Skip to content

Over Cursus PE-face behandeling met portable PE apparaat

Oorspronkelijke prijs was: €4.500,00.Huidige prijs is: €3.700,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 13 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • PE  portable apparaat
 • 1x Certificaat
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • gebruik reinigingsproducten
 • Gebruik verzorgingsproducten & materialen
 • Gebruik producten, hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het modellen
 • Dagopleiding
  Duur van de opleiding: 1 dag
  Lestijden: 10:00-15.00 uur
  Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

PE-face behandeling

De PE-face behandeling is een nieuwe vorm van facial workout die gebruikmaakt van magnetische puls warmte-energie (MPE), radiofrequentie (RF) en elektrische spierstimulatie (EMS) om het gezicht zichtbaar te verjongen en te verstrakken. Dit innovatieve apparaatje bestaat uit drie kussentjes die op verschillende delen van het gezicht worden aangebracht. Ze werken samen om het bindweefsel en de spieren te stimuleren en de huid te verjongen. De cursus facial workout met de PE-face behandeling is een ideale manier om kennis te maken met de nieuwste technologieën op het gebied van huidverjonging en verstrakking.

Wat leer je tijdens de cursus PE

Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je de PE-face behandeling moet gebruiken, maar ook waarom deze zo effectief is voor het bevorderen van een gezonde, jongere huid. De PE-face behandeling maakt gebruik van drie kussentjes die op verschillende delen van het gezicht worden geplaatst. Elk kussentje werkt op basis van verschillende technologieën, waaronder magnetische puls warmte-energie (MPE), radiofrequentie (RF) en elektrische spierstimulatie (EMS). Deze technologieën werken samen om de huid te verjongen en te verstrakken.

Tijdens de cursus leer je hoe MPE werkt en hoe het kan helpen om de collageenproductie van de huid te stimuleren. Als we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen in onze huid af, wat resulteert in een slappere huid, rimpels en lijntjes. De MPE-technologie van de PE-face behandeling kan de dermis opwarmen en de natuurlijke collageenproductie verbeteren, waardoor de huid weer strakker en jonger wordt.

Je leert ook hoe de RF-technologie werkt en hoe het kan helpen om de spieren in het gezicht te versterken en de huid te liften. Door radiofrequentiegolven diep in de huid te brengen, kan RF worden gebruikt om de onderste lagen van de huid te stimuleren en de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Daarnaast leer je hoe EMS werkt en hoe dit kan helpen om de spieren in het gezicht te stimuleren. Door de spieren in het gezicht te stimuleren, kan EMS helpen om de spieren te versterken en te verstrakken. Dit kan op zijn beurt resulteren in minder zichtbare rimpels en lijntjes en verbeterde gezondheid en uitstraling van de huid.

Veilig werken met de PE apparatuur

Tijdens de cursus leer je ook hoe je de PE-face behandeling op de juiste manier kunt gebruiken. Je leert hoe je de kussentjes op het gezicht moet plaatsen en hoe je de verschillende technologieën op de juiste manier kunt instellen om de gewenste resultaten te bereiken. Je krijgt ook tips over hoe je de behandeling het beste kunt integreren met andere huidverzorgingsrituelen. Verder leer je over contra-indicaties van de behandeling en wanneer het niet veilig is om de PE-face behandeling te gebruiken. Zo leer je bijvoorbeeld of het mogelijk is de behandeling tijdens zwangerschap of bij sommige huidproblemen uit te voeren. Het is belangrijk om voorzichtigheid in acht te nemen bij het gebruik van de PE-face behandeling en aanbevolen wordt om bijvoorbeeld advies van specialisten te vragen.

Kortom, tijdens de cursus nieuwe facial workout met de PE-face behandeling leer je alles wat je moet weten over deze innovatieve technologieën die worden gebruikt voor huidverjonging en verstrakking. Van de werking van MPE en RF-technologieën tot het gebruik van EMS en het correct gebruik van de PE-face behandeling, deze cursus is een must voor iedereen die wil leren hoe je een gezonde, jongere huid kunt behouden.

Wat doet MPE technologie

De MPE-technologie die wordt gebruikt in de PE-face behandeling is geïnspireerd op de werking van een MRI-scan. Het werkt door middel van magnetische pulsen die energie afgeven aan de huid, waardoor de dermis opwarmt en de natuurlijke collageenproductie in de huid wordt gestimuleerd. Collageen is een belangrijk eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid collageen in onze huid af, wat resulteert in rimpels en een slappe huid. Door gebruik te maken van MPE kan de PE-face behandeling de collageenproductie weer op gang brengen en de elasticiteit van de huid verbeteren. Dit zorgt voor een jeugdige uitstraling en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en lijnen. Bovendien kan de behandeling ook de huidtextuur verbeteren, waardoor de huid er gladder en gezonder uitziet.

RF-technologie

De PE-face behandeling maakt ook gebruik van RF-technologie. Dit is een niet-invasieve methode voor huidverstrakking die werkt door middel van radiofrequentiegolven die diep in de huid doordringen en de onderste lagen van de huid stimuleren. Dit kan helpen om de spieren in het gezicht te verstevigen en de huid te liften. Door de warmte die dit genereert, kan de behandeling zorgen voor een direct liftend effect op de huid, wat een gladdere en strakkere uitstraling geeft.

EMS technologie

Daarnaast maakt de PE-face behandeling gebruik van EMS, een technologie die wordt gebruikt om de spieren te stimuleren. Door specifieke spieren in het gezicht te stimuleren, kan de behandeling helpen om ze te versterken en te verstrakken. Dit kan resulteren in een vermindering van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, terwijl tegelijkertijd de algehele textuur van de huid wordt verbeterd.

De PE-face behandeling is een niet-invasieve, pijnloze en veilige procedure die kan worden uitgevoerd in een kliniek of salon. Het is een ideale behandeling voor een breed scala aan huidaandoeningen en is geschikt voor alle huidtypen. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken.

In conclusie, de PE-face behandeling is een innoverende methode om de huid te verjongen en te verstrakken door middel van MPE, RF en EMS-technologieën. Door de warmte-energie kunnen de diepere lagen van de huid worden gestimuleerd en de collageenproductie verbeterd, wat resulteert in een gezonde, jongere uitstraling. Door de combinatie met RF en EMS wordt de spierkracht versterkt en de elasticiteit verbeterd, wat zorgt voor een strakkere huid en minder zichtbare rimpels. Of je nu op zoek bent naar een algehele huidverjonging of specifieke probleemgebieden wilt behandelen, de PE-face behandeling is een veilige en effectieve methode om je huid te verbeteren.

Inhoud cursus PE:

 • Anatomie
 • Product en materiaalkennis
 • Technieken
 • Toepassen van de PE apparatuur
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Instellen PE apparaat
 • Hydratatie en huidverbetering
 • Nazorg

Technische gegevens PE apparaat

Product naam PE
Technologie MPE / RF / EMS
Sherm 26,42 cm
Energie 0-3T
Stimulus pulsvorm Bifasische golf
1 jaar garantie
Frequentie 1M
Puls breedte 200us
Machine gewicht 19 Kg
Pakket grootte 40x39x40cm
Stroom 100-220V50/60Hz

De nieuwste technologieën vind je bij Lason groothandel

We selecteren hoogwaardige apparaten voor ons aanbod op basis van de nieuwste trends op het gebied van esthetische geneeskunde. We geven trainingen op basis van innovatieve behandeling procedures, zodat uw team maximale resultaten kan behalen. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van de aangeboden producten. Wij leveren apparaten rechtstreeks aan klanten. Wij zorgen voor veilig transport van het apparaat en een professionele training.

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.