Skip to content

Over Cursus Inlift max incl. apparaat

9.450,00 incl. 21% BTW

Eindhoven

Met de Inlift max werk je in 4 verschillende huidlagen. Het zijn een wetenschappelijk bewezen technologieën die harmonieus samen kunnen werken om de beste resultaten te bereiken met de hoogste veiligheid.

In het Inlift max pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Inlift max apparaat
 • 2x Certificaten
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • gebruik reinigingsproducten
 • Gebruik verzorgingsproducten & materialen
 • Gebruik producten, hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het modellen
 • Dagopleiding
  Duur van de opleiding: 1 dag
  Lestijden: 10:00-17.00 uur
  Modellen  2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

IRoller-behandeling

Epidermale huidverjonging

Natuurlijke huidveroudering is een onvermijdelijk proces. De huid, ons grootste orgaan, heeft de neiging om te verouderen en te verslappen na verloop van tijd. Factoren zoals UV-straling, roken, vervuiling, en stress kunnen dit proces versnellen. De iRoller-behandeling is een innovatieve technologie die gebruik maakt van plasma en ionen om de huid te verjongen.

De iRoller-behandeling is gebaseerd op fractionele ablatie, wat betekent dat microscopisch kleine gaatjes worden gemaakt in de huid met behulp van plasma-energie. Dit zorgt voor een grondige vernieuwing van de huidcellen en draagt bij aan een verbeterde textuur van de huid. Ionen worden ook gebruikt om deze extreme hoge temperaturen te bereiken, zonder hierbij de huid te beschadigen. De behandeling is geschikt voor mensen met zichtbare tekenen van veroudering en voor mensen met huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, acne littekens of striae. Door de huid los te maken, worden nieuwe huidcellen uitgelokt om te groeien, waardoor er een gezondere en jonger uitziende huid ontstaat.

Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, maar dit is een normale reactie. Het wordt aangeraden om de huid te behandelen met vochtinbrengende crèmes om het genezingsproces te bevorderen en daarbij de zon voor de eerste 2-3 dagen te vermijden. Effecten van de iRoller-behandeling zijn een rustiger huidbeeld, vervaging van littekens en een gelijkmatigere huidtextuur. De iRoller-behandeling is een veilige en effectieve manier om de huid te verjongen en te vernieuwen zonder chirurgische ingrepen.

TempSculpt-behandeling

Dermis liftend en diepe dermis contouren

De TempSculpt-behandeling is een geavanceerde cosmetische technologie die is ontworpen om de huid te verjongen en te verstevigen. De behandeling maakt gebruik van een unieke combinatie van radiofrequentie- (RF) technologie en PhotoDynamic Therapy (PDT), waardoor diepe thermische verwarming kan worden geleverd terwijl het metabolisme wordt verhoogd in het onderhuidse bindweefsel. Dit verhoogt de regeneratie van collageen en elastine, resulterend in een stevigere en jongere huid.

Met een applicator wordt er als eerst een gel aangebracht op het gebied dat behandeld moeten worden. Vervolgens wordt de RF-energie rechtstreeks naar het onderste bindweefsel van de huid gestuurd. Hierdoor worden de oppervlaktelagen van de huid verwarmd en de diepere lagen versterkt. Het bereiken van een hoge, doelgerichte temperatuur activeert het mechanisme voor de productie van nieuw collageen en elastine, die de huid weer strakker maken, het verbeteren van de huidskleur en algemeen daarbij de huidconditie.

PDT in combinatie met de RF procedure waarbij een actieve stof op de huid wordt aangebracht. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van lichtenergie om de stof te activeren. Wanneer PDT wordt gecombineerd met RF-therapie, wordt het metabolisme van de huid verhoogd, waardoor de snelheid van de collageen- en elastineproductie versnelt. Dit stimuleert dan weer op cellulair niveau het zogeheten reparatieproces.

De TempSculpt-behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van een verslapte huid, fijne lijntjes en rimpels, of andere tekenen van veroudering. Het verbetert de huidtextuur en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke, jeugdige uitstraling. De behandeling is nagenoeg pijnloos, veilig en wordt als prettig ervaren.

Samenvattend, kan de TempSculpt-behandeling worden gezien als een combinatie van twee bewezen technologieën, RF en PDT. Ze werken harmonieus samen bij het aanpakken van de huidproblemen vanuit de diepte. Het resultaat is een zichtbaar strakkere huid met verminderde tekenen van veroudering. Bij regelmatige behandelingen zal het huidbeeld blijvend verbeteren, en over het algemeen dus ook de huidconditie.

VDFU-behandeling

Smas laag hermoduleren

De VDFU-behandeling is een innovatieve cosmetische technologie die gebruik maakt van High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) in combinatie met koeling en centremloze synergie. Dit zorgt voor een unieke behandeling die effectief werkt tegen de tekenen van veroudering en het gezicht weer een frisse uitstraling geeft.

HIFU is een technologie die gebruik maakt van ultrasone geluidsgolven om de huid te vernieuwen door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. De VDFU-behandeling gaat hierin een stap verder door het gebruik van koeling. Hierdoor is de behandeling aanzienlijk minder pijnlijk en comfortabeler voor de patiënt. De koeling wordt bij VDFU direct toegediend op het te behandelen gebied via de applicator.

De centremloze synergie is een belangrijk onderdeel van de VDFU-behandeling. Hierbij wordt de ultrasone energie verdeeld over verschillende punten, zonder daarbij één centraal focuspunt te hebben. Dit vermindert de kans op complicaties en verhoogt de efficiëntie van de behandeling. De VDFU-behandeling is geschikt voor mensen van alle leeftijden die last hebben van slappe en verslapte huid. Het is bijvoorbeeld uitermate effectief tegen kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en neuslippenplooien.

De VDFU-behandeling geeft resultaten die meestal al direct zichtbaar zijn, terwijl het volledige resultaat zich tussen de 2-4 maanden manifesteert. In de regel zijn er een aantal behandelingen (1-3) nodig voor een optimaal resultaat. Aangezien de behandeling niet-invasief is, is er zeer beperkte tot geen hersteltijd nodig en kan men vrijwel direct het dagelijkse leven hervatten. In het kort, is de VDFU-behandeling een nieuwe vorm van High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) behandeling met, naast de al bewezen voordelen van HIFU, koeling en centremloze synergie. De behandeling stimuleert bovendien de aanmaak van nieuw collageen en elastine en is zeer effectief in het aanpakken van tekenen van veroudering, fijne lijntjes en rimpels.

Dermolift ice behandeling

Spierversteviging en huidverstrakking

De dermolift ice behandeling is een unieke en effectieve cosmetische technologie om het gezicht te verstevigen en in vorm te brengen. De behandeling maakt gebruik van een combinatie van koeling, bipolair radiofrequentie (RF) en dynamische spierstimulatie. Deze synergie verwarmt de diepe dermis en activeert elektrische stroom voor een effectieve versteviging van de huid en spieren van het gezicht.

Bij de dermolift ice behandeling wordt gebruik gemaakt van een handstuk dat zorgt voor bipolair RF verwarming en dynamische spierstimulatie. De inductie-gestuurde verwarming van de diepe dermis, is in combinatie met de koeling effectief voor het bevorderen van de collageenaanmaak en het verstevigen van de huid. De elektrische stroom optimaliseert de doorbloeding en stimuleert de spieren, waardoor deze ook worden verstevigd, verbeterd en het gewenste vormbeeld kan verkrijgen.

De behandeling is geschikt voor mensen met een verslapte huid die graag een stevigere en jongere uitstraling willen bereiken. Het is ingenieus bij het verstevigen van de kaaklijn, de wangen en hals en kan worden toegepast als een non-chirurgische facelift. De procedure is pijnloos omdat de behandeling gepaard gaat met een krachtige koeling van de huid terwijl de RF-energie doorgedrongen wordt in de huid. De dermolift ice behandeling is veilig en snel. Na de behandeling kan er lichte roodheid en zwelling optreden, maar dit verdwijnt snel. Direct na de behandeling kan men het dagelijkse leven hervatten. De dermolift ice behandeling een innovatieve methode om het gezicht te verstevigen en vorm te geven. Het is een veelbelovende oplossing voor mensen die kiezen voor een niet-chirurgische behandeling.

Inhoud cursus Inlift max:

 • Anatomie
 • Product en materiaalkennis
 • Technieken van de Inlift max
 • Toepassen van producten tijdens de behandeling
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Instellen Inlift max
 • Hydratatie en huidverbetering
 • Huidverstrakking
 •  Hyperpigmentatie
 • Praktijk oefenen op een modellen

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u twee certificaten

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten