Skip to content

Starten cursus 28 april.

Inmiddels komen we steeds dichterbij de datum van 28 april.
De Filler Kliniek heeft inmiddels de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen om op een veilige manier les te geven.

Om u de service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent hebben wij een aantal maatregelen genomen:

We zullen niet met modellen werken maar ter vervanging wordt gewerkt op aangepaste speciale oefenhuid.

We zullen ook lessen geven met hooguit 2 cursisten per les. alle hygiëne en veiligheidsprotocollen worden hierbij in acht worden genomen en tevens wordt hierbij speciaal aandacht aan besteed tijdens de cursus.

HERFSTDEAL
Gratis online cursus

Alleen in november

Gratis online cursus!

De hele maand november krijg je bij een beauty cursus van Huidspecialist Opleidingen een gratis online cursus naar keuze! 🎁

Wil jij je kennis uitbreiden op het gebied van beauty en huidverzorging? Dan is dit jouw kans! Bij Huidspecialist Opleidingen geloven we in continu leren en willen we het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus, als je je inschrijft voor een van onze beauty cursussen tussen 1 november en 30 november, krijg je een GRATIS online cursus naar keuze! 📚💻

Of je nu geïnteresseerd bent in anti-aging, permanent ontharen, tattoo removal, pmu cursus of iets anders, we hebben een breed scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen.

Investeren in jezelf en je carrière en word een expert in de beauty industrie, vergroot je kansen op succes!

Mis deze geweldige aanbieding niet – deze is alleen geldig in november! Neem vandaag nog contact met ons op en meld je aan voor een beauty cursus bij Huidspecialist Opleidingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen groeien in deze opwindende branche!

Bij het boeken van een van onze cursussen, wordt in overleg de gratis cursus samen met u ingepland. U hoeft hiervoor niets extra’s te doen bij de betaling.