Skip to content

Diode laser cursus

Wil je jezelf gaan oriënteren in de permanent ontharingsindustrie, dan is het belangrijk om een Diode laser cursus te volgen voordat je een diode laser koopt.

In de ontharingsindustrie zijn er verschillende methoden en behandelingen beschikbaar voor effectieve ontharing. De twee meest voorkomende behandelingen zijn IPL-ontharing en laserontharing. Een IPL-laserbehandeling heeft veel voor- en nadelen, en laser ontharingsbehandelingen zijn gebruikelijk en veilig nadat je een IPL of diode laser cursus hebt gevolgd. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard kunnen we een overzicht geven van de verschillen tussen deze twee behandelingen. Lees verder om erachter te komen wat IPL-behandelingen zijn en hoe ze zich verhouden tot laserontharing.

De definities van IPL en laserontharing

Veel klanten die niet bekend zijn met de verschillen tussen IPL en laserontharing zullen deze termen door elkaar gebruiken. Er zijn echter grote verschillen tussen de twee. Deze definities kunnen u helpen te begrijpen wat u moet herkennen wanneer u voor uw volgende ontharingsbehandeling gaat of wanneer u een ontharingsspecialist wil worden en hiervoor een gedegen Ipl of diode laser cursus volgt.

Laserontharing is de meest voorkomende en populaire ontharingsbehandeling. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard bij Eindhoven leveren we de diode ice laser met een verplicht diode laser cursus, die de haargroei drastisch kan verminderen.

IPL staat voor intens pulserend licht, het soort energie dat uit het apparaat komt. Is intens gepulseerd licht veilig? Dat kan, maar het kan ook veel minder effectief zijn dan een laserlicht. IPL-behandelingen zijn veel zwakker en kunnen bij bepaalde huid- en haartypes ondoeltreffend zijn.

bb82a0f24d43438e582f56edae11a1f2

Gevaren en beperkingen van IPL-huidverjonging en gezichtsbehandeling

IPL laser ontharen is gewoon minder effectief dan het diode ice laser ontharingsapparatuur. IPL laser ontharingsbehandelingen kunnen niet alle huidtypes behandelen. De machines werken alleen op een lichte huid met donker haar. Het werkt niet op blond haar en is niet effectief bij Aziatische, Afrikaanse en Latina-vrouwen. De machine kan ook geen gebruinde huid behandelen, dus deze methode is bijna nutteloos tijdens de zomerseizoenen. Een IPL huidverjonging of IPL laserbehandeling is mogelijk niet grondig. Omdat de clinicus tussen de pulsen moet pauzeren, duurt het veel langer voordat de behandeling plaatsvindt. Het kan ook rondspringen en follikels missen die mogelijk weer haar beginnen te laten groeien.

In termen van veiligheid is IPL-laserontharing veel pijnlijker. De persoon die de behandeling toepast, pulseert de huid met een grote dosis energie, die aanvoelt als een onmiddellijke verbranding. Vanwege dit risico op pijn duurt het proces veel langer en is het vaak minder effectief.

Waarom laserontharing beter is

Alle nadelen van IPL laser ontharingsbehandelingen zijn niet aanwezig bij Diode ice laser ontharing. Deze technologie is pijnloos, omdat de applicator wordt geleverd met een koude punt en constant in beweging blijft om brandwonden te voorkomen. De behandeltijden zijn supersnel, waardoor de klant in slechts enkele minuten klaar is. De diode ICE laser bestrijkt het volledige gebied voor een effectieve veegbeweging. Het werkt op elk type huidskleur, elke kleur en haarkleur en biedt het hele jaar door succesvolle behandelingen.

De zachte pulsen van energie doen geen pijn en zijn nauwelijks voelbaar door klanten. Door de ijskoude punt van de applicator voelt het alsof er een penseel op je huid wordt aangebracht. Deze kosteneffectieve en technologisch geavanceerde machine overtreft in alle opzichten IPL-laser ontharing behandelingen. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard bieden we de beste technologie om effectief haargroeivermindering op elk deel van het lichaam te bewerkstelligen.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Waarom laserontharing beter is

Als je ervaring hebt met IPL-gezichtsbehandelingen of IPL-laserontharingsbehandelingen, weet je hoe frustrerend en ineffectief deze kunnen zijn. Misschien heb je klanten met een gevoelige huid en is het risico om verbrand te worden door de lage pulserende energie minimaal. Als je geïnteresseerd bent in een revolutionaire nieuwe manier om je haren te verwijderen, plan dan een gratis een consult met ons in bij de Huidspecialisten in Valkenswaard. Onze gecertificeerde technici helpen u graag verder met al uw vragen over de diode laser cursussen. We kunnen je verzekeren dat de behandelingen die gedaan worden via de diode ICE laser pijnloos en effectief zijn, zelfs op een gevoelige of zeer donkere huid.

Kom langs in onze kliniek, bel ons of bezoek onze pagina over laserontharing om de volgende stap te zetten.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.