Skip to content

Over Naaldloze mesotherapie inclusief cursus skinbooster

1.874,50 incl. 21% BTW

Eindhoven

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

Gratis extra cursus - December Actie!

Maak je klaar om te stralen deze feestdagen met de geweldige kerstactie van Huidspecialist Opleidingen! Bij aankoop van beautyapparatuur met cursus, ontvang je een tweede cursus naar keuze helemaal gratis als extra cadeau. Of je nu geïnteresseerd bent in huidverjonging, lasertherapie of iets anders, er is een scala aan cursussen waaruit je kunt kiezen. Geef jezelf het beste cadeau deze kerst en begin het nieuwe jaar met nieuwe kennis en vaardigheden in de beautybranche. Deze speciale aanbieding is alleen geldig gedurende de feestperiode, dus wacht niet te lang en profiteer nu van deze unieke kans!

De skinbooster behandeling is een geavanceerde huidverzorgingstechniek die ontworpen is om de huid te voeden, hydrateren en verjongen. Deze behandeling maakt gebruik van de naadloze mesogun, een revolutionair apparaat dat actieve ingrediënten onder hoge druk in de huid sluist. Door deze gecontroleerde toediening worden de actieve ingrediënten beter opgenomen, wat resulteert in een diepere en effectievere behandeling dan traditionele methoden.

Hoe Werkt de Skinbooster Behandeling met de Naadloze mesotherapie?

De skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie apparatuur werkt op basis van hoge druk. De actieve ingrediënten, zoals hyaluronzuur en vitaminen, worden omgezet in microscopische druppeltjes en met hoge druk in de huid geschoten, waardoor de ingrediënten gemakkelijk worden opgenomen, dieper in de huid terechtkomen en de actieve werking maximaliseren. De skinbooster behandeling heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere behandelingen. Allereerst verbetert het de hydratatie en voeding van de huid, waardoor deze er gezond en stralend uitziet. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke collageenproductie, waardoor de huid steviger en elastischer wordt. Ook vermindert het fijne lijntjes en rimpels, maakt het de huid gladder en egaliseert het de teint.

In het pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Naaldloze mesotherapie apparaat
 • Opleidingsboek
 • 5x syringe
 • 1 syringe plus optreknaald
 • cursus skinbooster
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt

Wat bieden wij:

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Geen onvoorziene kosten

Kant en klare pakketten.

Apparatuur leasen

De nieuwste en meest innovatieve apparatuur, zonder de grote uitgave.

Ontwikkel Je Vaardigheden in Huidverzorging met de Skinbooster Cursus van De Huidspecialisten

Ben je als schoonheidsspecialist, huidtherapeut of medisch professional op zoek naar het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van huidverzorging? Zoek niet verder, want de nieuwste cursus van opleidingsinstituut De Huidspecialisten biedt je de mogelijkheid om een expert te worden in de skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie.

Het Opleidingsinstituut De Huidspecialisten: Een Betrouwbare Partner in Je Professionele Ontwikkeling

Als je geïnteresseerd bent in het leren en beheersen van de skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie, biedt opleidingsinstituut De Huidspecialisten de ideale mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden. Met hun uitgebreide ervaring in de huidverzorgingsindustrie en hoogwaardige opleidingsprogramma’s hebben ze bewezen een betrouwbare partner te zijn in de professionele ontwikkeling van vele schoonheidsspecialisten en huidexperts.

Wat Kun je Verwachten van de Skinbooster Cursus van De Huidspecialisten?

De Skinbooster Cursus van De Huidspecialisten is ontworpen om jou te voorzien van de nodige kennis en praktische training om de skinbooster behandeling succesvol uit te voeren. Het cursusprogramma omvat zowel theoretische als praktische onderdelen, waarbij je leert over de werking van de naadloze mesotherapie apparatuur, de juiste toepassingstechnieken, en het kiezen van geschikte serums voor verschillende huidtypes.

Tijdens de cursus krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen met de naadloze mesotherapie apparatuur en actieve ingrediënten. Je leert hoe je de behandeling kunt aanpassen aan de individuele behoeften van je cliënten en hoe je mogelijke bijwerkingen kunt minimaliseren. Daarnaast krijg je waardevolle marketing- en verkoopstrategieën aangereikt, zodat je na het voltooien van de cursus je nieuwe vaardigheden succesvol kunt implementeren in je eigen praktijk.

Voordelen van de Skinbooster Cursus met de Naadloze mesotherapie

 1. Uitbreiding van je diensten: Met de skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie kun je diensten als schoonheidsspecialist diversifiëren. Het toevoegen van deze innovatieve behandeling aan je aanbod zal nieuwe cliënten aantrekken en je praktijk laten groeien.
 2. Beter resultaat voor cliënten: De skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie biedt uitstekende resultaten op het gebied van hydratatie, collageenstimulatie en huidverjonging. Door deze behandeling aan te bieden, kun je cliënten helpen bij het bereiken van een gezonde, jeugdige huid.
 3. Concurrentievoordeel: In een competitieve markt is het belangrijk om je te onderscheiden van andere professionals. Door deel te nemen aan de Skinbooster Cursus van De Huidspecialisten en de vaardigheden van de naadloze mesotherapie te beheersen, creëer je een competitief voordeel en positioneer jezelf als een expert in huidverzorging.

 

De Skinbooster Cursus van De Huidspecialisten biedt de ideale gelegenheid om je vaardigheden in huidverzorging te vergroten en de skinbooster behandeling met de naadloze mesotherapie te leren. Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van hoge druk om actieve ingrediënten in de huid te sluizen, waardoor de huid gevoed, gehydrateerd en verjongd wordt. De Huidspecialisten heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn in professionele ontwikkeling, en hun Skinbooster Cursus zal je voorzien van de kennis en praktische training die nodig is om succesvol te zijn in deze innovatieve behandeling. Grijp deze kans om je vaardigheden uit te breiden en jezelf te onderscheiden als een expert in huidverzorging met de naadloze mesotherapie.

 

Inhoud skinbooster cursus:

 • Anatomie
 • Product en materiaalkennis
 • Soorten vitamine / peptide cocktails
 • Toepassen van niet peptide cocktails en skinboosters
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Behandelplan opstellen
 • Hygiëne
 • Oppervlakte reiniging
 • Instellen mesotherapie apparaat

Met de meso behandeling kun je de volgende behandelingen geven:

 • Huidverstrakking
 • Huidverbetering
 • Haarverbetering
 • anti-cellulite behandelingen geven

Certificaat

Certificering wordt verleend na succesvolle afronding. Aan het einde van de cursus wordt een examen afgenomen waarbij een voldoende wordt behaald van 80%. U kunt dit examen zo vaak opnieuw afleggen als nodig is om te slagen. Na afronding van de opleiding ontvangt u één certificaat.

Verplichte voorkennis of opleiding

U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig

Afgestudeerd bij de Huidspecialist opleidingen

Als je eenmaal student bent, ben je student voor het leven. We bieden ook na de training ondersteuning aan al onze studenten, eenmaal afgestudeerd aan een van onze opleidingen,  krijg je de ondersteuning die nodig is om een succesvolle behandeling neer te zetten in je salon.

Gespreid betalen

Geniet nu van de vrijheid om te leren en groeien op jouw eigen tempo, zonder je zorgen te maken over de kosten. Bij ons is het mogelijk om gespreid te betalen voor zowel de cursus als de benodigde apparatuur. Met onze flexibele betalingsoptie, kun je de kosten spreiden over meerdere termijnen, waardoor de financiële druk verlicht wordt. Of je nu kiest voor een maandelijkse of kwartaalbetaling, je hebt de controle over je betalingen en kunt je focussen op je leertraject. Zo wordt het behalen van nieuwe vaardigheden toegankelijker dan ooit tevoren.

Stap voor stap investeren in je toekomst is onze missie. Ontdek de mogelijkheid tot gespreid betalen en schrijf je vandaag nog in voor onze cursus. Neem de eerste stap in je leerreis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de financiële last!

Waarom kiezen voor de Huidspecialist opleidingen?

 • Kwalitatieve opleidingen
 • Betaalbare prijzen
 • Duidelijke uitleg
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gratis examen (intern)
 • Lessen in kleine groepen of privéles
 • Gerenommeerde vakdocenten

 

 

Extra beurskorting april

Bij aankoop van apparatuur krijgt u nu de gehele maand april een gratis online cursus cadeau.