termijn.

Het is vrijwel pijnloos

Bij de Huidspecialisten opleidingen  gebruiken we het diode ICE laser ontharingssysteem om de eenvoudige reden dat de ervaringen van de diode ice laser vrijwel pijnvrij zijn. Het systeem maakt gebruik van ICE-technologie om het huidoppervlak te koelen, wat helpt om oververhitting en ongemak veroorzaakt door de laser te voorkomen. De meeste cliënten ervaren alleen een zacht verwarmend gevoel in het te behandelen gebied, wat veel minder is in vergelijking met andere soorten laserontharing.

Je moet altijd een patchtest hebben

Zelfs als u in het verleden een laser haar behandeling heeft gehad, is de ervaring om met de diode ice laser  een patchtest te laten uitvoeren die ervoor zorgt dat uw huid geschikt is voor laserontharing. Naast het controleren of er geen bijwerkingen zijn, kan onze lasertherapeut ook de instellingen van de machine aanpassen aan uw persoonlijke vereisten voor maximale veiligheid.

Behandelingen moeten regelmatig worden uitgevoerd

Als het gaat om diode laser ontharing is de ervaring dat u uw behandelingen regelmatig boekt om de haren te helpen behandelen tijdens de Anagene groeifase. Omdat slechts ongeveer 10 – 15% van uw haar zich op elk moment in dit stadium bevindt, zal het spreiden van de behandeling over een periode van 4 – 8 weken helpen ervoor te zorgen dat al uw haar doelgericht is.

diode ice laser cursus

6 – 8 behandelingen zullen normaal gesproken optimale resultaten opleveren

Zoals we eerder vermeldden, zal elke behandeling normaal gesproken gericht zijn op ongeveer 10 -15% van je haar, dus voor de meeste mensen is de ervaring met de iode ice laser  dat ze tussen de 6 en 8 behandelingen nodig hebben om de beste resultaten te zien. Voor gebieden die beter bestand zijn tegen behandeling, zoals het gezicht of de lies, heeft u mogelijk aanvullende behandelingen nodig.

Voorbereiding is de sleutel tot goede resultaten

U moet alle vormen van ontharing vermijden, behalve scheren voorafgaand aan de behandeling. Waxen, threading of ontharingscrèmes kunnen problemen veroorzaken en reageren met de laser, dus deze moeten worden vermeden gedurende de periode 6 weken vóór de behandeling. Ongeveer 8 uur voorafgaand aan de behandeling moet u het doelgebied scheren, omdat dit zal helpen om ervoor te zorgen dat de diode laser is gericht op de follikels van het haar en dat het haar buiten de huid niet opwarmt, wat ongemak kan veroorzaken.

  • Aanbieding!
    Beauty apparatuur cursussen, Laser ontharing (diode / IPL / DPL / alexandrite)

    Cursus permanent ontharen incl. startpakket & diode ice laser 3 golflengte / 1 handvat

    8.200,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Het kan worden gebruikt om de zongebruinde huid te behandelen

In tegenstelling tot veel andere laserontharingssystemen, kan de diode ICE Laser veilig worden gebruikt om een natuurlijk zongebruinde huid te behandelen. We raden nog steeds aan om voorafgaand aan uw behandeling weg te blijven van zonnebanken, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat u niet in de zon mag.

Het is de veiligste optie voor alle huidtypes

Volgens meerdere studies is het diode ICE Laser-systeem de veiligste methode voor laserontharing voor alle huidtypen, inclusief donkere huidtinten waarbij melanine veel gevoeliger is voor de warmte die door lasers wordt gebruikt. Natuurlijk raden we altijd een eerste consult en patchtest voorafgaand aan de behandeling om de geschiktheid dubbel te controleren en ervoor te zorgen dat er geen bijwerkingen zijn.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.