Skip to content

Over Cursus permanent ontharen incl. startpakket & diode ice laser 4 golflengte / 2 handvaten

Oorspronkelijke prijs was: €14.650,00.Huidige prijs is: €13.650,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 4 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Cursus permanent ontharen met de EOS Diode Ice 4 wave laser

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Diode ice laser 4 wave
 • 2 handvaten
 • Medisch CE gekeurd, ISO 13485, FDA
 • 4000 watt
 • 80 tot 100 miljoen shots
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Startpakket
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1-2 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Cursus permanent ontharen met de diode ice laser, 4 wave

De EOS Diode ICE Laser met 4 golflengtes maakt gebruik van deze verschillende golflengtes om permanent ontharen mogelijk te maken. Elke golflengte is bedoeld voor specifieke haar- en huidtypes. De 1064 nm golflengte wordt bijvoorbeeld gebruikt voor donkere huidtypes en fijne, lichte haartjes. De 808 nm golflengte is ideaal voor medium/lichte huidtypes, terwijl de 755 nm golflengte het best werkt voor normale huidtypes met gemiddeld-dik haar.

Nieuwste golflengte permanent ontharen 940

De nieuwste golflengte, namelijk 940 nm, is speciaal ontworpen voor fijn en blond haar. Deze golflengte wordt gebruikt in de nieuwste Diode ICE Laser omdat het eerder moeilijk was om dit type haar te behandelen. De verschillende golflengtes werken door de melanine, de pigmentatie van haar en huid, op te warmen en te vernietigen. Daarom is het cruciaal dat je weet welke golflengte moet worden gebruikt voor een specifiek haar- of huidtype.

SHR (Super Hair Removal)

Een ander belangrijk onderdeel van de Diode ICE Laser is de Inmotion-techniek, ook wel bekend als SHR (Super Hair Removal). In tegenstelling tot traditionele laser ontharingsmethoden, waarbij de laserpulsen één voor één worden afgevuurd, heeft de Diode ICE Laser een bewegende kop waardoor de laserpulsen voortdurend in beweging blijven. Dit resulteert in een snellere behandeltijd en minder kans op verbranding of verkleuring van de huid.

TEC-koelsysteem.

Daarnaast beschikt de Diode ICE Laser over een speciaal TEC-koelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandeling gekoeld blijft, waardoor pijn en ongemak worden verminderd. Dit koelsysteem is uniek voor de Diode ICE Laser en zorgt voor een comfortabele behandeling voor zowel de cliënt als de behandelaar.

Cursus Diode ICE Laser 4 golflengte

De cursus Diode ICE Laser is niet alleen gericht op het begrijpen van de technologie achter het permanente ontharingsproces, maar ook op de praktische toepassing van deze technologie. Studenten leren hoe ze de Diode ICE Laser effectief kunnen gebruiken en welke procedures moeten worden gevolgd om een ​​veilige en succesvolle behandeling te garanderen.

In conclusie biedt de Diode ICE Laser een effectieve, snelle en comfortabele oplossing voor permanente ontharing. Door de verschillende golflengtes, de inmotion en high speed vacuüm techniek en het koelsysteem kan de laser veilig en efficiënt worden ingezet voor cliënten. De cursus Diode ICE Laser biedt studenten niet alleen de kennis om deze toepassing optimaal te gebruiken, maar ook de kans om te oefenen met de Diode ICE Laser voordat ze deze in de praktijk toepassen. De 4 wave Diode Ice laser is te koop met één handvat of twee handvaten.

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Inhoud cursus diode ice Laser 4 golflengte:

Theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne, Arbo en Milieu
 • Communiceren en adviseren
 • informed consent formulier
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Groeifasen en haarsoorten herkennen

Zeer praktijkgericht:

 • Huid- en haaranalyse (o.a. aandoeningen)
 • Oppervlakte reiniging
 • Permanent ontharen (o.a. gezicht, nek, bikini, borst en lichaam)
 • Instellen laser apparaat
 • Theorie in de praktijk oefenen

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.