Skip to content

Corona maatregelen tot en met 19 januari

Door het Coronavirus bevinden we ons in een zeer onwerkelijke situatie. Allereerst wil de Filler Kliniek iedereen een goede gezondheid wensen.

Op aanraden van de overheid zijn de bedrijfsonderdelen opleidingen en behandelingen van de Filler Kliniek tot en met 19 januari 2021 gesloten. Wilt u een cursus boeken of een bestelling plaatsen, kunt u dit online, telefonisch of via de mail: info@huidspecialistopleidingen.nl door geven. De Filler Kliniek zal vanaf 1 januari het theorie gedeelte van diverse cursussen online gaan geven. Mocht je hiervan gebruik willen maken, kun je dit bij de gewenste cursus terug vinden.

Uiteraard communiceren we actief als we vinden dat het weer veilig is om open te gaan.

De cursus of behandeling die je al hebt gekocht en voor 19 april gepland staat, blijft geldig maar zal op een latere datum plaatsvinden. We zullen je e-mailen zodra de nieuwe datum bekend is gemaakt. Voor vragen kun je ook bellen naar:  0492-836912

Wij houden nauwlettend het advies van het RIVM in de gaten en zullen indien nodig de regels bijstellen. Mocht u meer vragen hebben dan verwijzen wij u graag naar de site: rivm.nl

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.