Skip to content

Diode ICE laser of IPL

Pijnvrije, haarvrije diode ice laser vermindert het risico op bijwerkingen en pijn. Beide behandelingen gebruiken lichtenergie om het groei-element van elk haarzakje te verstoren. Dit vermindert de haargroei met elke sessie. Dit is echter waar de gelijkenis eindigt.

Waarom diode ice laser?

Pijnvrije, haarvrije diode ice laser vernietigt de mythe van no-gain; De gepatenteerde technologie en het IN Motion-protocol van het diode ice laser verwarmen het beoogde gebied veilig en voorzichtig. diode ice laser technologie is anders dan IPL en alle andere lasers die het weefsel snel verwarmen, waardoor een scherp prikkend gevoel wordt gevoeld. De diode ice laser gebruikt in plaats daarvan pulsen van nuttige energie om de follikels geleidelijk te verwarmen. Een extra koelmechanisme zorgt er verder voor dat het oppervlak van uw huid koel en comfortabel blijft tijdens uw behandeling. Sommige klinieken gebruiken IPL-apparatuur omdat het veel goedkoper is dan een laser. IPL bombardeert klassiek het huidoppervlak met veel extra lichtvelden. Het extra licht dient alleen om de huid op te warmen en niet direct op het haar. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard (Dichtbij Eindhoven en Lommel België) dringen we aan op de allerbeste technologie om perfecte resultaten voor onze klanten te bereiken, dus we voeren alleen diode ice laser Ontharingsbehandelingen en opleidingen uit, eenvoudig. De meeste mensen vinden de Pijnloos, Haarloos comfortabel, en hoewel pijntolerantie subjectief is, beschrijven veel klanten en cursisten het als rustgevend behandeling.

Hoe voelt een diode ice laser?

De meeste mensen vinden de pijnloos en haarloos diode ice laser comfortabel, en hoewel pijntolerantie subjectief is, beschrijven veel klanten het als een prettige behandeling. Dit is de reden waarom er geen verdovende crème nodig is. 

bb82a0f24d43438e582f56edae11a1f2

Algemene voordelen van een diode ice laser.

Er zijn enkele apparaten beschikbaar die licht gebruiken voor ontharingsbehandelingen. Laserontharing heeft echter verschillende voordelen ten opzichte van IPL:

Wat zijn de voordelen van diode ice laser?
Er zijn veel apparaten beschikbaar die licht gebruiken voor ontharingsbehandelingen. Laserontharing heeft echter verschillende voordelen ten opzichte van IPL: 
Diode ice laser gebruiken de exacte golflengte die nodig is om het haar in elke puls effectief te behandelen.
Laserpulsen zijn zeer kort en worden gecombineerd met koeling om de opbouw van warmte op de huid te minimaliseren.
Laserbehandelingen kunnen worden uitgevoerd op grotere gebieden, zoals de benen en rug Laserontharing is niet zo pijnlijk als behandelingen zoals elektrolyse of harsen.
Diode ice laser stellen specialisten in staat om behandelingen aan te passen aan klantspecifieke huidskleur en haarkleur

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.