Skip to content

Fibroblasting

Fibroblasting is een absoluut revolutionaire procedure die geen operatie vereist.

Het is een niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die is ontworpen om de huid strakker te maken, waardoor overtollige huid, kraaienpootjes en rimpels verdwijnen. Het is bekend dat het resultaat radicaal is in het gladstrijken van rimpels en het aanspannen van het ooglid, waardoor de oogleden met verzakkingen worden verminderd.

Fibroblasting is een nieuwe revolutionaire niet-chirurgische liftbehandeling en is een zeer effectief, opmerkelijk goedkoper alternatief voor chirurgische aandoeningen zoals;

  • ooglid verstrakkingen,
  • rimpels vermindering,
  • nekverstrakking,
  • vermindering van de rimpels in de bovenlip, en
  • striae en littekens.

Tijdens de procedure wordt een kleine plasmaflits, ook wel een elektrische boog genoemd, ontladen vanaf de punt van het handstuk. Het gereedschap zelf raakt de huid nooit aan, maar plasmaflits creëert een klein stipje op het contact. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van sublimatie processen, waarbij vaste stoffen direct op gas worden omgezet om huidweefsel strakker te maken. Gericht weefsel sublimeert, waardoor er geen schade is aan omliggende gebieden of diepere huidlagen.

Verdere fibroblasting punten worden toegepast waardoor een symmetrisch raster over het behandelgebied ontstaat. Effecten zijn meteen merkbaar met volledige resultaten worden zichtbaar na 2-4 weken. cliënten kunnen de reguliere activiteiten meteen hervatten met minimaal ongemak.

PlasmaPen-Image-1024x783
Procedure tijd
Pijn
Anestheïsch
Hersteltijd
Levensduur
Risico’s
60 minuten
Minimaal
Verdovende crème
Onmiddellijk
Bestendig
Roodheid, Gevoelloosheid

Meest gestelde vragen:

Wat is fibroblasting?

Fibroblasting behandeling is een niet-chirurgische liftprocedure die dezelfde resultaten geeft als traditionele chirurgie.Het is vrijwel pijnloos met een plaatselijk verdovende creme voorafgaand aan de behandeling. Een kleine plasmaflits wordt op de huid toegediend in een punt ter grootte van een micromillimeter. Dit oppervlakkige punt minimaliseert de huid in de directe omgeving – die bedoeld is om de overtollige huid te verminderen. Cliënten kunnen meteen resultaten opmerken, hoewel het 2-4 weken duurt voordat het volledige effect zichtbaar is. 

Wat houdt de behandeling in?

Wanneer de fibroblasting pen geactiveerd, creëert de machine een plasmaflits die van de punt van het gereedschap naar het behandelde gebied gaat. Het gereedschap zelf raakt de huid nooit aan, maar plasmaflits creëert een kleine stip op het contact. Verdere punten worden aangebracht waardoor een symmetrisch raster over het behandelgebied ontstaat. Dit veroorzaakt in feite aanscherping van de huidvezels. Het is een niet-invasieve behandeling, er zijn geen sneden in de huid of hechtingen nodig en er komt geen bloed bij kijken en zonder onnodige schade aan de omliggende weefsels. 

Doet het pijn?

Fibroblasting is een niet-chirurgische behandeling zonder pijn of minimaal ongemak gemeld door cliënten. Voorafgaand aan de procedure wordt actuele crème aangebracht op het verdoofde behandelde gebied. 
Welke gebieden kunnen worden behandeld met fibroblasting? Fibroblasting kan voor veel verschillende huidaandoeningen worden gebruikt. Ooglidverstrakking, bodylifting, acnebehandeling, haarvaatjes, littekencorrectie, tatoeage verwijderen en striae. Als u lijdt aan een van de bovenstaande aandoeningen, maar twijfelt over traditionele chirurgische procedures, dan is niet-invasieve fibroblasting behandeling wellicht de juiste oplossing voor u. Welke resultaten kan ik verwachten? Na de ingreep zullen uw oogleden en onder de ogen er een stuk gladder uitzien en aanvoelen en wordt overtollige huid duidelijk verminderd; waardoor uw oogleden lichter aanvoelen.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Wat gebeurt er na de behandeling?

  • U kunt gewoon doorgaan met uw dag, maar het is erg belangrijk om onze aanbevelingen voor nazorg op te volgen. 
  • Koolstofkorstjes KUNNEN NIET worden verwijderd. 
  • De huid drogen door deppen met een schone, pluisvrije doek is toegestaan. 
  • De genezende huid moet worden beschermd tegen direct zonlicht met SPF50-crème. 
  • Sporten, zwemmen en sauna zijn niet toegestaan ​​totdat korsten eraf vallen. Dit gebeurd binnen 7 dagen na de procedure. 

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Fibroblasting is zeer veilig methode en bijwerkingen zijn zeldzaam, maar infectie, littekenvorming en tijdelijke verandering van huidpigmentatie kunnen optreden. Koolstofkorsten, kleine oppervlakkige stippen die zich direct op de huid vormen, maken deel uit van het normale genezingsproces en zullen, wanneer ze correct worden behandeld met een nazorg crème, geen gevaar vormen en 5-7 dagen na de behandeling afvallen. Een milde zwelling wordt verwacht gedurende de eerste 3 dagen en is meestal volledig verdwenen op dag 5. De meerderheid van onze cliënten meldt geen van deze na een week.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.