Skip to content

Ice diode laser

De huidspecialisten in Valkenswaard heeft ervoor gekozen om uitsluitend met de ice diode laser systemen te werken.

De eerste en beste laserontharingssystemen met trio geclusterde diodetechnologie, waarbij drie lasergolflengten worden gecombineerd in een enkele applicator die tegelijkertijd verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarzakjes behandelt.

Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de behandelingsdekking, het comfort en de vrijwel pijnvrije behandeling van de ice diode laser, bereikt ice diode laser de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die momenteel beschikbaar is. Deze laser kan zelfs de gebruinde huid behandelen, waardoor het een van de handigste is om te gebruiken, vooral in de zomermaanden.

Bij het kiezen van een ice diode laser zijn er veel dingen om te overwegen. Gebruikt de laser alle 3 lasergolflengten? Maakt de laser gebruik van enkele opnamen met hoge intensiteit die een wachttijd van 6 weken kunnen inhouden voordat u naar de zon kunt gaan? Hoe pijnlijk is de laser? Zijn de behandelaars volledig opgeleid en ervaren? Is dit lasersysteem veilig?

Meest gestelde vragen:

De nieuwste ice diode laser beschikt over trio geclusterde diodetechnologie die 3 lasergolflengten combineert in een enkel handstuk om verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarfollikel te richten. Dit zal normaal gesproken effectiever zijn dan een enkele wavelenth laser.

De nieuwste ice diode laser biedt een vrijwel pijnvrije ervaring voor alle huidtypes, inclusief de gebruinde huid.

bb82a0f24d43438e582f56edae11a1f2

Hoe werkt de nieuwste ice diode laser?

Technologie

De ice diode laser maakt gebruik van baanbrekende trio-geclusterde diodetechnologie ontwikkeld door ALMA-lasers om verschillende structuren in de haarfollikel te richten.

De ingrijpende In-motion techniek houdt de laser constant in beweging, zodat elke klant tijdens elke sessie volledige dekking krijgt. De ice diode laser overwinnen veel van de uitdagingen waarmee andere traditionele ontharingssystemen worden geconfronteerd met betrekking tot huidtypen, haartypen en haardichtheden door 10 lagere energiepulsen per seconde uit te zenden in plaats van enkele pulsen met hoge intensiteit.

De ice diode laser koeltechnologie koelt het huidoppervlak , voorkomt ongemak en bijwerkingen en maakt vrijwel pijnloze maar zeer effectieve ontharing mogelijk.

SHR

SHR werkt door de dermis geleidelijk te verwarmen tot een temperatuur die de haarzakjes effectief beschadigt en hergroei voorkomt, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt vermeden.

De ice diode laser SHR-methode, zodatklanten veilig en comfortabel ontharen en haarzakjes niet blootstellen aan enkele hoogenergetische pulsen die trauma aan de huid kunnen veroorzaken

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Hoe voelt ice diode laser aan?

Klanten van de ice diode laser melden normaal gesproken een zacht verwarmend gevoel. Soms kunnen gevoelige klanten een mild gevoel van spelden en naalden ervaren.

Voordelen en resultaten

De belangrijkste voordelen van de ice diode laser zijn vrijwel pijnloze, permanente laserontharing. De overgrote meerderheid van de cliënten ervaart een permanente vermindering van de haargroei na 6-8 sessies. Een goede responder zou een vermindering van 60-90% in de haargroei moeten zien.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.