Skip to content

Over Cursus cavitatie incl. rollslim cavitatie apparaat

Oorspronkelijke prijs was: €4.508,00.Huidige prijs is: €4.300,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Rollslim apparaat
 • Producten en materialen
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik van alle producten tijdens de cursus
 • gebruik Hygiëne producten en materialen
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed
 • Nazorg voor het model
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-15.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

De Rollslim is een 4 in 1 cavitatie apparaat

Het apparaat heeft 4 functies in 1 waardoor de behandeling veel effectiever is en het de beste resultaten geeft.

Laserlipolyse

Laserlipolyse is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om vetophopingen op het lichaam te verminderen. Het is een niet-invasieve procedure die gebruikmaakt van laserenergie om vetcellen af te breken en te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt een laserapparaat op de huid geplaatst en gericht op het te behandelen gebied. De laserenergie dringt door tot diep in de huid en verwarmt de vetcellen, waardoor ze worden afgebroken. Het lichaam kan deze vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze afvoeren. Een van de voordelen van laserlipolyse is dat het een niet-invasieve behandeling is, wat betekent dat er geen operatie of incisies nodig zijn. Hierdoor is er ook geen hersteltijd nodig en kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. Daarnaast kan laserlipolyse ook helpen bij het verstevigen van de huid, waardoor het behandelde gebied er strakker en gladder uitziet.

Cavitatie

Cavitatie behandelingen zijn een populaire vorm van non-invasieve cosmetische ingrepen die gericht zijn op het verminderen van vet en cellulitis in probleemgebieden van het lichaam. Deze behandelingen worden uitgevoerd met behulp van ultrasone golven die het vetweefsel afbreken en het lichaam helpen om het op natuurlijke wijze af te breken en af te voeren. Ultrasone cavitatie, ook wel ultrasone lipolyse genoemd, is een lichaamscontourbehandeling die wordt gebruikt om vetophopingen onder uw huid te verwijderen. Deze procedure is een veiliger alternatief voor chirurgische opties, zoals liposuctie. De behandeling maakt gebruik van ultrasone radiogolven om vetcellen uit elkaar te halen, die vervolgens door uw lymfestelsel in uw lichaam worden opgenomen.

Ultrasone cavitatie is gebaseerd op ultrasone technologie om vetcellen uit elkaar te halen. Ultrasone golven worden diep in de lagen van de huid gestuurd, waardoor een storende trilling ontstaat. Vetcellen breken dan uit elkaar en worden losgemaakt van de huidlagen. Na een paar dagen worden de vetcellen door je lymfestelsel opgenomen en als afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd.

Roll active RF

bevordert de versnelling van de aanmaak van collageen en elastine, verhoging van de stofwisseling van vetcellen en verdichting van vetweefsel. Bevordert de uitscheiding van gifstoffen en afvalproducten door het lymfestelsel te activeren en zorgt voor een verbetering van de bloedvascularisatie.

DOELTREFFENDHEID: Klinische studies hebben aangetoond dat de combinatie van rotatiemassage met resistieve radiofrequentie niet alleen resultaten garandeert op het gebied van lichaamsremodellering en eliminatie van cellulitis, maar ook, dankzij de werking op huid-, spier- en vasculair niveau, de lymfecirculatie verbetert.

VEELZIJDIGHEID: Met de Rollslim kunt u eenvoudig zowel de energie van de resistieve radiofrequentie als de rotatiesnelheid configureren en regelen, om de behandeling veilig en effectief aan elke cliënt aan te passen. Het maakt het mogelijk om verschillende behandelingen aan te bieden aan een enkele cliënt.

 

 1. Roll Active RF : verhoog het metabolisme in het onderhuidse weefsel en verbeter het uiterlijk van cellulitis.
 2. Ultracavitatie : vermindert het vetcelvolume in hardnekkige gebieden.
 3. Laserlipolyse : gladmakende behandelingen voor cellulitis, vetvermindering en lichaamsvormende behandelingen.
 4. Beschermende koeling : Voor het voorkomen van epidermale schade en het optimaliseren van het comfort. Speciaal voor bodycontouring

 

Het lesprogramma:

  • Opbouw vetcellen
  • Huidopbouw
  • Theorie van het geluid
  • Behandeling vetlaag en cellulite
  • Behandelingen
  • Verstrakking o.a. gezicht, hals, onderkin en decolleté
  • Afslankbehandelingen o.a. billen, buik, benen, love handles en armen
  • Indicatie en contra-indicatie
  • Intakegesprek en formulier
  • Communicatie met de klant
  • Apparaten kennis
  • Daarna gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Hoewel laserlipolyse een veilige en effectieve behandeling kan zijn voor het verminderen van vetophopingen, is het belangrijk om een gekwalificeerde professional te worden voordat deze behandeling wordt gegeven. Hierdoor kunt u de client goed adviseren over de mogelijkheden en helpen bepalen of laserlipolyse & caviatatie geschikt is voor de specifieke situatie en wensen van de client.

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur aan vanaf €5000,-. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

 

Met de Rollslim behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • anti-cellulite behandelingen
 • vetophopingen verwijderen

 

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.