Skip to content

Ice diode laser

De huidspecialisten in Valkenswaard heeft ervoor gekozen om uitsluitend met de ice diode laser systemen te werken.

De eerste en beste laserontharingssystemen met trio geclusterde diodetechnologie, waarbij drie lasergolflengten worden gecombineerd in een enkele applicator die tegelijkertijd verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarzakjes behandelt.

Door de absorptie- en penetratieniveaus van de drie verschillende golflengten te combineren, samen met de behandelingsdekking, het comfort en de vrijwel pijnvrije behandeling van de ice diode laser, bereikt ice diode laser de veiligste en meest uitgebreide ontharingsbehandeling die momenteel beschikbaar is. Deze laser kan zelfs de gebruinde huid behandelen, waardoor het een van de handigste is om te gebruiken, vooral in de zomermaanden.

Bij het kiezen van een ice diode laser zijn er veel dingen om te overwegen. Gebruikt de laser alle 3 lasergolflengten? Maakt de laser gebruik van enkele opnamen met hoge intensiteit die een wachttijd van 6 weken kunnen inhouden voordat u naar de zon kunt gaan? Hoe pijnlijk is de laser? Zijn de behandelaars volledig opgeleid en ervaren? Is dit lasersysteem veilig?

Meest gestelde vragen:

De nieuwste ice diode laser beschikt over trio geclusterde diodetechnologie die 3 lasergolflengten combineert in een enkel handstuk om verschillende weefseldiepten en anatomische structuren in de haarfollikel te richten. Dit zal normaal gesproken effectiever zijn dan een enkele wavelenth laser.

De nieuwste ice diode laser biedt een vrijwel pijnvrije ervaring voor alle huidtypes, inclusief de gebruinde huid.

bb82a0f24d43438e582f56edae11a1f2

Hoe werkt de nieuwste ice diode laser?

Technologie

De ice diode laser maakt gebruik van baanbrekende trio-geclusterde diodetechnologie ontwikkeld door ALMA-lasers om verschillende structuren in de haarfollikel te richten.

De ingrijpende In-motion techniek houdt de laser constant in beweging, zodat elke klant tijdens elke sessie volledige dekking krijgt. De ice diode laser overwinnen veel van de uitdagingen waarmee andere traditionele ontharingssystemen worden geconfronteerd met betrekking tot huidtypen, haartypen en haardichtheden door 10 lagere energiepulsen per seconde uit te zenden in plaats van enkele pulsen met hoge intensiteit.

De ice diode laser koeltechnologie koelt het huidoppervlak , voorkomt ongemak en bijwerkingen en maakt vrijwel pijnloze maar zeer effectieve ontharing mogelijk.

SHR

SHR werkt door de dermis geleidelijk te verwarmen tot een temperatuur die de haarzakjes effectief beschadigt en hergroei voorkomt, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt vermeden.

De ice diode laser SHR-methode, zodatklanten veilig en comfortabel ontharen en haarzakjes niet blootstellen aan enkele hoogenergetische pulsen die trauma aan de huid kunnen veroorzaken

  • Aanbieding!
    Beauty apparatuur cursussen, Laser ontharing (diode / IPL / DPL / alexandrite)

    Cursus permanent ontharen incl. startpakket & portable diode ice laser

    6.900,00 incl. 21% BTW
    Toevoegen aan winkelwagen

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Hoe voelt ice diode laser aan?

Klanten van de ice diode laser melden normaal gesproken een zacht verwarmend gevoel. Soms kunnen gevoelige klanten een mild gevoel van spelden en naalden ervaren.

Voordelen en resultaten

De belangrijkste voordelen van de ice diode laser zijn vrijwel pijnloze, permanente laserontharing. De overgrote meerderheid van de cliënten ervaart een permanente vermindering van de haargroei na 6-8 sessies. Een goede responder zou een vermindering van 60-90% in de haargroei moeten zien.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.