Skip to content

Hifu behandeling buik

HIFU is een permanente behandeling voor vetverlies en huidverstrakking.

Met behulp van warmte vernietigt het de vetcellen in een specifiek doelgebied zoals de buik of de dijen. Het vernietigt niet alleen vet, maar het stimuleert ook de collageen aanmaak waardoor de huid strakker en steviger wordt.

HIFU behandelingen voor de buik zijn niet-invasief. Ze zijn een geweldig alternatief voor mensen die snel willen afvallen, maar niet onder het mes willen gaan.

Het vereist ook geen downtime. Uw cliënten kunnen de behandeling tijdens de lunchpauze ondergaan en daarna de normale activiteiten hervatten.

Hoe HIFU werkt

De HiFU (High Intensity Frequency Ultrasound) Body Contouring Treatment straalt nauwkeurige en fractionele ultrasone energie door het oppervlak van de huid naar het diepere onderhuidse weefsel (lichaamsvetlaag zoals de buik).

Deze behandeling levert 60 – 70C graden warmte aan hardnekkige vetgebieden in het lichaam die moeilijk te verplaatsen zijn. Dit kunnen de buik, dijen, billen en de rug zijn.

HIFU 8D Body Contour behandeling lost de vetcellen op en elimineert ze door het lichaam gedurende een bepaalde periode. HIFU 8D Contour zal overtollige huid strakker maken en helpen bij het verminderen van cellulitis, omdat het knobbels en bulten gladstrijkt.

We hebben veel verschillende handstukken die helpen om verschillende delen van het lichaam te richten, van 4,5 mm tot 16 mm. De combinatie van het gebruik van twee verschillende handstukmaten werkt effectief op gebieden met “moeilijk te verplaatsen” vetafzettingen terwijl de huid wordt verstevigd en strakker.

Wat te verwachten van een HIFU cursus

Op de dag van de cursus zullen we eerst de theorie bespreken van de apparatuur, anatomie van het lichaam en het gezicht, hygiëne en de werkwijze van de 8D hifu bodycontour  behandeling. Hierna starten wij de praktijkles op een model. Als eerste zullen we het toestemmingsformulier met het model doornemen voordat we met de behandeling in de praktijk beginnen. We markeren en meten het gebied dat we gaan behandelen. Er wordt een voor foto gemaakt en u kunt na de cursus zelf foto’s van de resultaten na de behandeling maken. Behandelingen duren normaal gesproken 1 tot 1.5 uur, maar de duur van de behandelingen kan variëren afhankelijk van de grootte van het doelgebied.

Wij adviseren 3 lichaamsbehandelingen met een tussenpoos van 12 weken. 

HIFU

Is HIFU veilig?

Ja, HIFU-behandelingen zijn veilig, vooral als ze worden uitgevoerd door een getrainde professional. Bij de Huidspecialisten in Valkenswaard kunt u een gedegen opleiding volgen, zodat u op een veilige en verantwoorde manier hifu behandelingen uit kunt voeren. We volgen ook de meest rigoureuze procedures om ervoor te zorgen dat we alle behandelingen veilig voltooien.

Doen HIFU-behandelingen pijn?

HIFU huidverstrakking en body contouring behandelingen doen geen pijn. Cliënten kunnen een licht tintelend of prikkelend gevoel ervaren dat enigszins ongemakkelijk kan zijn. De mate van sensatie die cliënten ervaren, hangt af van het doelgebied.

Na de behandeling kunt u enige lichte roodheid in het doelgebied ervaren. Dit zou echter moeten voorkomen dat u uw normale activiteiten hervat.

Hoeveel kosten HIFU-behandelingen?

Prijzen voor HIFU-behandelingen zijn afhankelijk van het gebied waarop we ons richten en de huidige conditie van de huid. Als u meer specifieke informatie wilt, kunt u een consult boeken bij de Huidspecialisten in Valkenswaard.

Te behandelen gebieden

 • Love Handles
 • Cellulitis
 • Buik
 • Rugvet
 • Billen
 • Binnenkant dijen
 • Buitenste dijen

Dit is geen afslankbehandeling maar een contour behandeling. Voor het beste resultaat raden we aan om het te combineren met een gezond dieet, infraroodsauna en lichaamsbeweging.
Permanent vetverlies, verbetert de huidtextuur en lichaamsvorm, huidversteviging en buik verstrakking.

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Andere gebieden die HIFU kan behandelen:

Face Lift / verstrakking

 • Liftten kaaklijnen en jukbeenderen
 • Verzacht de lachlijnen
 • Verminder nasolabiale plooien
 • Nek verstrakking
 • Volledige facelift inclusief hals

 

HIFU Body Contouring Nazorg

Om de resultaten te maximaliseren, raden we u ten zeerste aan deze nazorginstructies te volgen:

 • Vermijd extreme temperaturen.
 • Verhoog je waterinname en zorg ervoor dat je te allen tijde gehydrateerd bent.
 • Vermijd alcohol gedurende de volgende 48 uur na de behandeling.
 • Vermijd het aanbrengen van niet-aanbevolen huidverzorgingsproducten op het behandelde gebied.

Er is geen downtime verbonden aan deze procedure.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.