Skip to content

Azelaïnezuur vermindert vlekjes op de huid

De Filler Kliniek geeft behandelingen en cursussen met NOON Aesthetics. NOON Aesthetics is A lijn van professionele huidverzorgingsproducten. De beste resultaten in zijn klasse, gebaseerd op de gepatenteerde technologie DermShield ™, die het gebruik van hoge concentraties actieve ingrediënten zoals melkzuur of azelaïnezuren mogelijk maakt zonder de typische bijwerkingen zoals roodheid, irritatie en onaangenaam gevoel. De producten van NOON behandelen verschillende huidaandoeningen en zorgen zoals pigmentatie, verkleuring, acne en anti-veroudering.   Bijvoorbeeld: NOON’s product Lacto-15, Retinol 1,6%, Azelaic Forte 25.

Soms is het merkwaardig waarom er voor sommige ingrediënten in huidverzorging zo weinig aandacht is, terwijl onderzoek allang heeft uitgewezen dat ze de aandacht meer dan waard zijn. Azelaïnezuur (azelaic acid) is zo’n ingrediënt. Uit veel onderzoeken blijkt dat azelaïnezuur een groot verschil kan maken als het gaat om het verminderen van vlekjes op de huid. Het helpt bij het zichtbaar verminderen van vlekjes na puistjes en andere verkleuringen. Daarnaast zorgt het voor een gladder huidoppervlak en een egalere huidteint. Het is geschikt voor ieder huidtype en heeft soms zelfs tot gevolg dat de huid minder gevoelig wordt.

WAT IS AZELAÏNEZUUR?

Chemisch gezien is azelaïnezuur een dicarbonzuur. Het is een Carbonzuur die, net als AHA’s (fruitzuren) de hoornlaag verweken .Op de huid heeft het dezelfde werking als een exfoliant die verwijdert op een milde wijze dode huidcellen verwijdert. Dit helpt bij het reinigen van poriën en het verfijnen van het huidoppervlak. Azelaïnezuur bevat daarnaast antioxidanten ( antioxidanten is een verzamelnaam voor de vitamines E en C)en vermindert de elementen in de huid die gevoeligheid, onregelmaatigheden en bultjes veroorzaken.

Azelaïnezuur wordt verkregen uit granen. Vaak zijn deze producten alleen verkrijgbaar op recept , met hoge concentratie en veel bijwerkingen. Azelaic Forte 25 is een Behandeling voor een hobbelige huid met papels, bijbehorende roodheid (rozerode papels / rode uitslag) en bleken (melanodermie)

Azelaic Forte 25 biedt behandeling voor een hobbelige huid met papels en bijbehorende roodheid (Rose-Red Papules / Red Rash), waardoor verkleuring (Melanoderma) wordt verminderd. Het bevat azelaïnezuur (25%) en DermShieldTM. Door het toegevoegen van DermShield TM maakt het gebruik van de crème mogelijk zonder irritatie te veroorzaken.

azelaïnezuur remt huidproblemen in het begin al af. Azelaïnezuur herstelt de cellen in de bovenste huidlagen, wat zorgt voor een egalere en zichtbaar gezondere huid, ongeacht je leeftijd, huidtype of eventuele huidproblemen.

YouTube video

Wil je meer informatie over NOON Aestetics of de cursussen van de Filler kliniek staan wij je graag te woord. mail: info@huidspecialistopleidingen.nl

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.