Skip to content

Micro haar pigmentatie

Er is geen enkele regel die zegt dat je een geschoren look moet houden voor micro haar pigmentatie (mhp).

Iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak als het gaat om wat ze denken dat er goed uitziet. Het is jouw haar en je kunt het stylen op de manier die jij verkiest.

Het komt erop neer dat het afhangt van je huidige kapsel, je niveau van haaruitval en je behandeldoelen, of welke look je wilt hebben. Na het evalueren van deze verschillende factoren, kan een haaruitval specialist je begeleiden bij de look die het beste bij u past.

Toch lijdt het geen twijfel dat een kaalgeschoren hoofd een schone en natuurlijke look is voor de meeste mannen. Het handhaven van een geschoren look na micro haar pigmentatie vereist ook weinig werk.

Haar wordt alleen dunner aan de zijkanten

Als je iemand bent met een goede haarlijn en een behoorlijk volume bovenop, is er niet veel reden om een geschoren look nodig te hebben. Als je haar dunner wordt aan de zijkanten, kun je micro haar pigmentatie krijgen om de dunner wordende gebieden op te vullen. micro haar pigmentatie helpt het volume aan de zijkanten te vergroten, vooral als u een vervaagde of taps toelopende stijl aan de zijkanten behoudt.

Vrij gedefinieerde haarlijn met wat dunner wordend haar aan de bovenkant

Je hoeft je hoofd waarschijnlijk niet volledig te scheren als je alleen een specifiek gebied hebt dat dunner wordt. micro haar pigmentatie kan worden gebruikt om de dunner wordende gebieden te verbergen en een look van dikker haar te creëren. Het toevoegen van meer dichtheid in deze gebieden is alles wat je echt nodig hebt om voller uitziend haar te hebben. In dit geval hoef je je hoofd niet te scheren.

Scalp-pigmentation-in-progress-PIC.001-copy

Middellang tot lang kapsel met wat dunner wordend haar aan de bovenkant

Net als bij het hebben van een gedefinieerde haarlijn, als je middellang tot lang haar hebt met slechts enkele gebieden die dunner worden aan de bovenkant, hoef je waarschijnlijk je hoofd niet te scheren. micro haar pigmentatie kan helpen om volheid toe te voegen aan de gebieden die bovenop dunner worden. Het zal ook een meer gemengde look creëren, zodat het haar er consistent uitziet met de rest van je kapsel.

Een geschoren look na micro haar pigmentatie wordt vaak aanbevolen voor veel jongens. Dit komt omdat mhp de meest natuurlijke uitstraling bereikt. micro haar pigmentatie is meestal nodig om een meer gedefinieerde haarlijn te produceren, naast het vullen van kale plekken aan de bovenkant.

Het hoofd scheren betekent ook niet het gebruik van een scheermes. Na micro haar pigmentatie kunt u een elektrisch scheerapparaat of trimmer gebruiken om een fris Geschoren kapsel te behouden. In plaats van een langer kapsel te moeten behouden, kun je je haar gemakkelijk om de paar dagen laten trimmen met een elektrisch scheerapparaat.

In sommige gevallen, als u geen geschoren look behoudt na micro haar pigmentatie, kan uw eigenlijke haar donkerder en dikker lijken dan het mhp-pigment. Dit kan een contrasterende look creëren, wat de haar uitval gebieden kan accentueren. Zonder een geschoren look kan het uitgegroeide haar de doorstroming en gemengde look van micro haar pigmentatie verminderen. micro haar pigmentatie is geen haartransplantatie. Hoewel het een realistische geschoren stijl creëert, is inktpigment niet hetzelfde als een echt haarzakje. Door het haar in sommige gebieden te lang te laten groeien, kan een textuur ontstaan die het uniforme uiterlijk van mhp verstoort. Wil je meer informatie over een behandeling of zou je zelf graag willen leren om micro haar pigmentatie te zetten bij klanten, neem dan vrijblijvend contact op met de Huidspecialisten in Valkenswaard ( In de buurt van Eindhoven en Lommel België)

Wij zoeken een schoonheidsspecialiste!

Wil jij deel uitmaken van team op gebied van gespecialiseerde beauty opleidingen en behandelingen? En ook nog eens een goed salaris verdienen? Wellicht zijn wij op zoek naar jou!

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.