Mesotherapie-trainingen voor schoonheidspecialisten en andere beroepsbeoefenaren in de beautybranche.

De populairste praktijkcursus van de Filler kliniek opleidingen biedt schoonheidsspecialisten, beautyexpert en andere beroepsbeoefenaars de mogelijkheid om de nieuwste opleidingen op het gebied van cosmetische fillers, BTX meso en hyaluronzuur mesotherapie te leren (Juvederm, Restylane, Belotero) . Het aanleren van geavanceerde hands-on technieken is essentieel voor elke esthetische procedure. Deze cursus helpt zorgprofessionals te begrijpen hoe ze veilig en correct met deze esthetische mesogun injecties kunnen werken en hoe ze verschillende producten met vertrouwen efficiënt kunnen gebruiken. Instructeurs zullen u ook helpen te leren hoe u het juiste product en behandelingsprotocol kunt kiezen voor zowel statische als dynamische rimpels van de gezichtsrimpels met behulp van fillers, Btx naast het hyaluronzuur Mesotherapie, veilig en effectief. Alle cursussen worden gegeven door ons opleidingsinstituut van ervaren mesogun -instructeurs en bevatten uitgebreide protocollen die jou zullen transformeren in een meester van de procedure.

De BTX- en Mesotherapie-training leren we allemaal beter als we eerst de basis kennen. Deze praktijkgericht trainingsprogramma wordt alleen aangeboden in leeromgevingen voor kleine groepen met een klasgrootte van 6 of minder deelnemers per sessie. Deze unieke leeraanpak heeft de volgende hoogtepunten:

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om injecties met de mesogun uit te voeren met BTX en Juvederm Mesotherapie bij hun eigen cliënt onder direct toezicht van onze instructeur. De Filler kliniek opleidingen instructeurs zullen uw techniek een-op-een bekijken en u unieke suggesties doen om uw vaardigheden te verbeteren.

Alleen de mesogun behandelprotocollen zoals beschreven in de cosmetische literatuur worden onderwezen. Er wordt sterk de nadruk gelegd op het leren van de gezichtsspieren en de juiste injectiedieptes om geweldige resultaten te garanderen. Aan het einde van onze training bent u klaar om deze procedure veilig en effectief te oefenen.

Bekijk onze 6 daagse cursus allround mesogun

Onze workshop omvat een uitgebreide BTX- serum training en Juvederm mesogun training. Er wordt sterk de nadruk gelegd op het leren van de anatomie van de huid, hoe BTX werkt, gezichtsspieren en de juiste injectiedieptes om geweldige resultaten te garanderen. Aan het einde van onze mesogun training bent u klaar om deze procedure veilig en effectief te oefenen. U kunt ook na de live-datum naar het online cursusonderdeel verwijzen om uw leerproces verder te versterken.

We bieden de meest uitgebreide Mesotherapie-training – Juvederm mesogun aan alle professionals die ernaar streven hun vaardigheden uit te breiden of te integreren in hun praktijk. Juvederm is een veilige en effectieve manier om het hyaluronzuur (HA) dat uw huid heeft verloren te vervangen om matige tot ernstige rimpels in het gezicht te verzachten. De cursus is bedoeld om zorgverleners te helpen bij het ontwikkelen van begrip van de hele procedure, zoals gezichtszones, productselectie en strategische plaatsing van het product om een gladder uiterlijk te herstellen.

U kunt zowel de BTX serum- als Mesotherapies (Juvederm, Restylane, Belotero) Training Certificering samen volgen, of u kunt alleen de BTX meso Certificatie cursus volgen. Aanbieders die BTX serum willen leren zonder Juvederm-training en anderen Mesotherapie-training kunnen zich tegen een gereduceerd bedrag inschrijven voor slechts dat gedeelte van de cursus.

De cursus is goed ontworpen om alles te behandelen dat u bij uw salon zal helpen. De docenten zorgen ervoor dat u de theorie volledig begrijpt en vertrouwd raakt met het uitvoeren van btx serums- en mesotherapieprocedures na het evenement. Na uw mesogun-training zult u expertise en vaardigheid verwerven om deze procedures in uw bestaande of nieuwe praktijk op te nemen. Voor verdere hulp raden we je aan contact op te nemen met onze huidspecialisten om je vragen te beantwoorden. Onze docenten geven altijd hun e-mailadres op en beantwoorden eventuele vragen onmiddellijk na de training.