Skip to content

Over Cursus hifu bodycontouring Incl. hifu 8D

Oorspronkelijke prijs was: €5.750,00.Huidige prijs is: €4.500,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

HIFU Bodycontouring: Ontdek het Nieuwste Apparaat van Lason Groothandel voor Effectieve Huidverbetering. In de wereld van schoonheid en esthetiek is er altijd een voortdurende zoektocht naar innovatieve technologieën die kunnen helpen bij het verbeteren van de huid en het bereiken van de gewenste lichaamsvormen. Een van de nieuwste apparaten op de markt dat veel aandacht heeft gekregen, is het HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) Bodycontouring apparaat van Lason Groothandel. Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van ultrasone hoge geluidsgolven om coagulatieve necrose van vetcellen te veroorzaken en zo een effectieve en niet-invasieve manier van bodycontouring mogelijk te maken. In deze uitgebreide gids zullen we dieper ingaan op hoe dit apparaat werkt en wat het kan betekenen voor huidverbetering.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Hifu body contouring apparaat 8D
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • ID boekje
 • certificaat
 • gebruik reinigingsproducten
 • Gebruik verzorgingsproducten & materialen
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het modellen
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

HIFU de nieuwste niet-invasieve behandeling voor lichaamscontouren  voor vetverlies, huidverstrakking en vermindering van cellulite

HIFU Bodycontouring is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van ultrasone hoge geluidsgolven om doelgericht vetcellen aan te pakken en de huid te verstevigen. Het apparaat levert energie af op specifieke punten in de diepere lagen van de huid, waardoor thermische effecten ontstaan die coagulatieve necrose van vetcellen veroorzaken. Hierdoor worden de vetcellen afgebroken en geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Dit proces stimuleert ook de productie van nieuw collageen, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid. HIFU Bodycontouring heeft zich bewezen als een veilige en effectieve methode voor het verminderen van lokale vetophopingen en het verbeteren van de lichaamscontouren.

Hoe Werkt HIFU Bodycontouring?

Het HIFU Bodycontouring apparaat van Lason Groothandel maakt gebruik van ultrasone hoge geluidsgolven die gericht worden afgeleverd op specifieke lagen van de huid. Deze geluidsgolven veroorzaken mechanische trillingen in de vetcellen, waardoor de temperatuur in deze cellen stijgt. Door de hoge intensiteit van de geluidsgolven ontstaat er coagulatieve necrose, waardoor de vetcellen worden vernietigd. Het proces is zeer gericht, waardoor omliggende weefsels en structuren niet worden beschadigd.

Na de behandeling begint het lichaam het beschadigde vetweefsel op te ruimen en af te voeren, wat resulteert in geleidelijke en zichtbare vermindering van vetophopingen. Bovendien triggert de warmte-energie die tijdens de behandeling ontstaat een natuurlijk herstelproces in de huid, waarbij de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een versteviging en verstrakking van de huid, waardoor de lichaamscontouren worden verbeterd.

Voordelen van het HIFU Bodycontouring Apparaat van Lason Groothandel

 1. Niet-invasieve procedure: Het gebruik van ultrasone hoge geluidsgolven maakt het HIFU Bodycontouring apparaat van Lason Groothandel een niet-invasieve behandeling. Er zijn geen incisies, naalden of operaties nodig, waardoor er geen littekens of hersteltijd zijn.
 2. Gerichte energieafgifte: Het apparaat levert de ultrasone energie zeer precies af op de gewenste gebieden. Dit minimaliseert het risico op schade aan omliggende weefsels en zorgt voor een veilige behandeling.
 3. Verbeterde lichaamscontouren: HIFU Bodycontouring helpt bij het verminderen van vetophopingen op specifieke lichaamsdelen, zoals buik, taille, dijen en lovehandles. Het resultaat is een slanker en strakker lichaam
 4. Huidversteviging: Naast het verminderen van vetophopingen stimuleert HIFU Bodycontouring ook de productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en strakker wordt. Dit helpt bij het verbeteren van de algehele huidkwaliteit en -textuur.
 5. Geen hersteltijd: Na een HIFU Bodycontouring behandeling kunt u uw normale activiteiten direct hervatten. Er is geen hersteltijd nodig, wat het ideaal maakt voor mensen met een drukke levensstijl.
 6. Langdurige resultaten: De resultaten van HIFU Bodycontouring zijn langdurig, omdat vetcellen permanent worden vernietigd. Het is echter belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden om nieuwe vetophopingen te voorkomen.

Klinisch Bewijs en Klantbeoordelingen

Het HIFU Bodycontouring apparaat van Lason Groothandel heeft klinische studies ondergaan om de veiligheid en werkzaamheid van de behandeling te bevestigen. Uit deze studies is gebleken dat de behandeling effectief is bij het verminderen van vetophopingen en het verbeteren van de lichaamscontouren, zonder significante bijwerkingen. Veel klanten hebben positieve ervaringen met het apparaat gedeeld, waarbij ze merkbare resultaten opmerkten na slechts een paar behandelingen.

Met het HIFU Bodycontouring apparaat van Lason Groothandel is effectieve en veilige bodycontouring eindelijk binnen handbereik. Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van ultrasone hoge geluidsgolven om vetcellen gericht aan te pakken en de huid te verstevigen. Met geen littekens, geen hersteltijd en langdurige resultaten, is HIFU Bodycontouring een aantrekkelijke optie voor degenen die hun lichaamscontouren willen verbeteren. Neem contact op met Lason Groothandel voor meer informatie en ontdek zelf de voordelen van dit baanbrekende apparaat.

Gezicht

 • kaaklijn verstrakken plus contouren
 • Onderkin
 • losse huid nek

Het lichaam

De meest gerichte lichaamsgebieden zijn onder meer:

 • Rug-
 • Onder het BH bandje-vet
 • Love Handles
 • Billen
 • Binnenste en buitenste dijen
 • Ellebogen
 • Mannelijke borsten (gynaecomastie)
 • Minimaliseer uitstulpingen en kuiltjes
 • Cellulite verwijderen
 • knieën
 • Dijen
 • Billenlift– Stevige en goed gedefinieerde billen zijn een symbool van jeugd en schoonheid die het zandloperfiguur compleet maken. Het gebruik van hifu bodycontouring kan helpen het weefsel te contouren en de huid strakker te maken.

 

Het lesprogramma theorie:

 • Huidanalyse
 • Verschillende huidtypes en huidaandoeningen herkennen
 • Anatomie en dermatologie
 • Product- en materiaalkennis
 • Hygiëne
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Communiceren en adviseren
 • Behandelplan opstellen
 • Reiniging van gelaat, hals en decolleté
 • Peeling en lysing
 • Gezichtsbehandelingen en maskers
 • Anti-aging behandelingen o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
 • Verwijderen o.a. fijne rimpels en lachrimpels
 • Verbeteren o.a. grove poriën
 • Instellen en behandelen apparatuur
 • Werken met het monopolair rf lifting systeem

Praktijk:

1  model om de behandeling toe te passen. Een model  voor het lichaam.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.