Skip to content

Diode ICE laser of IPL

Pijnvrije, haarvrije diode ice laser vermindert het risico op bijwerkingen en pijn. Beide behandelingen gebruiken lichtenergie om het groei-element van elk haarzakje te verstoren. Dit vermindert de haargroei met elke sessie. Dit is echter waar de gelijkenis eindigt.

Waarom diode ice laser?

Pijnvrije, haarvrije diode ice laser vernietigt de mythe van no-gain; De gepatenteerde technologie en het IN Motion-protocol van het diode ice laser verwarmen het beoogde gebied veilig en voorzichtig. diode ice laser technologie is anders dan IPL en alle andere lasers die het weefsel snel verwarmen, waardoor een scherp prikkend gevoel wordt gevoeld. De diode ice laser gebruikt in plaats daarvan pulsen van nuttige energie om de follikels geleidelijk te verwarmen. Een extra koelmechanisme zorgt er verder voor dat het oppervlak van uw huid koel en comfortabel blijft tijdens uw behandeling. Sommige klinieken gebruiken IPL-apparatuur omdat het veel goedkoper is dan een laser. IPL bombardeert klassiek het huidoppervlak met veel extra lichtvelden. Het extra licht dient alleen om de huid op te warmen en niet direct op het haar. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard (Dichtbij Eindhoven en Lommel België) dringen we aan op de allerbeste technologie om perfecte resultaten voor onze klanten te bereiken, dus we voeren alleen diode ice laser Ontharingsbehandelingen en opleidingen uit, eenvoudig. De meeste mensen vinden de Pijnloos, Haarloos comfortabel, en hoewel pijntolerantie subjectief is, beschrijven veel klanten en cursisten het als rustgevend behandeling.

Hoe voelt een diode ice laser?

De meeste mensen vinden de pijnloos en haarloos diode ice laser comfortabel, en hoewel pijntolerantie subjectief is, beschrijven veel klanten het als een prettige behandeling. Dit is de reden waarom er geen verdovende crème nodig is. 

bb82a0f24d43438e582f56edae11a1f2

Algemene voordelen van een diode ice laser.

Er zijn enkele apparaten beschikbaar die licht gebruiken voor ontharingsbehandelingen. Laserontharing heeft echter verschillende voordelen ten opzichte van IPL:

Wat zijn de voordelen van diode ice laser?
Er zijn veel apparaten beschikbaar die licht gebruiken voor ontharingsbehandelingen. Laserontharing heeft echter verschillende voordelen ten opzichte van IPL: 
Diode ice laser gebruiken de exacte golflengte die nodig is om het haar in elke puls effectief te behandelen.
Laserpulsen zijn zeer kort en worden gecombineerd met koeling om de opbouw van warmte op de huid te minimaliseren.
Laserbehandelingen kunnen worden uitgevoerd op grotere gebieden, zoals de benen en rug Laserontharing is niet zo pijnlijk als behandelingen zoals elektrolyse of harsen.
Diode ice laser stellen specialisten in staat om behandelingen aan te passen aan klantspecifieke huidskleur en haarkleur

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.