Skip to content

Diode ice laser kopen

Als u een diode ice laser wilt kopen bent u bij de Huidspecialisten in Valkenswaard aan het juiste adres. U krijgt wanneer u een diode ice laser wil kopen een opleiding gratis bij de cursus. U krijgt altijd uitzonderlijke service van ons hoogopgeleide team van ervaren laser- en huidspecialisten.

Het correct uitvoeren van de behandeling wanneer u een diode ice laser wil kopen heeft evenveel invloed op uw behandelresultaat als de gebruikte diode ice laser. De individuele zorg van ons deskundige team tijdens uw training is een essentieel onderdeel van het leveren van uitstekende behandelingsresultaten in uw salon of ontharingskliniek.

Wanneer u een diode ice laser koopt krijgt u op maat gemaakte formulieren die voorafgaand aan het bezoek van uw cliënten worden ingevuld. Deze toestemmingsformulieren dienen veilig online opgeslagen te worden of in een afgesloten kast om ervoor te zorgen dat uw behandelingsdossiers veilig worden beheerd in verband met de wet op de privacy.

Elk van onze opleiding ontharingslocaties werken vanuit bestaande, hygiënische hoogwaardige ruimtes.

Bij de huidspecialisten bieden we zeer effectieve, betaalbare laserontharing apparatuur, wanneer u een diode ice laser wil kopen.

Diode ice laser kopen

diode ice laser vergelijken

Verschillende routes naar hetzelfde eindresultaat — vrijwel pijnloze laserontharing

Het bovenstaande is een van de meest voorkomende vragen die we krijgen op onze sociale mediapagina’s en contactboxen voor websites. Dit artikel zal dit grondig beantwoorden, dus als u een schoonheidsspecialist of kliniekeigenaar  bent, die op zoek is naar het beste laserapparaat, moet u zeker verder lezen. De diode ice ontharingsapparaten.

Deze populaire en betrouwbare laser ontharingsapparaten hebben allemaal één ding gemeen: ze worden allemaal aangedreven door de SHR-handelsmerktechnologie van Alma-lasers. Bij Alma hebben ze deze technologie al in 2006 ontwikkeld.

SHR is zo’n succesvolle vooruitgang geweest in de markt voor esthetische laserbehandeling, dat het grootste deel van deze industrie zijn principes heeft overgenomen. Een van deze principes is het gebruik van een diodelaser met een hoge herhalingsfrequentie in beweging met relatief lage fluence. Deze techniek bevordert veiligere, vrijwel pijnloze ontharingsbehandelingen. Maar niet alleen. Het belangrijkste is dat het een hogere accumulatieve energiesnelheid genereert in het behandelde gebied in vergelijking met standaard stationaire technieken. Dit resulteert in een verbeterde en meer uniforme algehele haarreductie voor de cliënt.

diode ice laser

Als het gaat om laserontharing – kwaliteit is belangrijk

Hoewel er veel apparaten op de markt beschikbaar zijn met het label SHR, is er meer nodig dan alleen het toepassen van de techniek om een veilig en effectief laserapparaat te garanderen wanneer je een diode ice laser gaat kopen. Op energie gebaseerde apparaten die licht- en optische componenten gebruiken, zijn zeer gevoelig en vereisen de hoogste engineering- en productienormen om een constante output te behouden en brandwondenrisico’s voor patiënten te minimaliseren.

Wat is het verschil tussen de nieuwste ice laser en de oudere varianten van de diode ice laser modellen?

Dus als alle diode ice laser apparaten hetzelfde principe gebruiken, hoe kunnen we ze dan blijven verbeteren?

De diode ice laser van de Huidspecialisten in Valkenswaard wordt beschouwd als de 5e generatie van de diode ice laser apparaten. Om het korter en eenvoudiger te houden, zullen we de belangrijkste verschillen en verbeteringen benadrukken die het bevat ten opzichte van de vorige laser (die nog relatief nieuw is) en de nieuwste diode ICE-laser.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Drie lasergolflengten

Alle bovengenoemde diode ice lasers maken gebruik van de drie beste lasergolflengten voor ontharing. Dit zijn de 755nm Alexandrite, 808nm en 1064nm ND:YAG lasers. De oudere diode ICE laser biedt drie afzonderlijke applicators (genaamd “Alex” “Speed” en “Yag”) voor elk van deze golflengten. Dus wanneer een ontharingscliënt binnenkomt, moet de laserspecialist de applicator kiezen die het meest geschikt is voor het huidtype van de klant.

Normaal gesproken is de Alex 755nm laser meer geschikt voor een lichtere huid en de 1064nm is het veiligst voor mensen met een donkere huidskleur. Door een alle drie de lasergolflengten in één applicator te combineren (genaamd “Trio”) kregen we een nieuwe variant van de diode ice lasers. Deze baanbrekende technologie vuurt alle drie de golflengten tegelijk af en is geschikt voor alle verschillende huidtypes. Dit betekent dat de eigenaar van de laserkliniek niet drie verschillende applicators hoeft aan te kopen en te onderhouden, en dat de behandelaar niet hoeft te wisselen tussen applicators voor verschillende klanten.

De nieuwste diode ice laser maakt tevens gebruik van de triple-clustered diodelaserbenadering. Deze maakt gelijktijdig gebruik van alle drie de lasergolflengten, waardoor verschillende lagen van de haarzakjes en de huid eromheen worden gericht, een verbeterde bulkverwarming oplevert. Deze gecontroleerde warmte genereert optimale omstandigheden voor permanente haarvermindering. Grootte van de laservlek en duur van de behandeling lasers voor laserontharing variëren in de grootte van de laserstraal. De grootte van de laservlek is van invloed op een aantal parameters, maar bepaalt vooral de snelheid van de behandeling. Hoe groter de vlek, hoe sneller de behandeling. Dat is vooral significant als het gaat om grote behandelgebieden. Die gebieden zijn de rug, benen, buik, borst enz. De nieuwste applicator van de diode ICE heeft een spotgrootte van 4 cm² – waardoor behandelingen van grote oppervlakken in 50% van de tijd mogelijk zijn. Met andere woorden, het is bijna twee keer zo snel. Deze snelheidsverhoging (of vermindering van de behandelingsduur) is een groot voordeel voor de klant en voor de laserkliniek. Door minder tijd per klant te rekenen voor de kliniek is het voordeel vooral financieel en in staat om meer klanten per dag te behandelen.

Een belangrijk en niet triviaal aspect is de koeltechnologie die wordt gebruikt tijdens het ontharen. Deze superieure technologie koelt de applicator tot -10° Celsius! Dus zelfs bij maximale fluence die je gebruikt, voel je niet meer dan een lichte warmte op je huid. Tot slot bied de diode ice laser van de Huidspecialisten een prettige en veilige ervaring. Wil je een diode ice laser kopen ben je van harte welkom bij de Huidspecialisten in Valkenswaard( Dicht bij Eindhoven en Lommel België)

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.