Skip to content

Huidverjonging en acne verwijdering fractionele RF microneedling

 Stel je voor dat je je cliënten een prachtige huid kan geven zonder littekens.

Er zijn diverse behandelingen beschikbaar voor het verbeteren van de huid. De RF behandelingen is een nieuwe generatie van behandelingen voor huidverjonging en acne verwijdering. Fijne lijntjes, sproeten, pigmentvlekken en acne littekens verminderen of verdwijnen zelfs helemaal. Ook heeft een behandeling met de RF microneedling een verstrakkende werking op de huid.

De Fractionele RF machine maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequentie. Het handstuk is uitgerust met zeer fijne naaldjes van 1 mm lang welke tijdens de behandeling op de huid wordt gezet. De fijne naaldjes sturen de radiofrequente energie door het huidoppervlak. Hierdoor wordt de huid verwarmd in de dieper gelegen huidlagen wat zorgt voor herstructurering van het collageen. Hiermee vindt er een intensief herstel van binnenuit plaats

Behandeling

Omdat de opperhuid niet beschadigd wordt zoals bij veel andere huidverbeterende behandelingen is dit een zeer veilige behandeling. De sterkte van radiofrequente energie die wordt gebruikt wordt afgestemd op de cliënt. De instellingen zijn afhankelijk van de conditie van de huid en het huidtype. Voor een optimaal resultaat zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

RF littekenverwijdering is een niet-invasieve, geavanceerde manier van littekenbehandeling die uitstekende resultaten geven. De littekens worden verwijderd zonder de omliggende huid te beschadigen. In slechts een paar snelle, eenvoudige behandelingssessies zijn littekens minder zichtbaar en laten ze een gladdere, aantrekkelijkere huid achter.

Volg de cursus laserlittekenverwijdering voor:

  • Weinig tot geen downtime-na de behandelingen.
  • Eenvoudige procedure met minimaal ongemak
  • Snelle, niet-invasieve behandelingssessies
  • Uitstekende resultaten voor het verwijderen van littekens

Wil je meer informatie over het RF microneedlingapparaat klik hier

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.