Skip to content

Over Cursus Cryolipolyse & bodysculpting (incl. Cool glamour apparaat 2 in 1 Cryo + ems)

Oorspronkelijke prijs was: €12.400,00.Huidige prijs is: €11.400,00. incl. 21% BTW

Actieprijs nog 16 dagen geldig.
Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Crypolipolyse & bodysculpt apparaat Cool Glamour+ Zou u de cryolipolyse willen leasen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden
 • (Apparaat verkrijgbaar in zwart of wit)
 • Cursus cryolipolyse & bodysculpting
 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dag
Lestijden: 10:00-16.00 uur
Modellen  1 voor praktijk

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Lason Groothandel, een toonaangevend bedrijf op het gebied van schoonheids- en wellnessoplossingen, heeft een revolutionair apparaat gelanceerd genaamd Cool glamour+. Dit geavanceerde apparaat combineert cryolipolyse, EMS en high focus elektromagnetische technologie, en belooft een doorbraak in de wereld van lichaamscontouring te zijn.

Introductie van Cool glamour+:

Cool glamour+ is ontworpen met als doel om op effectieve wijze vet te verminderen, de huid te verstevigen en het totale lichaam te verbeteren. Het apparaat maakt gebruik van drie krachtige technologieën – cryolipolyse, EMS en high focus elektromagnetische technologie. Door deze technologieën te combineren, biedt Cool glamour+ een unieke benadering van lichaamscontouring.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezen, is een baanbrekende technologie die vetcellen selectief bevriest zonder schade aan te richten aan de omringende weefsels. Het proces maakt gebruik van gecontroleerde 360 graden koeling om de vetcellen bloot te stellen aan lage temperaturen, waardoor ze geleidelijk afgebroken en uit het lichaam geëlimineerd worden. Deze niet-chirurgische behandeling biedt een veilige en effectieve manier om plaatselijk vet te verminderen en de lichaamscontouren te verbeteren.

Waarom Kiezen voor de Cool glamour+ Cryolipolyse

 1. Ontdek een Lucratieve Niche: Het vakgebied van cryolipolyse groeit snel, en het is een geweldige kans om je te onderscheiden in de beauty- of wellnessindustrie. Door het betreden van deze niche kun je een waardevolle vaardigheid ontwikkelen en je klantenbestand vergroten.
 2. Niet-Chirurgische en Veilige Behandeling: Cryolipolyse is een niet-invasieve procedure zonder operatie, incisies of hersteltijd. Als gecertificeerde cryolipolysespecialist kun je een veilige en effectieve behandeling bieden aan je cliënten, zonder de risico’s die gepaard gaan met chirurgische ingrepen.
 3. Hoogwaardige Technologie en Apparatuur:  Je zult vertrouwd raken met de nieuwste cryolipolyse-apparaten en hun functionaliteiten, waardoor je in staat bent om de beste resultaten te behalen voor je cliënten.
 4. Praktische Vaardigheden en Training: Tijdens de gratis cursus bij aankoop van de cryolipolyse apparaat krijg je gedegen training in de bediening en leer je de juiste technieken en protocollen toepassen. Je zult hands-on ervaring opdoen tijdens praktijksessies en begeleiding ontvangen van ervaren professionals.
 5. Zakelijke Ondersteuning: Naast het leren van de technische vaardigheden, biedt een cryolipolyse cursus ook zakelijke ondersteuning. Je krijgt inzicht in marketingstrategieën, het aantrekken van cliënten en het opbouwen van een succesvolle praktijk rond cryolipolyse.

EMS Technologie

EMS, oftewel Elektro Musculaire Stimulatie, is een techniek waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties op te wekken. Cool glamour+ maakt gebruik van EMS om spieren te activeren, versterken en tonen. Door de spieren te stimuleren, kan het apparaat helpen om een strakker en meer gedefinieerd uiterlijk te creëren.

High Focus Elektromagnetische Technologie

High focus elektromagnetische (HIFEM) technologie is een baanbrekende methode om spiergroei te bevorderen en vetcellen te verminderen zonder enig ongemak of ongemak voor de patiënt. Cool glamour+ maakt gebruik van HIFEM om krachtige elektromagnetische pulsen naar de spieren te sturen, wat resulteert in intense supramaximale spiercontracties. Dit proces leidt tot spieropbouw en vetverlies, zelfs op moeilijk te bereiken gebieden.

Voordelen van Cool glamour+

Cool glamour+ biedt tal van voordelen voor zowel cliënten als professionals in de schoonheidsindustrie. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn onder andere:

 • Vetvermindering en lichaamscontouring zonder chirurgische ingreep.
 • Verbeterde huidverstrakking en vermindering van cellulitis.
 • Opbouw en versterking van spieren voor een strakker en meer geproportioneerd lichaam.
 • Korte behandelduur en vrijwel geen hersteltijd.
 • Veilig en geschikt voor verschillende lichaamstypen en huidskleuren.

Cool glamour+ van Lason Groothandel is een geavanceerd apparaat dat coolslimming, EMS en high focus elektromagnetische technologie combineert voor een ongeëvenaarde lichaamscontouring ervaring. Met bewezen resultaten op het gebied van vetvermindering, huidverstrakking en spieropbouw, is Cool glamour+ de toekomst van schoonheid en welzijn. Aarzel niet om contact op te nemen met Lason Groothandel om meer te weten te komen over Cool glamour+ en hoe het uw schoonheidssalon of wellnesspraktijk kan transformeren.

Het verlangen naar een platte sixpack en strakke, strakke billen is voor velen cliënten een wens. Bodysculpt is een innovatieve technologie die een revolutie teweegbrengt in de spieropbouw in de buik, benen en billen. Bodysculpt is het eerste apparaat om spieren van de cliënten op te bouwen en het lichaam vorm te geven. Door de procedure van elektromagnetische therapie met hoge intensiteit kan men de huidige spieren vergroten en nieuwe spiervezels laten groeien. De bodysculpt-procedure zorgt ervoor om de buikspieren, billen, armen, kuiten en dijen te behandelen. Een geweldig niet-chirurgisch alternatief voor de brazilian butt lift.

 

Het lesprogramma theorie:

 • Huidanalyse
 • Verschillende huidtypes herkennen
 • Afslankbehandelingen o.a. vet bevriezen, billen, buik, benen, love handles en armen
 • Behandeling vetlaag en cellulitis
 • Massages o.a. bindweefsel
 • Instellen en behandelen
 • Werken met het cryolipolyse + bodysculpt apparaat
 • Antifreeze membrane toepassen
 • Huidbeschadiging voorkomen
 • Huidaandoeningen herkennen
 • Contra-indicaties
 • Producten en materialen
 • Belangrijke aandachtspunten
 • Resultaat en duur
 • Nazorginstructies

Praktijkles

 • Na de theorie gaat u zelf aan de slag in de praktijkgedeelte

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u twee certificaten

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Lease & gespreid betalen

Lease-optie voor apparatuur: Investeer slim in jouw toekomst
Wij begrijpen ook dat het aanschaffen van apparatuur kan leiden tot aanzienlijke investeringen. Daarom bieden we de mogelijkheid van een lease-optie voor de benodigde apparatuur. Dit stelt jou in staat om te investeren in hoogwaardige apparatuur zonder direct grote kapitaaluitgaven te doen. Met de lease-optie kun je de apparatuur gebruiken tijdens je opleiding en vervolgens de lease voortzetten zodra je je eigen praktijk hebt opgestart. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om stap voor stap te groeien als huidspecialist, zonder dat je je financieel zwaar hoeft te belasten.

Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

  • Kwalitatieve opleidingen
  • Betaalbare prijzen
  • Duidelijke uitleg
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gratis examen (intern)
  • Lessen in kleine groepen of privéles
  • Gerenommeerde vakdocenten

Verplichtingen behandeling

Verplichtingen behandeling: Bij het uitvoeren van behandelingen met invasieve apparatuur  is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe wetgeving WTZA (Wet toetreding zorgaanbieders). Deze wet is van kracht om de kwaliteit en veiligheid van zorg te waarborgen. Als zorgaanbieder ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen en te voldoen aan de gestelde normen. Voor meer gedetailleerde informatie, verwijzen wij je graag naar de volgende link: Regelgeving behandelingen Tijdens de cursus zullen we uitgebreid aan je uitleggen waar je aan moet voldoen.

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.