Skip to content

Over Cursus gezichtsbehandeling

174,00 incl. 21% BTW

Actieprijs nog 33 dagen geldig.
Eindhoven
Clear

Tijdens deze eendaagse cursus gezichtsverzorging leer je alles wat je nodig hebt om een professionele gezichtsbehandeling te geven. Een gezichtsbehandeling kan voor verschillende doeleinden worden gegeven. Een gezichtsbehandeling kan worden gebruikt ter ontspanning of huid verbeterend.

In het gezichtsverzorging theorie pakket zitten de volgende onderdelen:

 • Opleidingsboek
 • Informatiepakket en vragenformulier voor de cliënt
 • Certificaat
 • Gebruik hygiëne materialen & Linnengoed (handdoeken, kompres, bandeau, stoelhoes)
Dagopleiding
Duur van de opleiding: 1 dagen
Lestijden: 10:00-17.00 uur
Modellen  2 voor praktijk

Voor iedereen toegankelijk

Gelijk aan MBO niveau. Voor deze cursus is geen verplichte vooropleiding nodig.

Waardevol diploma

Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen.

Voorziening

Koffie, thee water zijn inbegrepen.

Doelstelling

De cursus én de apparatuur zijn bedoeld ter uitoefening in beroep of bedrijf.

Kwalitatief hoogstaand onderwijs

Ons cursusmateriaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en aangevuld met de laatste wetgevingen en belangrijke evoluties in je vakgebied.

Beautyspecialist is een zeer gevarieerd beroep, hand-on beroep dat veel voldoening geeft. Je helpt je klanten bij hun uiterlijke verzorging, je geeft hen advies in een ontspannen sfeer. Wil je leren om een professionele gelaatsbehandelingen / gezichtsbehandeling te geven? Dan is de cursus gezichtsverzorging bij de Huidspecialist opleidingen de cursus voor jou.

Schoonheid en je goed voelen, dat is waar het om gaat bij de beauty cursussen. De Huidspecialist opleidingen heeft veel gespecialiseerde opleidingen waar een gelaatsverzorging of gezichtsbehandeling belangrijk is. Het is de basis van veel schoonheidsbehandelingen. leer met deze cursus gezichtsbehandeling, alles over het geven van een schoonheidsbehandeling.

Gezonde huid en schoonheid 
Een gezonde huid en een goed gevoel over jezelf hoort bij elkaar. Je leert tijdens de cursus gezichtsbehandeling onder meer alles over een gezonde huid en factoren die de gezondheid van de huid kunnen aantasten, zoals verkeerde voeding, stress, vervuiling, weertypen etc.

Tijdens deze cursus leer je om uitgebreide gezichtsbehandelingen te geven. Je start met de theorie van de gezichtspieren. Het is belangrijk om bij iedere klant een behandelplan op te stellen en om een nauwkeurige huidanalyses uit te voeren.  Hierna start je met de praktijk en voer je verschillende gezichtsbehandelingen, zoals huidreiniging, peeling, gezichtsmaskers geven en het juiste serum plus crème aan te brengen.  Voor de ontspanning voeren we een aantal gezichtsmassages uit en natuurlijk staat hygiëne en veiligheid ook op het programma. Kortom, je leert om een gezichtsbehandeling uit te voeren, waarbij de klanten vol tevredenheid weggaan.

inhoud:

 • Voorbereiding
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Klantenkaart
 • Gezichtsspieren
 • Gezichtsmassage
 • Maskers en pakkingen
 • Nabehandeling 

Verplichte voorkennis of opleiding
U heeft voor deze cursus geen verplichte vooropleiding nodig