Skip to content

Over Cursus HIFU incl. 10D hifu (Kleur wit)

Oorspronkelijke prijs was: €12.500,00.Huidige prijs is: €10.400,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • 10D HIFU kleur wit
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • certificaat
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-17.00 uur
Modellen  1  voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De esthetische industrie blijft zich voortdurend ontwikkelen met geavanceerde technologieën om onze huidverzorging naar een hoger niveau te tillen. Een opwindende innovatie op dit gebied is de nieuwste 10D HIFU, die gebruikmaakt van micro focus technologie en synergie dotting technologie. Deze revolutionaire behandelmethode is nu verkrijgbaar bij Lason Groothandel, een gerenommeerde leverancier van schoonheidsapparatuur en Huidspecialist Opleidingen.

Het Verschil van de Nieuwste 10D HIFU

De nieuwste 10D HIFU onderscheidt zich van andere behandelingen door het gebruik van twee geavanceerde technologieën: micro focus technologie en synergie dotting technologie.

Micro Focus Technologie

De micro focus technologie van de 10D HIFU maakt gebruik van ultragefocuste hoogfrequente ultrasone golven. Deze golven worden geconcentreerd op een zeer klein punt, waardoor ze nauwkeurig doordringen in verschillende huidlagen. Dit resulteert in een gerichte stimulatie van het collageen en de diepere structuren van de huid, wat leidt tot huidverstrakking en verjonging. Dit proces helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en verslapte huid, waardoor een stevigere en jeugdigere uitstraling ontstaat.

Synergie Dotting Technologie

De 10D HIFU maakt ook gebruik van synergie dotting technologie. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van gepulseerde energie in de vorm van micro-puncties. Deze micro-puncties, ook wel ‘dotting’ genoemd, zorgen voor gecontroleerde verwarming en microtrauma in de huid. Dit stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, activeert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, en bevordert de celvernieuwing. Het resultaat is een egalere teint, verfijning van de huidtextuur en vermindering van oneffenheden zoals acne littekens en pigmentvlekken.

Belang van Opleiding bij Lason Groothandel en Huidspecialist Opleidingen

Het gebruik van de nieuwste 10D HIFU vereist de juiste kennis en expertise om optimale resultaten te bereiken. Daarom is het essentieel voor huidspecialisten om een gedegen opleiding te volgen bij Lason Groothandel en Huidspecialist Opleidingen. Hier zijn een paar redenen waarom deze opleiding van cruciaal belang is:

 1. Grondige kennis van de technologieën: De opleiding bij Lason Groothandel biedt uitgebreide kennis over de micro focus technologie en synergie dotting technologie die worden gebruikt in de 10D HIFU. Huidspecialisten leren de werkingsmechanismen, de optimale instellingen en de behandelingstechnieken die nodig zijn om succesvolle resultaten te behalen.
 2. Praktische training en ervaring: De opleiding omvat praktische trainingssessies waarbij huidspecialisten de kans krijgen om de 10D HIFU in actie te zien en zelf te werken met het apparaat. Dit geeft hen de nodige ervaring en zelfvertrouwen om de behandeling veilig en effectief uit te voeren.
 3. Ondersteuning en advies: Lason Groothandel en Huidspecialist Opleidingen bieden niet alleen een opleiding, maar ook voortdurende ondersteuning en advies aan huidspecialisten. Ze staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en waardevol advies te geven om het beste uit de 10D HIFU-behandelingen te halen.

Inhoud cursus Huidverstrakking met 10D Hifu:

Theorie:

Inhoud cursus HIFU:

  • Huidanalyse
  • Verschillende huidtypes en huidaandoeningen herkennen
  • Anatomie en dermatologie
  • Product- en materiaalkennis
  • Hygiëne
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Communiceren en adviseren
  • Behandelplan opstellen
  • Reiniging van gelaat, hals en decolleté
  • Gezichtsbehandelingen en maskers
  • Anti-aging behandelingen o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
  • Verwijderen o.a. fijne rimpels en lachrimpels
  • Verstrakking van benen, armen, borsten buik en billen
  • Verbeteren o.a. grove poriën
  • Instellen en behandelen HIFU-apparatuur
  • De juiste HIFU-cassettes
  • Spantechnieken
  • Huidbeschadiging voorkomen
  • dermonstratie
  • oefenen op model

Zeer praktijkgericht:

 • Huid- analyse
 • Oppervlakte reiniging
 • Behandelen van het gezicht ( Huidverstrakking)
 • Behandelen poriën
 • Behandelen lichaamsdeel (benen, armen, borsten buik en billen)
 • Instellen Hifu

HIFU 10D

De 10D hifu van Lason groothandel is een effectieve behandeling voor huidverjonging die zorgt voor een stevigere en jeugdigere uitstraling van de huid. Maar hoe werkt het precies? Tijdens een 10D hifu behandeling wordt er micro-gefocuste ultrasoundenergie gebruikt om de huid te stimuleren op de juiste temperatuur en diepte. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Collageen is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat samen met elastine zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor de huid verslapt. 10D hifu zorgt voor een hernieuwde aanmaak van collageen, wat resulteert in een natuurlijke huidverjonging. Het resultaat is een natuurlijk liftend effect, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

Natuurlijke Collageenproductie voor Huidverjonging met de 10D hifu

 • De 10D HIFU wordt standaard geleverd met 4 cartridges voor gezicht en lichaam,

Bestelbaar in zwart of hifu 10D wit

 • plus 3 ronde cartridges voor het gezicht 
 • 20.000 shots.
 • Heel gericht werken met de facial cartridges

Naarmate we ouder worden, begint onze huid zijn elasticiteit en jeugdige glans te verliezen, waardoor je er ouder uit kunt zien dan je innerlijke zelf. Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van ouder worden. Als je de tekenen van veroudering op je gezicht wilt vertragen, hebben we goed nieuws voor je. Er zijn veilige en kosteneffectieve alternatieven die niet alleen gaan over chirurgische ingrepen of huidverzorging. Moderne technologie geeft ons een breed scala aan behandelingen die beschikbaar zijn voor gezichtsverstrakking en verjonging. Omdat er zoveel opties zijn, is het soms moeilijk om te beslissen welke behandeling voor u geschikt is. Als je wat onderzoek hebt gedaan naar het onderwerp, ben je vast wel termen tegengekomen als gefocusseerde echografie met hoge intensiteit (HIFU).

Naarmate we ouder worden, krijgen we te maken met de 3 belangrijkste tekenen van veroudering: afdaling, deflatie en degeneratie.

verzakking:

Verzakking wordt het best aangeduid als slappe huid. Loszittend weefsel en losse huid zijn het meest zichtbaar in het uiterlijk van ingevallen of holle wangen, en hangende huid in de vorm van wangen onder de nek, waardoor een hangend uiterlijk onder de ogen en langs de kaaklijn ontstaat. Als gevolg van weefseldegeneratie en verlies van collageen en elastine, zakt de huid en vormt lijntjes en rimpels, die zich onderaan in het gezicht verzamelen.

Volumeverlies:

Deflatie verwijst naar volumeverlies in het gezicht, meestal in de vorm van onderhuidse vetophopingen die hun steun verliezen en verzonken lijken. Na verloop van tijd beginnen het vetweefsel, collageen en elastine af te nemen. Dit maakt ons gezicht brozer, minder stevig en vatbaarder voor hermodellering en zorgt voor een hol uiterlijk.

rimpels:

Degeneratie verwijst naar een proces waarbij onze huid zijn toon en textuur verliest (ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en statische rimpels). Het wordt veroorzaakt door lagere niveaus van collageen en elastine – de bouwstenen van een stevige, sterke huid.  Bij gebrek aan deze twee elementen hebben dode cellen de neiging zich op te hopen – wat een doffe, vermoeide uitstraling veroorzaakt – en de huid wordt verweerder, kwetsbaarder en gevoeliger aan externe factoren. Extrinsieke factoren zoals voeding, zon of blootstelling aan vervuiling kunnen ook het huidregeneratieproces versnellen.

HIFU huidverstrakking

Het is een nieuw type niet-chirurgische, niet-invasieve methode die gebruikmaakt van ultrasone technologie en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam om de  huid van het gezicht strakker  te maken. HIFU maakt gebruik van gerichte ultrasone golven met hoge intensiteit. Hun hoge concentratie stelt de technologie in staat om een ​​specifiek punt onder het huidoppervlak te bereiken waar het de SMAS-laag (spierlaag) bereikt. Het werkt diep onder het oppervlak en stimuleert de groei van collageen zonder de buitenste laag van de huid te beschadigen. Dit resulteert in een langdurige versteviging en verstrakking van de huid, al na slechts één behandeling.

Hoe werkt HIFU huidverstrakking?

De 10D hifu geeft zeer geconcentreerde ultrasone energie af die diep in de huid wordt afgegeven, waardoor een zeer nauwkeurige thermische coagulatie ontstaat die de SMAS-laag bereikt. Door kleine afzettingen van gefocuste ultrasone energie af te geven, wordt een specifieke locatie in korte tijd precies opgewarmd. Je huid reageert op deze energie door het diepe dermale weefsel te stimuleren om nieuwe compacte collageenvezels te produceren. Dit leidt op zijn beurt tot een geleidelijke verstrakking en verbetering van de elasticiteit en stevigheid van uw huid. Naarmate de huid strakker wordt, worden rimpels en lijntjes minder zichtbaar. De textuur van de huid wordt verbeterd omdat deze glad, glanzend en stevig wordt.

Verwachte resultaten van HIFU huidverstrakking

De eerste verstrakking van de huid is direct na de behandeling te zien en gaat geleidelijk aan in de loop van de tijd door. Dit betekent dat met slechts één behandeling het regeneratieve proces wordt gestart, maar de volledige resultaten zullen zich in de loop van 2-3 maanden ontvouwen.

Meer uitleg over een hifu behandeling: klik hier

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.