Skip to content

Nieuwe naam

Filler kliniek opleidingen is veranderd van naam naar Huidspecialist opleidingen.

Wij krijgen heel vaak de vraag, waarom de Filler kliniek opleidingen is veranderd naar de naam Huidspecialist opleidingen. De reden van de naamwisseling heeft te maken met de enorme uitbreiding en groei, dat ons bedrijf doorgemaakt heeft. We zijn gestart met het geven van Filler mesogun opleidingen, en hierdoor is de naam van Filler kliniek opleidingen ontstaan.  Inmiddels geeft de Huidspecialist opleidingen meer dan 110 verschillende opleidingen, waarvan er 3 mesogun filler opleidingen worden gegeven. De naam was dus enigszins verouderd.

Alle opleidingen die wij geven hebben te maken met de huid. Wanneer je een tattoo wil verwijderen met de laser, moet je ook een specialist zijn in huidanalyse. Dit is de reden dat wij voor Huidspecialist opleidingen hebben gekozen. 

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.